کد خبر 430708
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱

نرم افزار جاسوسی_صهیونیستی تلگرام، اپن سورس (منبع باز) است؛ یعنی هر شخص قادر است به صورت ساده و نرم افزاری یا به صورت تخصصی و کدنگاری، تغییراتی را در آن اعمال نماید، ظاهر نرم افزار یا خصوصیات امنیتی آن را تغییر دهد و در فضای مجازی منتشر کند. به این ترتیب مفهوم امنیت در چنین نرم افزاری اصلا قابل دفاع نیست.

به گزارش مشرق، بنابر ادعای سازندگان، اشخاص ثالث و حتی مدیران تلگرام هم به اطلاعات کاربران دسترسی ندارند و پیام‌ها و فایل چت های مخفی و عمومی پس از طی یک دوره زمانی، با عملیات خود تخریبی، حذف خواهند شد. دروغ بودن چنین ادعایی، وقتی آشکار می شود که ما شاهد حذف اکانت برخی از کاربران در این پیام رسان هستیم. چگونه ممکن است تلگرام بر محتوای پیام ها و فایل های ارسالی، اشراف اطلاعاتی نداشته باشد، ولی بتواند کاربرانی که در جهت افشای ماهیت صهیونیستی تلگرام روشنگری می کنند را حذف کند؟! به علاوه شبکه ضد اجتماعی صهیونیستی "تلگرام"، مورد تائید و اعتماد بنیادی آمریکایی به نام (Electronic Frontier Foundation) است که زیر مجموعه سازمان جاسوسی NSA آمریکا محسوب می شود. تاییدیه و اعتماد سازمان جاسوسی آمریکا به این نرم افزار، مسئله جمع آوری داده های اطلاعاتی کاربران برای این سازمان مخوف تروریستی را حل می کند؛ و بدین ترتیب علت تبلیغات گسترده این جنگ افزار اینترنتی، و تاکید آن بر سرعت، امنیت و حفظ حقوق کاربران، بیش از پیش نمایان می شود.

  بر کسی پوشیده نیست که سرویس های جاسوسی_تروریستی دولت های مستکبر جهان، به اطلاعات کاربران در برنامه های پیام رسان و شبکه های به اصطلاح اجتماعی دسترسی کامل دارند. این مسئله وقتی جدی تر شد که کارشناسان و دولتمردان غربی، به دزدی اطلاعات توسط این شبکه ها، اعتراف نمودند. به عنوان مثال، جولین آسانژ، مدیر و موسس شرکت ویکی لیکس، فیس بوک را پایگاهی برای جمع آوری اطلاعات سازمان سیا معرفی کرد[1] و وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا، هیلاری کلینتون، به بهره گیری دولت متبوع خود از شبکه مجازی توئیتر برای کنترل و هدایت آشوب های خیابانی در فتنه 88 اعتراف کرد[2]؛ به علاوه آنکه باراک اوباما، پس از خاموش شدن آتش فتنه 88، "انقلاب توئیتری" را، راهی برای دستیابی به انقلاب های رنگین عنوان نمود.[3]

 

در چنین شرایطی، که کاربران ناراضی از نقض حریم خصوصی خود به دنبال شبکه های اجتماعی امن تر بودند، برنامه های پیام رسان در بستر تلفن همراه نظیر ویچت، وایبر، واتس اپ، تلگرام و ... به بازار آمد. این برنامه ها در ظاهر امنیت بیشتری داشتند، زیرا افراد ناشناسِ کمتری قادر به مشاهده اطلاعات کاربری اشخاص بودند. پیام رسان واتس اپ نسبت به دیگر برنامه های مشابه، مخاطب بیشتری به خود جذب نمود و در مقابل از سرعت رشد کاربران فیس بوک و توئیتر کاست. این مسئله باعث شد که در سال 2014، مالک فیس بوک، مارک زاکربرگ، برنامه ی واتس اپ را به قیمت 19 میلیارد دلار خریداری کند. به زعم کارشناسان یکی از دلایلی این خرید میلیاردی آنست که هم اکنون، زمانی که در واتس اپ صرف می شود، به فیس بوک _همان پایگاه ثبت داده های سازمان های مخوف جاسوسی_ تعلق دارد. به این ترتیب خرید واتس‌اپ برای فیس‌بوک یک سرویس قدرتمند جاسوسی همراه (!) به وجود آورد. این امر باعث شد تا کاربران، اعتماد خود به این نرم افزار را نیز از دست داده و به دنبال جایگزینی برای این شبکه ضد اجتماعی صهیونیستی باشند. بحث اعتماد به شبکه های اجتماعی در فضای مجازی، از آن جهت اهمیت پیدا می کند که در صورت عدم اعتماد مخاطبان به یک نرم افزار، کاربران برای انتقال داده ها و پیام های خود، کمتر از آن استفاده می نمایند و در نتیجه اطلاعات پایگاه های جمع آوری داده های اطلاعاتی کاربران برای سرویس های جاسوسی، کامل نمی شود و این مسئله برای آنها ناخوشایند است.

 

در فوریه 2014، نرم‌افزار واتس اپ برای چهار ساعت متوقف شد؛ این اتفاق(!) باعث شد کاربران به سمت نرم افزارهای دیگر هجوم ببرند. بدین ترتیب در همان مدت 4 ساعت، حدود پنج‌ میلیون نفر در نرم‌ افزار تلگرام ثبت‌نام کردند! این قطعی نرم افزار واتس اپ و هجوم کاربران به تلگرام، بیشتر شبیه به حقه ای برای جذب کاربران به تلگرام بود تا ایرادی سخت افزاری برای واتس اپ!

 

پیام رسان تلگرام، در آگوست 2013،[4] با شعار "باز پس گرفتن حریم خصوصی" روانه بازار جهانی شد. برخلاف گمانه زنی های عده ای مبنی بر هندی، ایرانی، رومانیایی، یا آلمانی بودن تلگرام، این برنامه توسط دو برادر روسی به نام های "نیکلای" و "پاول دروف" طراحی و عرضه شد.

 

برادران دروف، بنیانگذاران شبکه بزرگ اجتماعی "وی کی" نمونه روسی فیس بوک هستند، ولی بر طبق گفته ی پاول، ملقب به زاکربرگ روسی[5]، کمپانی تلگرام هیچ وابستگی به وی کی و کشور روسیه نداشته و محل استقرار این شرکت غیر انتفاعی و مستقل، شهر برلین[6] در آلمان[7] است. این در حالیست که سرور این نرم افزار در لندن، و طبق شواهد بر یک سرور کاملا دولتی سوار است.

 

به نقل از خبرگزاری رویترز، شرکت "قلعه دیجیتال" که در ایالات متحده مستقر است[8]، پشتیبانی مالی و زیر ساختی پیام رسان تلگرام را بر عهده دارد.[9] مدیریت "قلعه دیجیتال" به عهده پاول دروف، اکسل نف و خانواده لاشویلی است[10]، ضمن آنکه سرمایه گذار اصلی آن، "میخائیل میری لاشویلی"،  فرمانده عالیرتبه نظامی_امنیتی یگان سایرت متکل رژیم صهیونیتی و عضو هیئت رئیسه کنگره جهانی یهود می باشد.[11]

 

بنابر ادعای سازندگان، اشخاص ثالث و حتی مدیران تلگرام هم به اطلاعات کاربران دسترسی ندارند و پیام‌ها و فایل چت های مخفی و عمومی پس از طی یک دوره زمانی، با عملیات خود تخریبی، حذف خواهند شد. دروغ بودن چنین ادعایی، وقتی آشکار می شود که ما شاهد حذف اکانت برخی از کاربران در این پیام رسان هستیم. چگونه ممکن است تلگرام بر محتوای پیام ها و فایل های ارسالی، اشراف اطلاعاتی نداشته باشد، ولی بتواند کاربرانی که در جهت افشای ماهیت صهیونیستی تلگرام روشنگری می کنند را حذف کند؟! به علاوه شبکه ضد اجتماعی صهیونیستی "تلگرام"، مورد تائید و اعتماد بنیادی آمریکایی به نام (Electronic Frontier Foundation) است که زیر مجموعه سازمان جاسوسی NSA آمریکا محسوب می شود.[12][13] تاییدیه و اعتماد سازمان جاسوسی آمریکا به این نرم افزار، مسئله جمع آوری داده های اطلاعاتی کاربران برای این سازمان مخوف تروریستی را حل می کند؛ و بدین ترتیب علت تبلیغات گسترده این جنگ افزار اینترنتی، و تاکید آن بر سرعت، امنیت و حفظ حقوق کاربران، بیش از پیش نمایان می شود.

نرم افزار جاسوسی_صهیونیستی تلگرام، اپن سورس (منبع باز) است؛ یعنی هر شخص قادر است به صورت ساده و نرم افزاری یا به صورت تخصصی و کدنگاری، تغییراتی را در آن اعمال نماید، ظاهر نرم افزار یا خصوصیات امنیتی آن را تغییر دهد و در فضای مجازی منتشر کند. به این ترتیب مفهوم امنیت در چنین نرم افزاری اصلا قابل دفاع نیست، ضمن آنکه امکان شناسایی و سوءاستفاده افرادی که قادر به نفوذ در سورس هستند، را داراست.

 

به علاوه تلگرام صهیونیستی پیام ها را به صورت پلت فرم ذخیره می کند، یعنی هر مطلب در تمام نسخه های این اپلیکیشن قابل دسترسی است؛ بدین منظور هر متن یا مطلب، در سروری ذخیره می شود تا در موقع لزوم به راحتی بارگذاری شود. باید توجه داشت که ذخیره شدن مطالب بر روی سرور، رابطه عکسی با امنیت نرم افزار دارد. یعنی ذخیره شدن داده ها، حتی با وجود کدگذاری مطالب، درصدی از امنیت را کاهش داده و خطر لو رفتن داده ها و اطلاعات کاربران را افزایش می دهد. نشریه "پی سی ورد" طی چند یادداشت از باگ های این نرم افزار، پرده برداشته است[14]: زوک آوراهام، مدیر ارشد فناوری امنیت تلفن همراه در شرکت زیپریوم، مدعی شد که به راحتی می توان پیام های متنی تلگرام را بازیابی نمود و به محاوره مخفی تلگرام، از طریق بستر اندروید دسترسی یافت[15]. این محاوره ی به اصطلاح امن(!) به صورت پیام های متنی واضح در حافظه ی این برنامه ذخیره می شود، و حتی پس از پاک شدن توسط کاربر نیز، قابل بازیابی می باشد.[16] این حفره امنیتی به حدی جدی است که حتی جوزف بنو، یکی از کارشناسان بنیاد (Electronic Frontier Foundation) که زیر مجموعه سازمان جاسوسی آمریکا (NSA) می باشد، اذعان داشت زمانی که مهاجم بتواند به تلفن ‌همراه فرد دسترسی یابد، حمایت از حریم شخصی بی‌معنی می‌شود.[17]

 

به تازگی شبکه ضد اجتماعی صهیونیستی تلگرام، برای جذب مخاطبان بیشتر، مزیت ساخت استیکر توسط کاربران را به این نرم افزار افزوده است. این مسئله باعث شده است که دشمنان اسلام و مسلمین در پوشش استیکرهای مستهجن و ضد اخلاقی، با نقض حریم های فرهنگی، به تمسخر ارزش های مکتبی، انقلابی و اعتقادات مذهبی کاربران بپردازند. رواج این استیکرهای نامتعارف به قدری زیاد شده است که حتی برخی خبرگزاری ها از احتمال فیلترینگ این شبکه ضد اجتماعی خبر داده اند.[18] برخی از این استیکرها، با الفاظ رکیک، به توهین و هتک حرمت شخصیت های کشوری پرداخته اند و جای بسی تعجب است که مسئولان ذی ربط، مانع از فعالیت این فحشا خانه همیشه همراه صهیونیستی نشده اند. به علاوه برخی از افراد سودجو، با سوءاستفاده از تصاویر پروفایل کاربران، دست به ساخت استیکرهایی با مضامین خلاف عرف زده اند. ولی متاسفانه کاربران متضرر، در اعتراض به این نقض حریم خصوصی ناتوانند.

 

این نرم افزار ضد اجتماعی، که با نقشه ای از پیش تعیین شده وارد بازار پیام رسان های موبایلی شد، ثمره ی تلاش های چندین سازمان جاسوسی برای زنده نگاه داشتن رژیم نجس صهیونیستی است. سرویس های جاسوسی با ایجاد حس ناامنی در فضای مجازی، بستری برای پذیرش این جنگ افزار جاسوسی اینترنتی فراهم آوردند. القای حس عدم امنیت نسبت به شبکه های ضد اجتماعی دیگر در فضای مجازی و نبود سرعت مناسب در آن شبکه ها، زمینه ای را برای معرفی نرم افزار تلگرام که بر دو رکن سرعت و امنیت(!) استوار بود، فراهم ساخت. متاسفانه این پروژه جاسوسی، در کشوری مثل ایران که دشمن صد در صد دولت های حرام زاده صهیونیستی است، مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرده است. 

