کد خبر 431328
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۳

سازمان همکاری اقتصاد و توسعه نموداری را از میزان حداقل درآمد کارگران کشورهای عضو آن در سال 2013 منتشر کرده است که در این گزارش به مقایسه این اطلاعات با حداقل درآمد کارگران ایرانی خواهیم پرداخت.

به گزارش مشرق، به نقل از آجندا، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در یک نمودار حداقل میزان درآمد کارگران در 27 کشور عضو خود را منتشر کرده است.

بر این اساس حداقل درآمد یک کارگر در استرالیا، پس از کسر مالیات، 9.54 دلار آمریکا خواهد بود. با در نظر گرفتن نرخ دلار 3300 بازار آزاد، یک کارگر در استرالیا، به ازای هر ساعت کار پس از کسر مالیات 31.5 هزار تومان دستمزد دریافت می کند.

استرالیا در میان این کشورها از بیشترین میزان حداقل دستمزد برخوردار است.

در فهرست 27 کشور عضو ارائه شده، لوگزامبورگ در جایگاه دوم بالاترین میزان حداقل دستمزد به ازای هر ساعت کار قرار دارد.

یک کارگر به ازای هر ساعت کار در لوگزامبورگ پس از کسر مالیات، حداقل 9.24 دلار معادل 30.5 هزار تومان دستمزد دریافت می کند.

بلژیک در جایگاه سومین کشور با بالاترین میزان حداقل دستمزد در میان کشورهای تحت بررسی و عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است.

کمترین میزان دستمزد دریافتی کارگران در این کشور پس از کسر مالیات 8.57 دلار معادل 28 هزار تومان است.

در بررسی سازمان همکاری اقتصاد و توسعه کشور آمریکا در جایگاه 11 بالاترین حداقل دستمزدها قرار دارد. حداقل دستمزد در آمریکا معادل 7.25 دلار به ازای هر ساعت کار است که پس از کسر مالیات معادل 6.25دلار خالص خواهد بود که برابر با 20 هزار تومان است.

در فهرست ارائه شده از سوی این سازمان، کشور مکزیک، لاتویا، و شیلی کمترین میزان حداقل دستمزد را در میان این کشورها داشته‌اند.

حداقل دستمزد کارگران در شیلی 2.22 دلار پس از کسر مالیات دلار به ازای هر ساعت است که معادل 7.3 هزار تومان می شود.

حداقل دستمزد به ازای هر ساعت کار در لاتویا، 1.46 دلار ارزیابی شده است که برابر با 4.8 هزار تومان می‌شود.

کمترین دستمزد در میان کشورهای مورد بررسی و عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه مربوط به مکزیک است. حداقل دستمزد کارگران در این کشور به ازای هر ساعت کار پس از کسر مالیات 1.01 دلار معادل 3333 تومان می‌شود.

حداقل حقوق ماهانه یک کارگر در ایران که از سوی وزارت کار تعیین شده است، برابر با 780 هزار تومان است.

با در نظر گرفتن 44 ساعت کار هفتگی و در نتیجه 2294 ساعت کار سالانه، متوسط ساعت کاری کارگران 191 ساعت در ماه می شود.

با در نظر گرفتن حقوق ماهانه 780 هزار تومان، و متوسط کار ماهانه 191 ساعت یک کارگر ایرانی،‌درآمد وی معادل 4 هزار تومان به ازای هر ساعت کار خواهد بود. که تنها در سطحی کمی بالاتر از کشور مکزیک قرار دارد.

بر اساس این گزارش، در ایران مقدار زیادی یارانه پنهان وجود دارد که برای سنجش  و ارزیابی دقیق میزان دریافتی کارگران ایرانی و خارجی نرخ برابری قدرت خرید باید محاسبه شود.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • امیر ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    دلم برای این قشر زحمتکش میسوزه . با این همه تلاش اخرش هم هیچ ، کارفرما گردنش گلفت میشه کارگر هم هر روز ضعیف تر از دیروز . نه امنیت شغلی دارن نه حقوق درست حسابی . برای تغییر در ثبت قرارداد های کارگری یه طرح تصویب کردن هیچ 3 روز تدوم نیاورد .
  • ghsm ۰۱:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 1
    چرا نمی گویید در مکزیک چه امکاناتی واسه کارگر و یا کسایی که مالیات میدهند برقرار است
  • ۰۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    حالا مرتب قیمت بنزین رو با کشورهای دیگه مقایسه کنند
  • حبیب ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    متاسفانه در محاسبات حداقل دستمزد در ایران مبنا قرار گرفته در صورتیکه به این مبلغ حق مسکن و خواربار و بن و سنوات و پاداش آخر سال و حق بیمه اضافه و نیز به ازاء هر ساعت اضاف کار 40 درصد اضافه می گردد و نیز ساعت کار مفید را نیز مقایسه کنید . ولی با تمامی این اوصاف به علت وجود رکود و تورم و بهره های سنگین بانکی و هزینه های بالای سربار تولید قیمت تمام شده در ایران چندین برابر کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه می باشد .
  • کارگر بدبخت ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    با سلام.بازم دم شما گرم که هر از چند گاهی از کارگران بیچاره میگید و نمک به زخممون میپاشید.
  • آریو سوئد ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 1
    شما یک ساعت هم در مکزیک نمی تونی کارکنی. در ایران بهره وری بسیار پایین است. کارگران مکزیکی که در شرکتهای امریکایی مثل جنرال متورز در مکزیک کارمیکنند فقط ۳ بار در طول ۸ ساعت حق توالت رفتن دارند. ۳۰ دقیقه هم وقت نهار دارند . من یک مدتی در مکزیک بعنوان مشاور کار کردم و خودم با چشم دیدم. تازه کلی از درآمد را باید به مافیا داد که زمانیکه سر کاری منزل را سرقت نکنند چون در مکزیک همه خانواده ساعت ۶ صبح میرن سر کار و اکثر منازل بی نگهبانه. خیلی از کارگران مکزیکی اصلا جرائت مریض شدن را ندارند چون پولشو ندارن که پیش پزشک برن. در مکزیک سیستم اقتصادی نیو لیبراله و همه باید بیمه شخصی داشته باشن البته اگر پولش باشه.
  • شاپرک ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    میشه مقایسه حداقل درآمد کارگران خارجی با ایرانی را در سال 1356 را هم بزارید
  • سعید ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    0 0
    بریم استرالیا کارگر بشیم بیشتر میصرفه تا اینکه اینجا دکتر مهندس باشیم!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس