وی تکذیب موضوع پولهای کثیف را حاکی از بیاطلاعی و یا تغافل نسبت به این موضوع خواند و اظهار داشت: عدهای نیز سعی میکنند خود را به کانونهای قدرت وصل کنند تا به عملیات خود وجه قانونی و مشروع بدهند.
نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی ادعا مبنی بر عدم هرگونه پول کثیف در کشور را به منزله پاک کردن صورت مسئله دانست و گفت: وزیر کشور موظف است این موضوع را مطرح کند، اما زمانی که مجلس با چنین نگاهی به او واکنش نشان میدهد و از او توضیح میخواهد طبیعی است که قدری عقبنشینی و مصلحتاندیشی کند.
وی با اشاره به اینکه قدرت در کشور ما بسیار پراکنده است بر لزوم اصلاح و رسیدگی به مسائل مالی از درون خود دولت تأکید کرد و افزود: اولین راه در این مسیر، تدوین سامانه دادههای اطلاعاتی افراد است؛ وقتی من اعلام کردم که یک ماشین و یک خانه و یک هکتار زمین دارم، بعدا اگر مشخص شد که 10 هکتار زمین دارم میتوانند از من بپرسند که این مقدار اضافه از کجا آمده است؟
پزشکیان نتیجه این سیستم اطلاعاتی از اموال افراد را ممانعت از رانتخواری و زمینخواری و ... برشمرد و گفت: طرح «از کجا آوردهای؟» ابتدائاً سودی ندارد، چرا که اول باید سامانه اطلاعاتی افراد تکمیل شود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: مشکل ما فقدان ابزار نظارتی در کشور است، بدین معنا که ساختارها و نهادهای متعدد برای نظارت وجود دارند، اما فاقد ابزار کارآمد نظارتی هستند.