به گزارش مشرق به نقل از ايلنا، معاون امور اوقافي و خيريه سازمان اوقاف و امور خيريه گفت:در بحث وقف اموال دانشگاه آزاد، اشکال در اموال بود، اشکال اين بود که اموال دانشگاه آزاد مال دانشگاه آزاد نبود و البته شخصي هم نبود.
محمدرضا کائيني،با اشاره به شرايط وقف يک موسسه خصوصي به خبرنگار ايلنا، گفت: يک موسسه خصوصي بايد از بابت وقف اهليت داشته باشد، بدينمعنا که در اساسنامه موسسه ذکر شدهباشد که اين موسسه قابل وقف شدن است، در غير اين صورت بايد اساسنامه آنها اصلاح شودو به علاوه موسسه بايد اموال غيرمنقول مشخصي را داشته باشد و در وقف اين اموال مشهود باشد.
او با اشاره به وقف دانشگاه آزاد گفت: در بحث وقف اموال دانشگاه آزاد، اشکال در اموال بود، اشکال اين بود که اموال دانشگاه آزاد مال دانشگاه آزاد نبود و البته شخصي هم نبود.
او افزود: ما هنوز هيچ سندي از دانشگاه آزاد نديديم که بگويد اين اموال مال من است و من ميخواهم آن را وقف کنم، هيات امنايي در آنجا بود که يک ريال هم از اموال شخصي خود آنجا نگذاشته و اگر هم گذاشته اصلا مبلغ غابل توجهي نبودهاست، پس اموال شخصي نبود.
کائيني با اشاره به اينکه در زمان رياست جمهوري هاشميرفسنجاني، بسياري از استانداران و مردم زميني را در اختيار دانشگاه آزاد قرار دادند،گفت: پس اينها همه کمکهاي دولت بودهاست، يعني اينها اموال دولت بودهاست و بخشي هم، از درآمد دانشگاه خريداري شده است. پس حتي بخش دوم هم از اموال دانشگاه نيست، البته شايد اين بخش قابل وقف باشد، اما بايد منتظر آخرين نظر فقهي گروهي که براي تحقيق در اينباره انتخاب شدهاند باشيم.
او تاکيد کرد: اما قبل از شنيدن نظر فقهي اين دوستان، ما به عنوان نهاد متولي و مجموع متخصص در امور وقف، اعلام کرديم اين وقف اشکال دارد.
معاون امور اوقافي و خيريه در پايان با بيان اينکه صرف خواندن صيغه وقف کفايت نميکند، گفت: نميشود همينطور گفت، صيغه وقف را خواندم و اموالم وقف شد، گرچه وقف نامه را هم اداره اوقاف دارد، توسط هيات امنا امضا هم شدهاست، اما وقفي که باطل شدهاست بايد باطل شود.
کد خبر 4370
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۸
- ۰ نظر
- چاپ
در بحث وقف اموال دانشگاه آزاد، اشکال در اموال بود، اشکال اين بود که اموال دانشگاه آزاد مال دانشگاه آزاد نبود و البته شخصي هم نبود/ ما هنوز هيچ سندي از دانشگاه آزاد نديديم که بگويد اين اموال مال من است.