اگر فایل مورد نظر یک تصویر باشد
یکی از سادهترین کارها برای انجام این کار استفاده از جستجوی تصویر معکوس است و گوگل سرویسی برای انجام این کار دارد. کافی است به آدرس images.google.com بروید و روی دکمه دوربین کلیک کنید. عکس مورد نظر خود را آپلود کرده و نتایجی که گوگل به شما ارائه میکند با دقت بررسی کنید. ممکن است نیاز باشد که با توجه به نتایجی که گوگل ارائه داده و عکسهایی که شبیه عکس شما هستند، کمی به جستجو بپردازید.
به احتمال زیاد تا اینجا مشکل شما حل شده و موفق شدهاید که منبع عکس مورد نظرتان را پیدا کنید ولی اگر جستجوی شما با موفقیت همراه نبود شاید بد نباشد تا سری به وبسایت TinEye هم بزنید. در اغلب اوقات این وبسایت نتایجی غیر از نتایج ارائه شده توسط گوگل به شما میدهد. به این ترتیب گزینههای بیشتری در اختیار شما خواهد بود و امکان این که سایتی که عکس مورد نظرتان را از آن دانلود کرده بودید، پیدا کنید خیلی بیشتر میشود.
اگر فایل مورد نظر ویدئو باشد
برای یافتن فایل ویدئویی باید کمی خلاقیت بخرج داد و ابتدا چند اسکرین شات(عکس) از ویدئو تهیه و به روش قبل در گوگل به جستجو پرداخت و با انتخاب زبانه وب به جمع آوری اطلاعات از ویدئو بپردازیم و لینکهای یوتیوب پیشنهادی را چک کرده و با اطلاعاتی که از اسکرین شاتها بدست آورده ایم به جستجو کامل در سایتهای مربوطه بپردازیم.
اگر فایل مورد نظر صوتی باشد
و اما اگر فایل مورد نظر فایل صوتی باشد(موزیک) می توان با مراجعه به سایت www.shazam.com و آپلود فایل مورد بحث به اطلاعاتی مثل نام آلبوم,نام خواننده و... دست پیدا کرد.البته نرم افزار سایت فوق برای موبایل موجود می باشد که از لینکهای زیر برای هر سه سیستم عامل قابل دانلود می باشد.