معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به اظهارات باهنر مبنی براینکه آقای روحانی نباید در واکنش به انتقاد دلواپسان عصبانی شود، گفت: اگر در این موارد تشری زده نشود به معنی این است که از حق مردم دفاعی صورت نگرفته است.

به گزارش مشرق،  نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شاید یکی در یک گوشه از کشور یک حرفی بزند با این اراده که آقای رئیس جمهور را عصبانی کند بنابراین همه ما باید کمک کنیم رئیس جمهور عصبی نشود.

باهنر: دلواپس نیستم اما باید به دلواپسان احترام گذاشت

محمدرضا باهنر امروز (یکشنبه) در برنامه نگاه یک در مناظره با مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: عموماً وقتی یک دولتی می‌رود و دولت دیگر بر روی کار می‌آید در طول این 4 سال دو الی سه سال از عمر دولت به گزارش درباره اینکه در دولت قبل چه اتفاقی افتاده پرداخته می‌شود.

وی افزود: آقای روحانی پیشنهاد خوبی داشت که پس از مدت 100 روز جمع‌بندی بگویند و به مردم بگویند چه تحویل گرفت البته دولت یازدهم با مشکلات پیچیده‌ای روی کار آمد اما اگر قرار باشد که هر دولتی بیشترین عمر دولت خود را به این اختصاص دهد که چه تحویل گرفته کار درستی نیست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه در مسئله مذاکرات و هسته‌ای عده‌ای دلواپس هستند، گفت: اگر یک نماینده مجلس و برخی دوستان دلواپس هستند باید به این دلواپسان احترام گذاشت و از واژه‌های ترسو و... استفاده نکنیم.

باهنر ادامه داد: ممکن است فردی از روی همین دلواپسی حرفی بزند که البته خیلی غیرمنطقی نباشد اما باید همین فرد را با پاسخ منطقی قانع کرد.

وی تصریح کرد: یکی از مشاوران رئیس جمهور امروز گفته‌اند که افرادی که نقد می‌کنند به دلیل این است که ما (دولت یازدهم) جلوی دزدی آنها را گرفته‌ایم این سخن درستی نیست و امیدواریم که تکذیب شود ما باید در مقابل انتقادات مقداری سینه فراخ داشته باشیم و پاسخ نقد غیرمنصفانه توهین نیست.

دبیرکل جبهه پیران خط امام و رهبری در پاسخ به این اظهارات مجید انصاری مبنی براینکه وجدان عمومی بهترین قاضی است، گفت: اندازه‌گیری وجدان عمومی در زمان انتخابات و یا حمایت‌ها مشخص می‌شود البته اینگونه هم نیست که هر دفعه وجدان عمومی را روی باسکول ببریم.

باهنر تصریح کرد: آقای روحانی 20 سال در مجلس حضور داشته و بنده نیز 16 سال با ایشان همکار بودم و شخصیت وی را متین می‌دانم اما یک نقد سبب می‌شود این شخصیت محبوب عصبانی شود که این صحیح نیست.

وی خاطرنشان کرد: شاید یکی در یک گوشه از کشور یک حرفی بزند با این اراده که آقای رئیس جمهور را عصبانی کند بنابراین همه ما باید کمک کنیم رئیس جمهور عصبی نشود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش دشمن برای فاصله انداختن بین مردم و نظام جمهوری اسلامی گفت: روزنه امید دشمن خراب کردن دیوار اعتماد بین مردم و مسئولان است و ما باید هوشیار باشیم.

باهنر در مورد تحریم‌ها نیز گفت: من معتقدم که همه مشکلات کشور به دلیل تحریم‌ها نیست بنابراین بیاید اقتصاد پساتحریم را از همین امروز مورد بررسی قرار دهیم و با هم در این خصوص به گفت‌وگو بنشینیم.

انصاری: باید بین انتقاد و تخریب مرز مشخصی وجود داشته باشد

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به اظهارات باهنر مبنی بر اینکه آقای روحانی نباید در واکنش به انتقاد دلواپسان عصبانی شود، گفت: اگر در این موارد تشری زده نشود به معنی این است که از حق مردم دفاعی صورت نگرفته است.

حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز (یکشنبه) در مناظره با محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه نگاه یک اظهار داشت: امسال سال انتخابات است و ما در پایان سال (94) دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را در دستور کار داریم.

وی افزود: طبیعی است همز‌بانی و همدلی دولت، مردم و نظام می‌تواند انتخاباتی پرشور را رقم بزند.

انصاری در مورد وحدت مجلس و دولت بر همدلی بین این دو قوه تأکید و خاطرنشان کرد: همدلی و همزبانی مسئولان با یکدیگر بسیار مهم است و قطعاً‌ رفتار دولت و مجلس بر رفتار سیاسی و اجتماعی مردم تأثیر می‌گذارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور صداقت مسئولان دولتی را یکی از مصادیق همدلی و همزبانی بین دولت و ملت عنوان و تصریح کرد: باید سعی کرد همه مسائل را شفاف با مردم در میان گذاشت که البته ما در این خصوص تجربه 8 سال جنگ تحمیلی را داریم که در آن سال‌های سخت شاهد همدلی مردم با امام، دولت، مجلس، سپاه و بسیج بودیم و مسئولان صادقانه مشکلات را به مردم می‌گفتند.

وی ادامه داد: اگر امروز مسئولان نظام با مردم صمیمی سخن بگویند و مشکلات را با مردم در میان بگذارند و اگر وعده‌ای دادند عدم تحقق وعده‌ را با مردم در میان بگذارند در تحقق همدلی و همزبانی بین دولت و مردم مؤثر خواهد بود.

به گفته انصاری در طول 36 سال بعد از انقلاب همواره همدلی و همزبانی بین دولت و مجلس وجود داشته است چرا که اگر این دو عنصر نبود قطعاً‌ طوفان‌ مشکلات همه چیز را جمع کرده بود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات انتخاباتی حجت‌الاسلام روحانی قبل از ورود به پاستور اشاره و اظهار داشت: آقای روحانی در مناظره‌ها گفتند باید همزمان با سانتریفیوژ‌ها، چرخ زندگی مردم نیز بچرخد و همه دیدیم که مردم از این تفکر استقبال کردند در قضیه مذاکرات نیز فکر نمی‌کنم در هیچ زمانی دولت، مردم و نظام تا این حد به همدلی رسیده باشند.

وی در مورد ارزیابی خود در جلسه غیر علنی که در این جلسه ظریف برای پاسخ به سؤال نمایندگان مجلس حضور یافته بود، گفت: برداشت من این است وفاق نزدیک به اکثریت قاطع بود.

انصاری در پاسخ به نقد باهنر مبنی براینکه لازم نیست دولت بیشتر عمر اجرایی خود را صرف گزارش از آنچه در دولت قبل خود انجام گرفته کند، گفت: آقای روحانی وعده داده بود 100 روز گزارشی از آنچه که تحویل گرفته به مردم ارائه کند اما برای اینکه دولت متهم به سیاه‌نمایی نکنم از این کار گذشت.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: ما نمی‌توانیم عملکرد برنامه پنجم را نقد نکنیم چرا که باید در این زمینه به لحاظ محتوا و عملکرد نقد صورت بگیرد در مورد عملکرد اصل 44 را نیز مگر می‌توان بدون نقد راه آینده را ترسیم کرد البته باید از سیاه‌نمایی نیز جلوگیری شود.

وی با اشاره به تذکر شفاهی و کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی کشور، گفت: تاکنون 5323 تذکر تا تاریخ 6 آذر 93 به دولت تازه‌کار آقای روحانی داده شده و حتی 1588 سؤال از وزرا تقدیم مجلس شد و از این تعداد سؤال، پرسش‌هایی دیده می‌شود که در حیطه وظایف وزرا نبوده است.

انصاری تأکید کرد:‌آقای روحانی برای اینکه فرهنگ احترام گذاشتن به مجلس در بین مسئولان جا بیفتد به وزرای خود حتی اجازه ندادند که اعتراض کنند این سؤالات در حیطه اختیاری آنها نبوده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به این انتقاد نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی مبنی براینکه باید در مقابل انتقادات دولت از خود سعه‌صدر نشان دهد، اظهار داشت: باید مرز بین انتقاد و تخریب مشخص شود البته وجدان عمومی جامعه بهترین قاضی است.

وی تصریح کرد: امکان ندارد توافق هسته‌ای ما بدون رضایت رهبری انجام شود.

انصاری خاطرنشان کرد: گاهی آقای روحانی اشاره‌ای به یک جریان خاص سیاسی صورت می‌دهد اما این افراد خودشان به خود می‌گیرند و برخی رسانه‌ها مصاحبه می‌کنند که ما نبودیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به اظهارات باهنر مبنی براینکه آقای روحانی نباید در واکنش به انتقاد دلواپسان عصبانی شود، گفت: اگر در این موارد تشری زده نشود به معنی این است که از حق مردم دفاعی صورت نگرفته است. البته برخی‌ها نامه اتهامات علیه شخص رئیس جمهور منتشر کردند که قابل پیگرد قانونی بود اما آقای روحانی این کار را نکرد.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    0 0
    خیلی جالب بودخخخخخخخخ
  • ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    0 0
    من کمک نمیکنم اما نباید عصبی شود
  • ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    0 0
    باید سعی کنیم روحانی عصبانی نشود وگرنه: بیسواد، بی شناسنامه، برو به جهنم،.........، بوووووووووووووووووووووووووووق
  • ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    0 0
    من پیشنهاد میکنم شما برو یه لیوان آبسرد دستت بگیر پشت ایشون موقع سخنرانی بایست هر وقت عصبانی شد بزور بده بخوردش چطوره.
  • ۲۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    0 0
    اگر احمدی نژاد در مقابل انتقادهای امثال باهنر میایستاد اینقدر الکی بهش گیر نمیدادند - روحانی خوب واکنشی نشان داد تا امثال باهنر مطهری توکلی جرات انتقاد نداشته باشند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس