کد خبر 444291
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹

وزیر صنعت با تشریح زمینه های همکاری ایران با کشورهای دیگر در حوزه صنعت گفت: بازار ایران همان بازار یک دهه پیش نیست و به علت پیشرفت در توانایی های فنی ، ما دیگر علاقه مند به واردات یک طرفه کالا و ماشین آلات از اروپا نیستیم.

به گزارش مشرق به نقل از شاتا، نعمت زاده در کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری ایران و اروپا که در وین برگزار شد گفت: بازار ایران همان بازار یک دهه پیش نیست و به علت پیشرفت در توانایی های فنی ، ما دیگر علاقه مند به واردات یک طرفه کالا و ماشین آلات از اروپا نیستیم.

وی گفت:سرمایه گذاری مشترک نه تنها بر بازار ایران که دارای 80 میلیون نفر جمعیت است بلکه بازار منطقه 300 میلیونی کشورهای همسایه می تواندحساب باز کند.

نعمت زاده افزود: شرکت های ایرانی قادر به گسترش فعالیتهای خود در بسیاری از این کشورها می باشند  بنابراین، ایران نه تنها به عنوان یک بازار ، بلکه به عنوان یک پلت فرم منطقه ای  برای تولید مشترک و همکاری فنی برای کشورهای همسایه  و کشورهای مستقل مشترک المنافع عمل می کند.

وزیر صنعت ،معدن وتجارت تاکید کرد:معتقدیم با حل و فصل ناپایداری سیاسی، این منطقه به طرح های اقتصادی بزرگی نیاز دارد لذا ما از شما جهت مشارکت در این تلاش و استفاده از فرصت های سرمایه گذاری دعوت میکنیم.

نعمت زاده گفت: وجود مشکلات مختلف به خصوص در زمینه های فنی ، ما را مجبور ساخت تا بر کاستی ها از طریق تلاش های خودمان غلبه کنیم در نتیجه، ما توانستیم در بسیاری از زمینه های علمی و فنی فقط با همکاری و مساعدت بسیار محدود خارجی, گام های بلندی برداریم.

وزیرصنعت،معدن وتجارت افزود: تلاش زیادی برای خصوصی سازی در ایران انجام شد که تا حدودی به دلیل محدودیت های ناشی از تحریم آهسته تر شده است, اما هدف ما این است که به دور از مالکیت دولتی و کنترل در بسیاری از زمینه ها حرکت کنیم.

وی گفت: خصوصی سازی فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران خارجی و بومی را جهت شرکت در زمینه هایی مانند خودرو ، فولاد، تولید برق و بسیاری دیگر فراهم میسازد. مهندس نعمت زاده تاکید کرد: قوانین و مقررات در مورد سرمایه گذاری خارجی و در خصوص مالکیت توسط سرمایه گذاران خارجی اصلاح شده است .

وزیرصنعت،معدن وتجارت گفت: در آموزش عالی پیشرفت زیادی داشتیم و در ایران فارغ التحصیلان زیادی در حوزه فنی وجود دارد.

وی گفت: اقتصاد ایران و بخش تولید بهبود یافته و درسال گذشته شمسی شاهد  6.7 درصد رشد در بخش صنعت و  رشد  9.8 درصدی در بخش معدن بوده ایم.

وزیر صنعت،معدن وتجارت همچنین گفت: به تازگی برنامه استراتژی 10 ساله‌صنعت ،معدن وتجارت  که شامل اهداف ، سیاست ها و اولویت‌هاست تدوین شد.

وی گفت: در این استراتژی، توسعه بیشتر در صنایع مربوط به نفت و گاز ، تولید کالاهای مختلف ، طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز دیده شده است.

نعمت زاده افزود: صنایع معدنی به ویژه در فلزات مانند فولاد، مس، کروم، طلا، نقره و دیگر فلزات در میان اولویت های ما هستند .

وزیر صنعت،معدن وتجارت در ادامه گفت: در صنعت خودرو هر دو اتومبیل های سواری و وسایل نقلیه تجاری ، و طراحی ساخت و تولید قطعات مختلف با توجه به استانداردهای جهانی یک بخش کلیدی از هدف های ما را تشکیل میدهند.

وی افزود: تا سال 2025 می خواهیم  3 میلیون خودرو تولید کنیم که یک سوم آن صادر شود.

نعمت زاده تاکید کرد: می خواهیم خودروهایی  تولید کنیم که تحت برندهای جهانی باشند و در این زمینه به دنبال سرمایه گذاری مشترک با قطعات سازان هستیم.

وزیر صنعت،معدن وتجارت افزود: گام های بلندی در R & D بخش‌ها متعدد فن آوری برداشته ایم و به دنبال سرمایه گذاری مشترک در بخش هایی مانند نانو تکنولوژی، صنعتی بهداشتی، تجهیزات پزشکی و مخابراتی میباشیم.

نعمت زاده گفت:در مجموع، برنامه ریزی استراتژیک صنعتی ما با هدف قراردادن ایران در میان اقتصادهای در حال ظهور بر پایه ی منابع طبیعی مان ، نیروی انسانی تحصیل کرده و جوان ، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی مشهور و بازارهای داخلی و منطقه ای میباشد.

وی گفت: پیشنهاد میکنم که شرکت های اروپایی به عنوان یک فرصت مهم به این موضوع نگاه کرده و با نگاهی استراتژیک و بلند مدت به اشکال مختلف همکاری و اتحاد در این تلاش مشارکت کنند.

وزیر صنعت،معدن وتجارت تاکید کرد: ایران خود را برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی آماده میکند و علاقه مند به مذاکره و انعقاد موافقت نامه های تجاری با اتحادیه اروپا و دیگر کشورهاست.

کنفرانس دو روزه تجارت و سرمایه گذاری ایران و اتحادیه اروپا 23 و 24 جولای 2015 همزمان با یکم و دوم مرداد ماه  در وین برگزار شد که در آن  تجار، صنعتگران و مقاماتی از جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اتریش,فرانسه,انگلستان,آلمان و سایر کشورها حضور داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مهماندار هواپیما ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
    0 0
    گفتی و ما باور کردیم
  • ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
    0 0
    تهيچ توافق تجاري و صنعتي بدون تضمين انتقال تكنولوژي نبايد صورت بگيره. اونم تازه در صنعت مكانيك و خودرو و هواپيما و كشتي و الكترونيك و كامپيوتر و غيره نه در زمينه توليد كيك و شكلات و شامپو و مواد شوينده درجه ١٠ كشورهاي غربي كه با آب و تاب هم در رسانه ملي براشون تبليغ ميشه انگار شاخ غول شكستن. تازه استفاده از نامهاي خارجي باعث ميشه كه كلي درصد و درامد هم بعنوان حق كپي رايت و و.... هم ازمون بگيرن. بايد مثلا ايران بتونه تمام قطعات پژو يا رنو رو خودش در ايران توليد كنه از الكترونيك تا بدنه و موتور و ... براي مدت نامحدود نه اينكه از فرانسه بياره سر هم كنه سودش بره تو جيب فرانسه بخاطر كارگر ارزون ايروني. تازه فرانسه هر وقت هم دلش نخواد قطعه بده صنعت خودرو سازي درش گل گرفته بشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس