کد خبر 456043
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲

مصرف لبنیات غیرپاستوریزه خصوصا بستنی سنتی خطر ابتلا به تب مالت را افزایش می‌دهد.

به گزارش مشرق، دکتر یحیی پاسدار متخصص تغذیه و عضو بسیج جامع پزشکی در خصوص اثر لبنیات غیر پاستوریزه در افزایش خطر ابتلا به تب مالت گفت: وجود یک باکتری خطرناک در لبنیات و فرآورده‌های دامی خصوصا شیر باعث ابتلا به تب مالت می‌شود.

وی در ادامه داد: عدم پاستوریزه و استریزه‌ کردن شیر باعث می‌شود این باکتری همچنان در شیر باقی بماند.

این متخصص تغذیه با اشاره به این کهدر تهیه بستنی‌های سنتی از روش‌های پیشرفته پاستوریزه استفاده نمی‌شوند، تصریح کرد: احتمال باقی ماندن باکتری خطرناک در این صورت قوی است.

پاسدار با بیان این که حضور این باکتری در بستنی سنتی فاقد علامت بوده و هیچ‌گونه علامتی از جهت تغییر در رنگ، بو و مزه ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: این بستنی‌ها از لحاظ ظاهری سالم به نظر می‌رسند چرا که اندازه این باکتری در حد میکروسکوبی بوده و مانند سایر باکتری‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و فقط در آزمایشگاه می‌توان آن را از لحاظ سالم یا ناسالم بودن بررسی کرد.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که بیماری تب مالت با استفاده از روش‌های سالم‌سازی قابل کنترل است به همین دلیل اقدامات لازم جهت جلوگیری از گسترش این بیماری صورت گرفته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • سیدجعفر کاظمی ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    آقای دکتر چشم.
  • کاپیتان ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    شما در اشتباه هستید زنده باد بستنی سنتی :)
  • حمید ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    تب مالت بگیریم میدونیم چه بیماری داریم ! این بستنی های پاستوریزه رو بخوریم می ترسیم مریضی بگیرم که کسی نفهمه چی هست !
  • ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    بستني سنتي را از شير پاستوريزه درست مي كنند آقايان خيلي باسوات
  • سجاد ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    بستنی سنتی نخورید به جاش شیر و لبنیات وایتکس دار بخورید
  • ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    ,,مزش به همون باکتریشه اقا ما چهل ساله داریم بستنی سنتی میخوریم حتی اون زمانی که این سوسول بازبها نبود . هیچیمونم نشده
  • خان قلی خان میان ابرویی ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    حتما بجاش بستنی اسکوپی که حمش روش رنگه بخوریم یا بستنی شرکتی که پالم داره مرتیکه دکنر
  • محسن ۲۲:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
    0 0
    اینا میخوان بستنی سنتی رو منسوخ کنن :)
  • بستنی خور ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۱
    0 0
    من سالهاست بستنی سنتی میخورم هیچیم نشده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس