کد خبر 435784
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۸

یک کارشناس طب سنتی با بیان اینکه تقویت معده از را‌ه‌های اساسی رفع کم‌خونی است, رو‌ش‌های رفع کم‌خونی در ماه رمضان را تشریح کرد.

به گزارش مشرق, سید جواد علوی درباره رفع کم‌خونی در ماه رمضان اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی برای افراد کم‌خون در ماه رمضان تدابیر خاصی بیان شده است که رعایت آن بر کیفیت زندگی آنها در طول ماه رمضان اثر خواهد گذاشت.

ــ افراد کم‌خون بهتر است که در وعده افطار و سحرشان شربتی از شیره انگور یا سرکه‌شیره مصرف کنند.

ــ شربت عسل آب در وعده افطار و سحر به رفع کم‌خونی کمک می‌کند، بر این اساس افراد می‌توانند یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب‌جوش حل و نیم‌گرم مصرف کنند.

ــ افراد کم‌خون می‌توانند مخلوط عرقیاتی مانند بیدمشک, کاکوتی, بادرنجبویه, گل‌گاوزبان, گزنه, ریحان (از هرکدام یک لیتر) همراه با آب‌میوه‌هایی مانند آب انگور, آب آناناس, آب داخل نارگیل و انبه روی شعله 10 دقیقه بجوشانند و به آن عسل یا شکر سرخ یا شکر اضافه کنند و 10 دقیقه دیگر بجوشد و در انتها نصف قاشق چای‌خوری زعفران سائیده شده به آن اضافه کنند و در وعده افطار و سحر یک استکان تا یک لیوان مصرف کنند.

به‌گفته این کارشناس طب سنتی اضافه کردن سبوس برنج یا سبوس گندم به غذا خود به رفع کم‌خونی کمک می‌کند.

*تقویت معده از را‌ه‌های اساسی رفع کم‌خونی است

ــ به‌طور کلی تقویت معده از را‌ه‌های اساسی رفع کم‌خونی است، به‌عنوان نمونه مصرف خاکشی به‌صورت ناشتا و در زمان روزه داری حداقل نیم تا یک ساعت قبل از مصرف سحری خود به رفع مواد زائد خون کمک می‌کند و موجب می‌شود غذایی که خورده می‌شود به‌خوبی در بدن هضم شود و خون صالح ساخته شود.

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: استفاده از فالوده سیب بین وعده افطار و سحر به رفع کم‌خونی کمک می‌کند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس