کاردار کشورمان در لندن با بیان اینکه ایران نه تنها از منظر یک بازار بزرگ 80 میلیونی بلکه به دلیل موقعیت جغرافیایی مرکز یک بازار 300 میلیونی منطقهای است تاکید کرد: هر شرکتی که صاحب سرمایه و فناوری باشد میتواند سهمی از تجارت در این بازار را از آن خود سازد.
وی با برشمردن برخی از زمینههای سرمایهگذاری و انتقال فناوری به ویژه در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، هواپیمایی، صنعت، معدن، خودروسازی، راهآهن، بانکداری و ... اظهار داشت: حوزه نفت و گاز یکی از جذابترین بخشهای سرمایهگذاری است و دولت جمهوری اسلامی ایران قریب به 50 پروژه به ارزش بیش از 200 میلیارد دلار در زمینه نفت و گاز تعریف کرده که امید میرود قراردادهای آنها تا سال 2020 نهایی شود و به امضا برسد. در همین رابطه پیشبینی میشود مدل جدید قراردادهای سرمایهگذاری نفتی موسوم به IPC که به زودی از آن رونمایی خواهد شد به دلیل برخی ویژگیهای آن با استقبال خوب شرکتهای نفتی بینالمللی روبرو شود.
حبیبالله زاده درخصوص روابط دوجانبه با انگلستان افزود: در طول یک و نیم سال گذشته علی رغم وجود برخی مشکلات رایزنیهای دو کشور درخصوص امور دوجانبه، منطقهای و پارلمانی انجام و هیاتهایی بین دو کشور تبادل شده است.
وی در خصوص بازگشایی سفارتخانهها نیز گفت: هم اکنون بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن فعال است و خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم ارائه میکند. ضمن اینکه مذاکرات نیز در حال انجام است و پس از نهایی شدن این روند شاهد فعالیت کامل نمایندگیهای دو کشور خواهیم بود.
روابط دیپلماتیک ایران و انگلیس از چند سال پیش دستخوش برخی تحولات شد که به بستهشدن سفارت این کشور در تهران منجر شد.