 

مایه تاسف است که پروژه های جاسوسی دشمنان اسلام و مسلمین به راحتی و بدون اخذ مجوز، در کشور اسلامی ما، به فعالیت و تخلیه اطلاعاتی افراد مشغولند و به طور زیرکانه، سعی بر ذائقه سازی کاربران دارند. با توجه به آنکه دشمن از تجمیع اطلاعات کاربران، به روانشناسی مذهبی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اعتقادی جامعه ایرانی دست می یابد و در مرجله بعد، نتیجه مهندسی اجتماعی خود از ملت مسلمان ایران را برای حملات نرم، عملیاتی می کند،[19] تعجب آور است که مسئولان ذی ربط، علیرقم تمام فعالیت های کارشناسی شده(!)، هنوز اعتماد خود به این بنیادهای جاسوسی را از دست نداده اند. از مسئولان محترم انتظار می رود که هرچه سریعتر نسبت به مسدود سازی این جنگ افزار اینترنتی صهیونیستی اقدام نمایند و مانع از دستیابی دشمنان صهیونیست به اطلاعات کاربران شوند و پرونده سوءاستفاده از اطلاعات خصوصی کاربران توسط دشمنان اسلام و مسلمین را ببندند.

حمیده خوئی



[1]  http://www.theguardian.com/books/2014/sep/25/julian-assange-eric-schmidt-google-wikileaks

[2] http://weblognews.ir/news/5099/%D8%A2%D8%B4%D9%88%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AA%D8%B1/

[3] http://www.planetenonviolence.org/Election-en-Iran-Obama-Lance-Les-Revolutions-Twitter_a1939.html

[4] http://en.wikipedia.org/wiki/Telegram_%28software%29

[5] http://mashable.com/2015/05/18/russias-mark-zuckerberg-pavel-durov/

[6] http://telegram.org/faq#q-who-are-the-people-behind-telegram

[7] http://www.theverge.com/2014/10/6/6926205/surveillance-drives-south-koreans-to-encrypted-messaging-apps

[8] http://www.reuters.com/article/2013/08/30/idUS74722569420130830

[9] http://en.wikipedia.org/wiki/Telegram_%28software%29

[10] http://rusbase.vc/company/digital-fortress/

[11] http://www.dana.ir/News/316175.html

[12] http://www.eff.org/nsa.spying

[13] http://mashable.com/2015/05/18/russias-mark-zuckerberg-pavel-durov/

[14] http://www.pcworld.com/article/2871412/how-much-trust-can-you-put-in-telegram-messenger.html

[15] http://www.pcworld.com/article/2888112/telegram-dimisses-claim-of-a-flaw-in-its-secure-messaging-application.html

[16] همان

[17] http://www.asriran.com/fa/news/397199/%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C

[18] http://www.khorasannews.com/onlinenews.aspx?newsid=1679636

[19] همانگونه که در فتنه 88 شاهد نتیجه ی این مهندسی اجتماعی بودیم؛ مهندسی اجتماعی که از تجمیع اطلاعات کاربران فیس بوک و توئیتر در آن زمان بدست آمده بود.

منبع: دانا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 72
  • ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    اوترانت داره میاد کثافتهای مثل شما هم از استرس اینترنت بدونه فیلتر خواهید مرد
  • میثاق ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    واقعا تحلیل مسخره ای بود نکنه نویسنده خیال کرده برای امنیت داشتن یک نظرم افزار حتما باید منبع باز نباشد!!! ادعاهای حذف حساب کاربری با تحلیل گفته شده در بالا کاملا دروغ است اگر چنین بود پس چرا دیگر فعالین ضدصهیونیست در تلگرام حذف نشدند
  • میثاق ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    نکنه نویسنده خیال کرده برای امنیت داشتن یک نظرم افزار حتما باید منبع باز نباشد!!! ادعاهای حذف حساب کاربری با تحلیل گفته شده در بالا کاملا دروغ است اگر چنین بود پس چرا دیگر فعالین ضدصهیونیست در تلگرام حذف نشدند
  • ۱۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ادعای مطرح شده درباره سرور تلگرام کاملا غلط و دروغ است تلگرام یک سرور ندارد بلکه چند سرور پراکنده در چند کشور دارد درباره ناامن بودن و باگ چت خصوصی تلگرام هم دروغ گفته شده اگر کسی باگ پیدا کرده بود تا حالا جایزه ۲۰۰ هزار دلاری رو گرفته بود بهتره توهمات خود را به عنوان خبر به خورد مخاطب ندهید منابع درج شده برای مطلب نیز عموما فاقد اعتبار است درباره استیکر هم تحلیل چرتی ارائه شده استیکرسازی در تلگرام یک مزیت محسوب میشود حال اینکه عده ای کاربر شعور استفاده درست از یک قابلیت را ندارند به مسائل تربیتی آنها مربوط است نه سازندگان تلگرام
  • ۱۶:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ای پی این شخص فحاش ضد انقلاب که از ایرانم هست و بردارید پیگیری قضایی کنید ببینید کی هست که فحاشی کرده.
  • SMAH1 ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    بعضی از قسمت های مقاله مورد تایید است برخی دیگر از قسمت ها واقعا تاشی از کم اطلاعی نویسنده است.
  • SMAH1 ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    باش تا صیح دولتت بدمد
  • ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    شبکه اجتماعی یعنی استثمار و بردگی نوین مردم توسط فناوری دیجیتال. این اسباب بازی ها طوری مردم رو به خود جذب میکنه تا از دنیای واقعی غافل باشن و سرشون عین گوسفند تو آخور خودشون باشه تا صاحبان قدرت و ثروت با ترفندهای مختلف که نتیجه همشون سطحی نگر بار آوردن مردمه، اونا رو دنبال خودشون بکشن و منافعشون به خطر نیفته. فک کنم این دستگاه های هوشمند مصداق بارز چشم لوسیفر هستن که هر بیننده ای از بچه تا پیرمرد رو مجذوب میکنه و از خود بیخود میشن. این ینی دوری از زندگی واقعی و لذت هاش و زندگی تو توهمات و رویاهای مجازی که عواقبش وحشتناکه.
  • ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ﺑﺎﺑﺖ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﺗﻮﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ
  • پرواز ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    جالبه این روزا خیلی ها دارن میرن سمت تلگرام ، ممنون بابت مطلبی که گذاشتید و روشنگری کردید ، این قضیه استیکرهاش واقعا افتضاحه ، افتضاح ، یعنی همین یه علت شاید برای فیلتر کردنش کافی باشه
  • حامی ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ادب مرد به ز دولت اوست
  • حامی ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    وقتی شما حذف کاربران رو ندیدی، دلیل نمیشه که نباشه... چند روز پیش تلگرام اکانت یکی از دوستای ما رو حذف کرد...
  • رفیعا ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    خدا قوت خیلی عالی بود و امیدواریم هر چه زودتر این جاسوسکده فیلتر بشه تشکر از مشرق نیوز بابت نشر این مطالب و روشنگری ها .....
  • عماد ۱۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۹
    0 0
    ممنون بابت مطالب روشنگرانه و به روزتون . الان این تلگرام واقعا داره غوغا می کنه و این مطالب واقعا برای آگاه سازی مردم لازمه .سپاس
  • يوسف ۰۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
    0 0
    بسيار جامع و كامل و صريح بود.خدا قوت
  • ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۰
    0 0
    با اجازه متن و به اشتراک گذاشتم
  • مجید ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۱
    0 0
    سلام واقعا نوسینده این سایت خجالت باید بکشد دروغ پردازی تا کی تلگرام توسط دو تا روسی تبار ساختخ شده است در برلین المان دوستان فرسب این نوسینده دروغ پرداز را نخورید دروغ داره میگه کذب است وایبر مال اسرائیل است نه تلگرام مبدع برنامه دو برادر روس هستن به اسامی پاول و نیکلای دوروف اما مقر شرکت سازنده در برلین آلمانه. دروغ پردازی تا چه حد خانم خویی خجالت بکش واقعا برای سایت مزخرفت متاسفم خجالت بکش از ماه رمضان دروغ گوها پاسخ دادن    
  • ناشناس ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
    0 0
    ای بابا همه شبکه ها که متعلق به اسراییله یعنی مهندسای ایرانی نمیتونن یه شبکه اجتماعی امن و وطنی طراحی کنن؟؟؟
  • سجاد ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
    0 0
    منبع باز بودن ، یعنی اینکه آقایان نگران ، در صورت وجود شک و تردید میتونن نسخه فارسی و امن تلگرام رو بسازن و در اختیار کاربران قرار بدن . . . اما بجای این کار ، فقط توهمات توطئه خودشون رو نشر میدن .
  • ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    0 0
    سلام چرا ساختن بیسفون - ابرک - لنزور - ویسگون - سلام - همه ساخت ایران هستش و خیلی خوب طراحی شده فقط کافی اطلاع رسانی و تبلیغ بشه از این نرم افزارها
  • ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    0 0
    سلام متشکر عالی بود این مطلب عین حقیقت هستش من خودم از زبان معاون فضای مجازی کشور آقای مومنی نسب شنیدم - در ضمن وقتی نرم افزارهای ایرانی مثل بیسفون - سلام - لنزور - ابرک - ویسگون - هست چه نیازی هست که از تلگرام و .. استفاده کنیم .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس