با 4 ساله شدن محاصره شهرکهای شیعهنشین به نوعی بزرگترین محاصره تاریخ رقم خورده است؛ محاصرهای که کوچکترین واکنشی را از سوی سازمانها و نهادهای بینالمللی از جمله سازمان ملل در پی نداشته است. در همین خصوص کمپینی در شبکههای مجازی برای همدردی با مردم «نبل»، «الزهراء» و «کفریا»، «فوعه» همچنین رساندن صدای مردم مظلوم این شهرکها به مجامع بینالمللی، راه اندازی شده است.
«گریه کودکان نبل، الزهراء، الفوعه و کفریا را چرا کسی نمیبیند؟»، «زنان و کودکان نبل، الزهراء، الفوعه و کفریا چه گناهی دارند؟»، «آزادی حق کودکان نبل، الزهراء الفوعه و کفریا است»، «آزادی حق کودکان نبل، الزهراء الفوعه و کفریا است»، «تروریستها به هیچ چیز و هیچ کس رحم نمیکنند وظیفه ما نشر مظلومیت مردم بیگناه است» و در آخر این پرسش اساسی که «چرا رسانهها صدای کودکان نبل، الزهراء، الفوعه و کفریا را به کسی نمیرسانند؟!» از جمله موضوعاتی است که در کمپین «پایان دادن به یکی از بزرگترین محاصرههای تاریخ» از سوی کاربران شبکههای اجتماعی مطرح شده است.
نخستین گام برای آزادی بیش از 100 هزار شیعه در محاصره شکست بایکوت رسانهای، انعکاس فجایع انسانی و اطلاع رسانی است. در ادامه تصاویر منتشر شده از کمپین «پایان دادن به یکی از بزرگترین محاصرههای تاریخ» را مشاهده میکنید: (جهت دریافت پوسترها در اندازه اصلی بروی تصاویر کلیک کنید)
18 مرداد خبر رسید که آب آشامیدنی و دارو در «الفوعه» و «کفریا» به پایان رسیده است و نبود دارو و تمام شدن سوخت دیزل و به همراه آن مشکل آب آشامیدنی زندگی را برای مردم تحت محاصره «الفوعه» و «کفریا» به بالاترین حد دشواری رسانده است.
اگر چه سازمان ملل و دیگر سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر از اوضاع جاری در «کفریا» و «فوعه» آگاه هستند، اما تاکنون هیچ اقدامی برای شکستن محاصره و یا ارسال کمکهای بشر دوستانه به اهالی این دو شهرک انجام ندادهاند.
تاکنون نیازهای اساسی معیشتی و غذایی اهالی کفریا و فوعه توسط بالگردهای ارتش سوریه برآورده شدهاند، اما این کمکها نیازهای مردم این دو شهرک را برآورده نمیکند.
نگرانی مردم در فوعه و کفریا نیازهای غذایی و معیشتی نیست، بلکه اتمام دارو و تجهیزات پزشکی و بیم و وحشت از حمله گروههای تروریستی تکفیری و تصرف کفریا و فوعه به شدت نگرانی اصلی آنها شمرده میشود.
دو شهرک شیعهنشین «نبل» و «الزهراء» در سکوت وقیحانه خبری رسانههای دنیا بیش از 4 سال است که در محاصره فرزندان شیطان قرار دارند.
در ماههای اولیه محاصره، ساکنان این مناطق، بخشی از نیازهای خود را از منطقه کُردنشین «عفرین» در شمال و غرب شهرک نبل تهیه میکردند اما از 2012 با قطع شدن راه ارتباطی«نبل» و «الزهراء» به حلب، این دو شهرک را به طور کامل محاصره کردند و تا به امروز به محاصره را ادامه دادند.
وضعیت به گونهای رقم خورده که با آغاز محاصره جدی «نبل» و «الزهراء» امکان تهیه مواد غذایی، بهداشتی، دارویی و هرآنچه مورد نیاز ساکنان این شهرکها بود، از بین رفته است.
چهارمین روز از مرداد سال 1394 به فاصله تنها نیم ساعت گروههای تروریستی تکفیری دو شهرک شیعی «نبل» و «الزهراء» را با بیش از 60 موشک و خمپاره گلوله باران کردند و بازهم هیچ کس نشنید!
این 60 موشک بر سر مردمانی فرود آمده است که حتی از وسایل بهداشتی اولیه محروم هستند چه برسد به تجهیزات پزشکی و درمانی.
دو شهرک شیعهنشین «نبل» و «الزهراء» در سکوت خبری رسانههای دنیا بیش از چهار سال است که با شبح محاصره تروریستها دست و پنجه نرم میکنند.
هرچند که در ماههای اولیه محاصره، اهالی، بخشی از نیازهای خود را از منطقه کُردنشین «عفرین» در شمال و غرب شهرک نبل تهیه میکردند اما از 2012 با قطع شدن راه ارتباطی«نبل» و «الزهراء» به حلب، این دو شهرک را به طور کامل محاصره کردند و تا به امروز به محاصره را ادامه دادند.
4 سال از محاصره 80 هزار مسلمان میگذرد؛ 4 سال محاصره بدون تأمین مواد غذایی، دارویی و بهداشتی، کمتر خبری هم از وضعیت این 80 هزار نفر در رسانهها منتشر میشود، چراکه شهرکها در محاصره کامل هستند، همین چندی پیش بود که صفحه اطلاعرسانی از وضعیت مردم دو شهرک «نبل» و «الزهراء» در فیس بوک بسته شد.
علاقهمندان برای حضور در این کمپین میتوانند تصاویر، دلنوشته، شعر، یادداشت، کلیپ و مطالب مختلف خود را با هشتگ «#نبل_و_الزهراء_را_آزاد_کنید»،«#الفوعه_ و_ کفریا_ را_ آزاد_کنید»، «#حرروا_النبل_و_الزهرا»، «#حرروا_الفوعه_و_کفریا» در شبکههای اجتماعی اینستاگرام، افسران، گوگل پلاس، فیسبوک و توئیتر منتشر کنند.
شهرکهای نبل و الزهراء از توابع منطقه «اعزاز» در استان حلب سوریه و در 20 کیلومتری شمال غربی شهر حلب و 40 کیلومتری مرزهای ترکیه و دو شهرک«الفوعه» و «کفریا» در 8 کیلومتری شهر ادلب واقع شدهاند.