به گزارش مشرق، روابط عمومی ادارهکل سازمان استاندار البرز اعلام کرد: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید زولبیا و بامیه از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده کنند در غیر این صورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
بر اساس این گزارش، سازمان ملی استاندارد ایران در این اطلاعیه همچنین ضمن اخطار به تولیدکنندگان غیرمجاز، خواستار استفاده از روغنهای دارای نشان استاندارد برای تولید زولبیا و بامیه شد.
همچنین توصیه میشود، زولبیا و بامیه و محصولات مشابه پس از تولید در محیط خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه (حشرات، گردوخاک و ...) نگهداری شود.
بر اساس این گزارش، سازمان ملی استاندارد ایران در این اطلاعیه همچنین ضمن اخطار به تولیدکنندگان غیرمجاز، خواستار استفاده از روغنهای دارای نشان استاندارد برای تولید زولبیا و بامیه شد.
همچنین توصیه میشود، زولبیا و بامیه و محصولات مشابه پس از تولید در محیط خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه (حشرات، گردوخاک و ...) نگهداری شود.