وی افزود: مسئولان و مقامات دولتی از نظر مبانی اقتصادی دچار یک نوع انحراف شدهاند. وقتی از ابتدا نگاه و مبنای کار مسئولان بر عدم تغییر و آزادسازی قیمتها است نباید اقدامی در اینباره صورت گیرد و وقتی اطمینان خاطری در این راستا ایجاد شده برخلاف وعده عمل کردن باعث میشود تا مردم نسبت به دولت بیاعتماد شوند که این در آینده اثرات منفی را در پی خواهد داشت.
عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: در شرایطی که ما تورم و گرانی را در جامعه داریم آزادسازی قیمت بنزین به این مسئله دامن میزند و ما شاهد افزایش قیمت کالاها و تأثیرات منفی روانی فزایش قیمت حاملهای سوخت در جامعه هستیم.
موسوینژاد خاطرنشان کرد: اگر دلیل منطقی و فنی برای افزایش قیمت بنزین وجود دارد باید قبل از افزایش قیمت، مردم را نسبت به این افزایش قیمت توجیه و اغناء کرد و اینگونه نباشد که مردم از دلایل افزایش قیمت بیاطلاع باشند.
وی در پایان با بیان اینکه حذف سهمیه بنزین خودروهای عمومی کاری غیرعقلانی و خلاف تدبیر بود، گفت: افزایش قیمت بنزین اثرات مثبت سهمیهبندی را به اثرات منفی مبدل ساخت و در شرایط فعلی باید در بحث افزایش قیمت بنزین تدابیر جدی برای اقشار آسیبپذیر اندیشیده شود و باید بین پروتمندانی که سهم زیادی در مصرف بنزین دارند با کسانی که سهم اندکی در این ارتباط دارند تفاوت قائل شد.