جناب آقای رحمانیفضلی وزیر محترم کشور در صحن علنی مجلس حضور پیدا کردند و توضیحاتی درخصوص پولهای کثیف که عنوان کرده بودند به نمایندگان ارائه دادند، قرار بود این جلسه غیرعلنی باشد اما با توجه به اینکه وزارت کشور این مسئله را در رسانهها بیان کرده بود قرار بر این شد که جلسه علنی باشد.
متأسفانه برخی مسائل را رسانهای میکنند و به صورت شایعه در جامعه پراکنده میشود و از طرفی هم قابل اثبات هم نیست و وقتی هم خواسته میشود که جزئیات را بیان کنند میگویند این با قوه قضائیه است و باید از آن طریق پیگیری کرد و اینجا سؤال مطرح است که وقتی مسئولیتی درخصوص ماجرا ندارید چرا مطرح میکنید؛ الان چند ماه است که رسانهها مشغول پرداختن به شایعات هستند. شاید برای تبلیغات انتخاباتی پولهایی داده شده است، خیلی خوب، اگر داده شده است ثابت کنید و هر که هم پولی گرفته، باید محاکمه شود و نباید آبروی همه را وجهالمصالحه قرار داد، سیصد نفر در مجلس نماینده هستند، همه این کار را کردهاند و یا چند نفر؟ این چند نفر باید معرفی شوند، اگر میتوانید ثابت کنید معرفی کنید اگر نمیتوانید و در حد شایعه است نباید گفت.
متأسفیم که اینطور آبروی افراد مورد تجاوز قرار میگیرد و از طرفی مردم هم نسبت به نمایندگان خودشان بدبین میشوند و این خیلی طبیعی است که بدبین شوند، همیشه ممکن است که چند نفری افراد آلودهای باشند، آنها را به مراجع ذیربط باید معرفی کرد، ولی نباید همه را در مظان اتهام قرار داد. ولی وقتی کلیگوئی شود دزدها به خودشان اجازه میدهند خیلی کارها را بکنند و به کارهایشان هم ادامه بدهند، در این صورت خودمان با دست خود خواسته یا ناخواسته کمک به فساد و اشاعه فحشا کردهایم و از طرف دیگر اثبات کردهایم که میشود فساد مالی داشت و آبروی عدهای را به حق و ناحق برد. در این صورت است که خوب و بد همه با هم یکی شده و کل مجلس زیر سؤال میرود. خود آقای وزیر اذعان داشتند که منظور بنده این چیزهایی نبود که گفته شد و منظورم تنها اخطار بود، اخطار به چه افرادی؟ چگونه اخطار دادن و شکل آن هم البته مهم است. باید دست افراد دزد و اختلاسگر و رشوهگر و رشوهگیر، رانتخوار و ویژهخوار را کوتاه کرد، بویژه وقتی نسبت به بیتالمال مسلمین تجاوز شود و نباید به هیچوجه کوتاه آمد.
*اگر اعتماد مردم به مجلس سلب شود دولت هم چوبش را میخورد
امروز معالأسف در مجلس همان صحبتها و مباحث به شکل کلی مطرح شد، با کلیگویی و ابهامگویی هیچگاه رفع ابهام نمیشود. در هر حال، مجلس از این رفتار بسیار ناراحت شد و درخواست تمامی نمایندگان این بود که اگر اسمی هست و میشناسید حتماً مطرح شود و اگر رسیدگی به این مسئله کار قوه قضائیه است چرا وزارت کشور ورود میکند و قضیه را رسانهای میکند؛ گاهی اوقات استشمام میشود که دولتیها با این کار به دنبال این هستند برای آینده انتخابات خودشان عدهای را آلوده معرفی کنند و برای خودشان از این پشم کلاهی ببافند. بنده معتقدم که این اشتباه اندر اشتباه است و اگر اعتماد مردم به نمایندههای مجلس سلب شود، خود دولت هم چوبش را خواهد خورد. در نتیجه مردم میدانند که دولت بیش از همه مسئول اجرائی کشور است و دولتیها دستشان در پول است، و نمایندگان تنها وظیفه قانونگذاری و نظارت دارند.
در انتها باید گفت اگر فردی فاسد بود باید به مردم معرفی شود و شوراینگهبان و قوهقضائیه هم باید به صورت مقتضی با آن برخورد داشته باشند.