شادی حلوه نام خبرنگار تلویزیون سوریه است که با حضور در میدان های نبرد علیه تروریست های تکفیری پس از به اسارت گرفتن تروریست های تکفیری توسط ارتش عراق با آنها عکس سلفی می گیرد و به این صورت تروریست ها را به سخره گرفته است.
آنها هم برای کارهای خود دلیل و توجیهی دارند نمی توانیم به خاطر اینکه شرایط مان مانند آنها نیست مرگشان را خواستار باشیم و این ها تنها بازیچه هستند و جنایتکار اصلی کس دیگری است که از یک کودک پاک و معصوم یک درنده تمام عیار می سازد تنها موجودی که می تواند پست ترین و یا بهترین باشد انسان است و با کشتن انسان های بد این جهان گلستان نمی شود چون باز هم کودکی به دنیا خواهد آمد که بین دو راهی بد و خوب قرار می گیرد و این ما هستیم که باید مسیر درست را نشان دهیم و عوامل کشانده شدن افراد را به تاریکی بگیریم عواملی مثل فقر، تبعیض و فاصله طبقاتی و ... مگرنه ما هم مقصریم.
اینا یه مشت زامبی اند وقتی میبینیشون باید یه تیر بزنی تو کلشون و تمام ، همین فقط یه تیر تو سرشون شلیک کنی فکر کردن نداره این که بگیریمش بعدا" .. نه فقط یه تیر توی سر
دوستان ببینید اره اسیرن نبایس مثل اونها رفتار کرد اما بایس توجه داشته باشید کشتن این ادما فقط پا ک کردن شخصه نه تفکر اونا که ریشه در خوارج داره بهتره اونایی که دستشون به خون الوده هست مطابق اسلام قصاص بشن و باقی هم به جرم فساد در زمین اعدام بشن جز بچه ها و کم سن سالهای که فریب خوردن اونا رو در حبس طولانی و اموزش نگه دارن تا اگه امکان اصلاح بر اونا بود بعد از اینکه ارزش جان و ناموس انسانی رو دونستن ازادشون کرد اما مهم اینه فلسفه این گروه رو نابود کرد و برا نابودکردنش ابتدا بایس اونا و حامیانشون با افکارشو رو شناخت