به گزارش مشرق، مهندس زهره پوراحمد با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه فواید و مضراتی دارد، اظهار داشت: برای لحظات اول بعد از افطار به جهت اینکه دارای قندهای ساده بالایی هستند یک الی دو عدد توصیه می شود و این قندهای ساده سریع شکسته می شوند و قند خون مورد نیاز را سریع بالا می برد.
وی افزود: بر عکس فواید که مختصر است، مضرات آن بی شمار است که می توان به کالری بالای ان که منجر به افزایش وزن و ناراحتی های متعاقب آن می شود اشاره کرد. همچنین با توجه به اینکه قندهای ساده آن بالا است به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی و همچنین افراد عادی به جز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمی شود، زیرا قندهای ساده در بدن سریعا تبدیل به چربی می شود.
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو با بیان اینکه زولبیا و بامیه چربی بالایی دارد اظهار داشت: این شیرینی ها درون روغن بطور غوطه ور سرخ می شوند و از همه مهمتر اینکه احتمال دارد از روغن های نامناسب برای طبخ آن استفاده شود در نتیجه به رغم اینکه چربی بالایی دارند مواد مخاطره آمیز برای سلامتی مثل پراکسید و اسیدیته نیز دارند.
پوراحمد گفت: از آنجا که معمولا نوع مصرف با مقاومت همراه خواهد بود توصیه می شود که در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط نموده و به یک الی دو عدد در روز اکتفا نمود.
وی افزود: بر عکس فواید که مختصر است، مضرات آن بی شمار است که می توان به کالری بالای ان که منجر به افزایش وزن و ناراحتی های متعاقب آن می شود اشاره کرد. همچنین با توجه به اینکه قندهای ساده آن بالا است به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی و همچنین افراد عادی به جز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمی شود، زیرا قندهای ساده در بدن سریعا تبدیل به چربی می شود.
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو با بیان اینکه زولبیا و بامیه چربی بالایی دارد اظهار داشت: این شیرینی ها درون روغن بطور غوطه ور سرخ می شوند و از همه مهمتر اینکه احتمال دارد از روغن های نامناسب برای طبخ آن استفاده شود در نتیجه به رغم اینکه چربی بالایی دارند مواد مخاطره آمیز برای سلامتی مثل پراکسید و اسیدیته نیز دارند.
پوراحمد گفت: از آنجا که معمولا نوع مصرف با مقاومت همراه خواهد بود توصیه می شود که در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط نموده و به یک الی دو عدد در روز اکتفا نمود.