کد خبر 424692
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۷

بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات، «حداکثر سقف واگذاری سیم‌کارت فعال به مشترکان حقیقی ۱۰ عدد است» و در عمل این طور معنا می‌شود که «بدون نگرانی از قطع سیم‌کارت، داشتن تا ۴۰ سیم‌کارت برای هر مشترک موبایل مجاز است».

به گزارش مشرق، طرح ساماندهی سیم کارت‌های تلفن همراه مدتی است که توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شده است.

طبق اعلام کمیسیون تنظیم مقررات قرار بود در مرحله نهایی این طرح، خطوط افرادی که بیش از 10 سیم‌کارت به نام آنها ثبت شده است، در صورت عدم تعیین تکلیف و انتخاب از سوی دارنده سیم کارت، قطع شود.

وزارت ارتباطات اعلام کرد: مشترکان دارای بیش از 10سیم‌کارت تا پایان خرداد ۹۴ فرصت دارند، به امور مشترکان اپراتور خود مراجعه کنند و درصورت عدم مراجعه، تمامی سیم‌کارت‌های این افراد از ابتدای تیرماه قطع می‌شود.

طبق آنچه که از سوی مسئولان و رسانه‌ها اعلام شده، بارها بر عبارت «10 سیم کارت به نام هر نفر» تاکید شده است؛ این امر بسیاری از مشترکان تلفن همراه را به اشتباه انداخته است و اکنون تصور اغلب مشترکان این است که حداکثر 10 سیم‌کارت باید به نام آنها ثبت شده باشد.

در این رابطه برخی مشترکان اعلام می‌کنند که سیم‌کارت‌هایی را از 3 اپراتور در اختیار دارند که برخی از آنها بی‌استفاده مانده، یا به دلیل ارز کم سیم‌کارتی را برای استفاده به شخص دیگری داده‌اند، یا نگران سوء استفاده از مدارک‌شان در ثبت نام سیم‌کارت هستند و در مجموع از قطع ناگهانی سیم کارتی که اکنون استفاده می‌کنند، نگران هستند.

طبق اعلام منابع رسمی، در حال حاضر 620 مشترک دائمی همراه اول و 35 هزار مشترک اعتباری همراه اول و یک هزار و 745 مشترک اعتباری ایرانسل، با بیش از 10 سیم‌کارت شناسایی شده‌اند.

به ویژه اینکه اپراتورهای تلفن همراه نیز پاسخی برای نگرانی مشترکان از این بابت ندارند، زیرا اگر مشترکی برای اطلاع از تعداد سیم‌کارت‌های ثبت شده به نامش با مرکز تماس اپراتورها تماس بگیرد، اپراتورها نمی‌توانند به او کمک کنند. اپراتورها می‌گویند مشترکان باید با مراجعه حضوری و پس از احراز هویت از تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نامشان به ثبت رسیده اطلاع یابند.

در پیگیری فارس، اپراتورهای تلفن همراه اعلام کردند که از آنجا که به پایگاه داده اپراتورهای دیگر دسترسی ندارند، در نتیجه از تعداد سیم کارت‌هایی که در شبکه آنها به نام یک فرد به ثبت رسیده نیز اطلاعی ندارند؛ بنابراین ملاک عمل این است که هر مشترک در شبکه هر یک از اپراتورها بیش از 10 سیم کارت نداشته باشد.

اکنون با احتساب 3 اپراتور سراسری و اپراتور نیمه خاموش تالیا هر مشترک تلفن‌همراه می‌تواند 40 سیم‌کارت داشته باشد؛ با این شرایط به نظر نمی‌رسد مشترکان عادی از هر اپراتور بیش از 10 سیم‌کارت داشته باشند و در نتیجه لازم نیست نگران این موضوع باشند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس