** کیهان
موضع رئیسجمهور در مخالفت با بررسی صلاحیت نامزدها تعجب ناظران را برانگیخت. روحانی میگوید مگر مجلس اول پس از انقلاب که حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت بهترین مجلس تاریخ کشور نبود؟
حسن روحانی در نشست مشترک دولت و استانداران با بیان اینکه هیچ حزب، جناح و گروه قانونی در کشور نباید احساس یأس کنند، افزود: مجلس آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود. این نظر مقام معظم رهبری و گفته قانون اساسی ماست و مگر میشود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کردهام که میتوانم آنجا را به هر رنگی که بخواهم درآورم؛ اینگونه نیست.
وی تاکید کرد: شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیشبینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمیتواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملا توجه کرده و عمل کنیم.
روحانی با اشاره به این که امام راحل معتقد بود میزان رأی ملت است، اظهار داشت: ما فقط باید زمینه را برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه آماده کنیم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهکهای مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟
یادآور میشود در دوره اول مجلس شورای اسلامی که از خرداد 59 آغاز به کار کرد عناصری از گروهکهای التقاطی مختلف چپ و راست (نظیر ابراهیم یزدی، بازرگان، صباغیان، معینفر، غضنفرپور، یوسفی اشکوری، سلامتیان و... )حضور داشتند اما با وجود سعهصدر نظام، عملکرد گروهکهای لیبرال و مارکسیستی و آشکار شدن ماهیت تدریجی آنها ثابت کرد که این طیف کمترین سازگاری با جمهوری اسلامی ندارند و به نیابت از آمریکا و شوروی و انگلیس در کشور فعالیت میکنند. به همین دلیل حضرت امام 30 بهمن سال 66 به صراحت در پاسخ نامه وقت وزیر کشور و درباره صلاحیت امثال نهضت آزادی تصریح فرمودند:
«در موضوع نهضت به اصطلاح آزادی، مسایل فراوانی است که بررسی آن محتاج به وقت زیاد است. آنچه باید اجمالا گفت آن است که پرونده این نهضت و همینطور عملکرد آن در دولت موقت اول انقلاب شهادت میدهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است و دراینباره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید آمریکای جهانخوار را- که هرچه بدبختی ملت مظلوم ایران و سایر ملتهای تحت سلطه او دارند از ستمکاری اوست- بهتر از شوروی ملحد میدانند و این از اشتباهات آنها است. در هر صورت به حسب این پروندههای قطور و نیز ملاقاتهای مکرر اعضای نهضت چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند، ملتهای مظلوم به ویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که قرنها سر بلند نمیکرد و به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند...»
اکنون باید پرسید پاسخ آقای روحانی درباره این نظر صریح و روشن حضرت امام که مستند به خیانتهای گروهکهایی نظیر نهضت آزادی میباشد، چیست؟
در این میان برخی مسئولان دولتی گاه بحث جناحها را با موضوع فتنهگران خلط میکنند در حالی که رهبر معظم انقلاب سال گذشته در دیدار اعضای هیئت دولت، نسبت به خلط جناحبندیهای سیاسی با خط قرمز نظام نسبت به فتنه هشدار دادند و تاکید کردند «علایق اعضای دولت به برخی جناحهای سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناحبندیها شوند... در موضوع جناحبندیهای سیاسی همواره تاکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است اما در برخی موارد مسئله متفاوت است و باید حتما خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند، مسئله فتنه و فتنهگران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رای اعتماد خود بر فاصلهگذاری با آن تاکید کردند همچنان بر آن پایبند باشند». با این وصف، موضع دولتمردان درباره فتنهگرانی که مملکت را به نیابت از آمریکا و اسرائیل و انگلیس در سال 78 و 88 به کام آشوب و بحران بردند، کدام است؟ آیا جریان آشوبگری که سال 78 به صراحت از سوی آقای روحانی به عنوان مزدور دشمن معرفی شد، به رغم ارتکاب خیانتهای بزرگتر در سال 88، میتواند به عنوان جناح درون نظام محسوب شود؟ در همین زمینه میتوان سؤال کرد گروهکهای مخرب که مقابل جمهوریت و اسلامیت نظام- از اول انقلاب تا فتنه 88- ایستادند چرا باید راه به انتخابات داشته باشند؟
همچنین جای سوال است که با عنایت به کوتاهی برخی مراکز دولتی در قبال فتنهگران- و متاسفانه معرفی برخی از این عناصر به عنوان نامزد وزارت به مجلس- اگر هیئتهای اجرایی کوتاهی مشابهی در انتخابات مرتکب شدند و به سلامت انتخابات لطمه زدند، آن وقت تکلیف چیست؟ آیا شورای نگهبان نیز باید کوتاهی کند و به عناصری مجال بدهد که صراحتا از سوی رژیمهای استکباری دنیا در سال 78 و 88 مورد حمایت قرار گرفتند؟
مصاحبه با بی سیم MI6 در سالگرد کودتا تصادفی است؟!
رئیس سازمان محیط زیست به توجیه غیرقابل قبول مصاحبه با شبکه دولتی انگلیس پرداخت.
روزنامه ایران در این زمینه نوشته: روزنامه کیهان تیتر نخست خود را به مصاحبه ابتکار با خبرنگار بیبیسی اختصاص داد و ذیل گزارشی با عنوان «رمزگشایی معاون رئیسجمهوری از اهداف حزبی توافق هستهای/ فرمول برد- برد این بود؟» مدعی شد: «در حالی که دولتمردان از توافق هستهای به عنوان کلید گشایش تمام مشکلات کشور یاد میکردند، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از واقعیت پرده برداشت و اذعان کرد که توافق هستهای اهرم سیاسی اصلاحطلبان برای رقابتهای جناحی است.»
ایران میافزاید: ابتکار در واکنش به این موضعگیریها در حساب توئیتری خود نوشت «در مصاحبه با بیبیسی از حمایت مردم از توافق هستهای، رفع تحریمها و اهمیت نقش ایران در برقراری صلح و امنیت صحبت کردم. نمیدانم چرا برخی از مصاحبه بیبیسی اینقدر دلواپسند و مواضع اصولی را پالس به غرب تلقی کردند، از اینکه گفتم دولت روحانی قدرت منطقه شده، ناراحتند.» وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از انتقاداتی که دلواپسان وارد کردهاند این است که در این مصاحبه اصولا نباید درباره توافق هستهای صحبت میکرد، گفت «خبرنگار پرسید تندروهای آمریکایی مخالف توافقند، شما درآمدهای پس از رفع تحریم را چگونه هزینه میکنید، گفتم برنامه ششم مشخص است، برای توسعه پایدار.»
ابتکار افزود: «ضمنا برای دلواپسانی که معتقدند من نباید در مورد توافق صحبت کنم، یادآوری میکنم بدون صلح و امنیت از محیط زیست هم خبری نیست، امنیت مقدمه توسعه پایدار است.»
در این باره شایان ذکر است: 1- کودتای 62 سال پیش آمریکا و انگلیس(سیا و ام آی سیکس) در ایران، با اسم رمز عملیات آژاکس که از سوی بیبیسی اعلام گردید، انجام گرفت و از این جهت مصاحبه خانم ابتکار با بیبیسی آن هم درست در سالروز کودتا قابل تامل است ضمن اینکه معلوم نیست مباحث سیاسی چه ارتباطی به رئیس سازمان محیط زیست دارد و چرا این مباحث باید از تریبون بیبیسی انگلیس آن هم درست در سالروز کودتای 28 مرداد عنوان شود. 2- اتفاق شرمآورتر، اظهارات رئیس سازمان محیط زیست در آن مصاحبه است مبنی بر اینکه «توافق هستهای، اهرمی را در اختیار اصلاحطلبان و در مقابل سایر گروههای سیاسی قرار میدهد.» این اظهارات مقارن با اظهارات کسانی چون جان کری بود که گفتند اگر توافق به هم خورد اصلاحطلبان در انتخابات ایران به خطر میافتند. بنابراین سوال این است که چه همپوشانی میان نفوذطلبی استکبار در انتخابات و نگاه اهرمی اصلاحطلبان به توافق وجود دارد و چرا باید منافع ملی و سیاست خارجی را بازیچه رقابتهای جناحی و انتخاباتی قرار داد و با آمریکا و انگلیس همداستان شد.
یادآور میشود اخیرا فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس در مصاحبه با الشرقالاوسط تصریح کرده بود «بعد از امضای توافق، امید این است که ایران، بازیگر مسئولیتپذیر باشد و بتوان درباره مسائل دیگر از جمله دخالت ایران در امور دیگر کشورهای خلیج[فارس] ارتباط گرفت! ما باید واقعبین باشیم. ایران نظامی با یک صدا نیست. صداهای مختلفی شنیده میشود؛ افراطیها و اصلاحطلبان. ما باید امیدوار باشیم اصلاحطلبان بحث را به نفع خود تمام کنند اما این مسئله یک شبه اتفاق نمیافتد و قطعی نیست آنطور که امیدواریم اتفاق بیفتد.»
درخواست فتنهگران از کنگره برای پذیرش برجام!
چند تن از نفوذیهای سرویسهای جاسوسی بیگانه در دورههای مختلف مجلس، از کنگره آمریکا خواستند برای طی شدن مسیر پیچیده دموکراسی و حقوق بشر در ایران، توافق هستهای را تصویب کنند!
احمد سلامتیان (از عناصر نزدیک به بنیصدر)، حسن یوسفی اشکوری، رجب مزروعی، فاطمه حقیقتجو و علیاکبر موسوی خوئینی که پس از ارتکاب خیانتهایی در مجلس اول و مجلس ششم از کشور گریخته و در اروپا و آمریکا پناهندگی گرفتهاند در نامهای به کنگره آمریکا که اتفاقا مصادف با سالگرد کودتای 28 مرداد است، مینویسند: ما از کثرتگرایی دموکراتیک و پایبندی به پیمان منع گسترش سلاح حمایت میکنیم و از شما میخواهیم توافق هستهای را تصویب کنید... مسیر پیچیده بسوی دموکراسی، حمایت از حقوق بشر، توسعه و عدالت اجتماعی در ایران نیاز به تنشزدایی در روابط خارجی و اجتناب از بحرانهای خشونتآمیز در منطقه دارد. ما از شما میخواهیم با در نظر گرفتن این واقعیت به بررسی پیامدهای واقعی و عملی برنامه جامع اقدام مشترک بپردازید.
زمزمه شعار دموکراسی با آمریکاییها در حالی است که رژیم آمریکا به مدت 37 سال (1320-57) حامی رژیم سرکوبگر، کودتاگر و مستبد پهلوی بود و نیز ضمن معارضه با نظامهای مردمی، به حمایت از رژیمهای مرتجع میپردازد و از حامیان اصلی نقض حقوق بشر در جهان است.
یادآور میشود برخی از همین نمایندگان 12 سال پیش جزو پارسنگهای آمریکا در فشار و جنجال علیه برنامه هستهای ایران محسوب میشدند به نحوی که به هنگام تأکید تیم مذاکره کننده ایرانی بر مقاومت، این تکیه کلام را از طرف غربی میشنیدند که مجلس شما (مجلس ششم) همسو با ماست و طرح 3 فوریتی برای پذیرش خواستههای ما را آماده کرده است. دقیقا به همین دلیل به هنگام رد صلاحیت برخی از عناصر مزبور، آمریکا و اروپا اعلام کردند انتخابات مجلس هفتم را به مشروعیت نمیشناسند!
روزنامه اجارهای از این دم خروس خبر ندارد؟
یک روزنامه اجارهای ضمن انکار ارتباط کارگزاران سازندگی با بابک زنجانی نوشت ادعای کیهان درباره ارتباط وی با بانک مرکزی در دولت سازندگی واقعیت ندارد.
روزنامه آرمان که در اجاره افراطیون کارگزارانی است مینویسد عکس هاشمی با بابک زنجانی مربوط به تقدیر از صنعتگران است و طبق یک روال طبیعی رخ داده است. این روزنامه همچنین از قول مقامات فعلی بانک مرکزی ارتباط 20 سال پیش زنجانی با رئیس وقت بانک مرکزی را تکذیب و انکار کرده که در نوع خود جالب توجه است. آرمان میگوید «هیچگونه سابقهای از زنجانی در کارگزینی بانک مرکزی وجود ندارد» اما توضیح نمیدهد یک سرباز که بعدا به کاردلالی ارز و واسطهگری برای توزیع ارز در بازار مشغول شده چگونه باید دارای سابقه در کارگزینی بانک مرکزی باشد؟!
اما نکته مهمتر مسکوت گذاشتن این واقعیت است که اظهارات زنجانی به واسطه مصاحبه وی با نشریه کارگزارانی آسمان (با سردبیری قوچانی- معاون کمیته سیاسی کارگزاران) و ذیل تیتر مثبت «مرد 25 هزار میلیارد تومانی» منتشر شده است. وی در مصاحبه با ارگان کارگزاران که به شکل یک رپرتاژ آگهی کامل در تاریخ 30 شهریور 92 منتشر شده، میگوید: «زمانی که در پادگان ولیعصر تهران سرباز بودم، آقای هاشمی رفسنجانی برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاستجمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنند. وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم گفتند شما باید به عنوان راننده، آقای نوربخش را جابهجا کنید. بعد از خدمت... آقای نوربخش 5-4 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. دلار 300 تومان بود و همه میگفتند دلار میخواهد هزار تومان شود. مردم میرفتند شب تا صبح در صف بانکها میخوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار بفروشند. آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند دلار تزریق میکنند و 4 یا 5 نفر بودند، کار کن. اولین روز 17 میلیون دلار ارز در بازار توزیع کردم و اولین کارمزد من هم 17 میلیون تومن (2 دهه پیش) بود. با آن پول هم یک دفتر در میرداماد ]خیابانی که بانک مرکزی نیز همان جاست[ خریدم. هر روز دلار میگرفتم و در بازار میفروختم... (درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی) من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم... تا حالا سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیدهام. بعد از انتخابات خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم. بیشتر از 8 سال است که عکس ایشان در اتاقم هست.»
اما مفاسد اقتصادی طیف کارگزاران و وابستگان به آنها تنها محدود به همین یک قلم نمیشود. ماجرای قرارداد کرسنت که طبق آن گاز ایران برای 25 سال و 14 برابر زیرقیمت به طرف اماراتی فروخته میشد، یکی از قراردادهای فضاحتبار است که ضمن آن رشوههای سنگین مبادله شده و بنابر اظهارنظر صریح علی جنتی وزیر ارشاد، در یک قلم 14 میلیارد دلار زیان متوجه کشور شده است. این قرارداد در دوره وزارت نفت عضو مرکزیت کارگزاران منعقد شده و امثال «م-هـ» نیز از متهمان پرونده محسوب میشوند. همچنین در مفاسد بزرگی چون پرونده رشوه استات اویل نیز ردپای برخی عناصر کارگزارانی نظیر مهدی هاشمی به روشنی دیده میشود و حکم دادگاه نیز صادر شده است.
بنابراین باید از روزنامه اجارهای پرسید که چه چیزی را انکار میکند؟
** خراسان
بر اساس بخشنامه جديد يک مقام مسئول اقتصادي در دولت به همه سازمان ها و وزارت خانه ها، مقرر شده است با توجه به اجرايي شدن بخش ديگري از طرح جامع دولت براي نظارت دقيق تر بر دخل و خرج دستگاه ها، براي تهيه جدولي کامل و بهروز از بدهي ها و مطالبات تمامي دستگاه هاي اجرايي و شرکت هاي وابسته به قوه مجريه اقدام و فرم هاي مربوطه را به همراه لوح فشرده مستند به دولت ارسال کنند. بر اساس بخش ديگري از اين دستور، اين بدهي ها و مطالبات بايد تا پايان هر ماه، به روز شده باشد و تا پانزدهم ماه بعد، مجدد ارسال شود.
بر اساس ابلاغيه يک مقام مسئول به تعدادي از دستگاه هاي اجرايي، تاکيد شده است که با توجه به ضرورت اهتمام ويژه به برگزاري باشکوه و پربار نماز جماعت در ادارات و دستگاه هاي مختلف، مديران مربوط بايد ضمن پيگيري و حمايت جدي از برگزاري اين مراسم مهم، براي مشخص شدن هزينه هاي آن و تامين اعتبار لازم براي اين موضوع از جمله حق تبليغ اعلام شده سازمان تبليغات، اقدامات لازم را اجرايي کنند.
** وطن امروز
تصور تغییر رفتار شیطان بزرگ با ایران «سادهاندیشی» است
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه اجازه نفوذ آمریکا را نخواهیم
داد، گفت: سادهاندیشی است اگر فکر کنیم این شیطان بزرگ عوض شده است.
آمریکا میداند اگر بخواهد سلطه سیاسی داشته باشد باید از طریق فرهنگی وارد
شود. آیتالله محمدعلی موحدیکرمانی امامجمعه موقت تهران در خطبههای
نماز جمعه تهران تصریح کرد: مردم فریب دروغهای آمریکاییها را نخورند و
اگر فکر کنند آمریکاییها عوض شدهاند، این سادهاندیشی است. بدانند که
دشمنی آنها با ما پابرجاست، آنها تا زمانی که اسلام وجود داشته باشد دشمن
ما هستند زیرا آمریکا با اسلام سازش ندارد و با آن دشمنی میکند. به گزارش
تسنیم، وی با بیان اینکه این جمله رهبری که فرمودند ما راه نفوذ آمریکا را
میبندیم و خواهیم بست، گفت: آمریکاییها میدانند اگر بخواهند سلطه سیاسی
خود را تجدید کنند باید از طریق سلطه فرهنگی وارد کشور شوند لذا در فکر این
هستند که این فکر خام را انجام دهند، آنها را از در بیرون کردهایم و حالا
قصد دارند از دریچه وارد شوند. آیتالله موحدیکرمانی تصریح کرد: مساله
توافق مساله خاص خود است، مسالهای که برکاتی داشت و همچنین مطالب گفتنی
نیز دارد اما به این معنا نیست که ما با آمریکا آشتی کردهایم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه از رزمایش موشکی ایران خبر داد
بزودی، پرواز بالستیکها
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه سپاه پاسداران توانمندیها و
قدرت نظامی خود بویژه موشکهای بالستیک زمین به زمین را روز به روز توسعه
میدهد، از برگزاری رزمایش بزرگ موشکی در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش
فارس، سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب
اسلامی طی سخنانی در یادواره شهدای قائمشهر با اشاره به 2 ابهام و سوال
افکار عمومی درباره موشکهای بالستیک سپاه و نیز انجام رزمایش که به واسطه
قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل به وجود آمده است، اظهار داشت: طی 2
سال اخیر این ابهام برای برخی پیش آمده که سپاه پاسداران حوزه موشکهای
بالستیک را تعطیل کرده یا رزمایشها در این حوزه متوقف شده یا اینکه احیانا
این موضوعات مورد معامله قرار گرفته باشد. فرمانده نیروی هوافضای سپاه با
رد اینگونه موارد اظهار داشت: این اقدامات مانند گذشته همچنان در دستور کار
است و موفقیتهای بسیار بزرگی نیز طی 2 سال اخیر به دست آمده است. سردار
حاجیزاده با تاکید بر اینکه آزمایشهای موشکی همچنان ادامه دارد، تصریح
کرد: رزمایشهایی که طبق برنامه از قبل پیشبینی شده بود انجام گرفته ولی
رسانهای کردن این اقدامات فراتر از حیطه سپاه و ستاد کل بوده و در اختیار
شورایعالی امنیت ملی است. وی همچنین از برنامه سپاه برای برگزاری رزمایش
بزرگ موشکهای بالستیک در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این موضوع میتواند
به امید خدا خاری در چشم دشمنان باشد که جزئیات آن در آینده اعلام خواهد
شد. سردار حاجیزاده در تاکیدی مجدد، نفوذ را بزرگترین تهدید امروز کشور
قلمداد کرد و گفت: عدهای در داخل فعال هستند تا سازش با نظام سلطه و
استبکار را تئوریزه کنند و با فراهمسازی مقدمات حذف حاکمیت دینی، انقلاب
اسلامی با تعریف اسلام آمریکایی را جایگزین کنند.
هماهنگی شورایعالی امنیت ملی و مجلس درباره برجام
دبیر شورایعالی امنیت ملی از ارتباط این شورا و مجلس شورای اسلامی برای بررسی برجام خبر داد. علی شمخانی صبح پنجشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه اکنون مراحل پایانی برجام در شورایعالی امنیت ملی طی میشود، اظهار داشت: با تشکیل جلسات فوقالعاده همه ابعاد فنی، حقوقی، تحریمی، اقتصادی و بازرسیها در حال بررسی است. وی با بیان اینکه هیچکدام از اعضای شورایعالی امنیت ملی قرائت جناحی از برجام ندارند، گفت: نگاه جناحی تضعیفکننده اجماع ملی است چراکه تنها برنده نگاه جناحی به برجام، دشمن است. وی افزود: ملاحظاتی در سند برجام اعمال میشود که در ارتباط تنگاتنگ با مجلس شورای اسلامی این سند به نتایج مطلوبی خواهد رسید. شمخانی با بیان اینکه آنچه غرب را به پای میز مذاکره کشاند «مقاومت» ملت ایران بود، خاطرنشان کرد: دشمن به صراحت اعتراف کرد که اگر ایرانیها در برابر تحریم اظهار عجز میکردند، پای میز مذاکره نمینشست. وی تصریح کرد: سند خروجی از شورایعالی امنیت ملی و مجلس سبب ثبات، اقتدار و تحکیم وحدت ملی میشود.
** قانون
روحاني هفته دولت مهمان همدانيها
مهراستاندار همدان گفت: رئیس جمهور روز سه شنبه سوم شهریور سفری یک روزه به
استان همدان خواهد داشت و همدان از صبح تا پایان شب میزبان رئیس جمهور و
کاروان تدبیر و امید خواهد بود. محمدناصر نیکبخت با اشاره به اینکه در
آستانه هفته دولت و سفر رئیس جمهور به همدان قرار گرفته ایم، گفت: این سفر
به چند دلیل متمایز از سایر سفرهاست. وی با بیان اینکه رئیس جمهور در هفته
دولت در همدان حضور پیدا می کند و سایر استانها نیز مشتاق بودند در هفته
دولت میزبان رئیس جمهور و هیات دولت باشند، گفت: رئیس جمهور روز سه شنبه
سوم شهریور سفری یک روزه به استان همدان خواهد داشت و همدان از صبح تا
پایان شب میزبان رئیسجمهور و کاروان تدبیر و امید خواهد بود.
ستادهای امنیت انتخابات فعال شدند
ايرنا معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور،از فعال شدن ستادهای امنیت انتخابات سال 94در استانهای کشور خبر داد.حسین ذوالفقاری افزود: این ستادها مسائل مرتبط با امنیت انتخابات را در فضای واقعی و مجازی رصد می کنند،تا بتوان زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور،با امنیت کامل ، با مشارکت حداکتری و با رقابت بالا برگزار کرد.وی گفت:برای تامین و امنیت انتخابات از هم اکنون کار آغاز شده و دستور العملها برای تامین و امنیت انتخابات تهیه و به استان ها ابلاغ شده است.به گفته وی،اکنون آسیب های انتخابات شناسایی شده و تهدیدات احتمالی، چه از نظر داخلی و چه در بیرون از مرزهای کشوركه وجود دارد،بررسی و مورد ارزیابی و شناسایی قرار گرفته است.وی گفت:جلسات هماهنگی با شورای تامین استان ها و شهرستان ها نیز صورت گرفته و از هم اکنون ستادهای امنیت انتخابات در شهرستانها فعال شده است.
هشدار آیت ا... سیستانی درباره تقسیم عراق
العالم مرجعیت عراق درباره خطر تقسيم اين كشور در صورت اجرا نشدن اصلاحات واقعی برای مبارزه با فساد هشدار داد. دفتر آيت ا... سيستاني در پاسخ مكتوب خود به سوالات خبرگزاري فرانسه آورده است كه اگر اصلاحات واقعی در سطوح مختلف در نهادهاي كشور صورت نگيرد، پيش بيني مي شود كه اوضاع كشور رو به وخامت گذارد.آيت ا... سيستاني سياستمداراني را كه در طول سالهاي گذشته در عراق حكومت كرده اند، مسئول رسيدن امور به وضعيت كنوني دانست و سوء استفاده از قدرت و گسترش فساد در نهاد امنيتي را عامل قادر شدن گروه داعش براي كنترل بر بخش بزرگي از خاک عراق عنوان کرد.
دانشگاهها جولانگاه مسائل سیاسی شده است!
مهام رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در حال حاضر برخی از دانشگاهها
جولانگاه مسائل سیاسی و فرهنگی شده است. احمد سالک گفت: چالشها و نیازهای
فرهنگی در جامعه به حدی رسیده که ضرورت برخورد با آن احساس میشود.
چالشهای فرهنگی بر کسی پوشیده نیست و باید تلاش شود ظرفیتها در رابطه
برخورد با چالشهای فرهنگی مدنظر قرار گیرد. سالک با اشاره اینکه به مباحث
تقنینی مبارزه با هجمه فرهنگی شکل گرفته است، گفت: مبارزه با هجمه فرهنگی
مورد اهمیت کمیسیون فرهنگی مجلس است و این کمیسیون به عنوان احیای مطالبات
مقام معظم رهبری در رویکرد فرهنگی، قانون امر به معروف و نهی از منکر را در
دفاع از آمران به معروف و ناهیان از منکر رقم زد.
آمريكا به دنبال احيايحكومتشاهنشاهياست
ايسنا رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: امروز بزرگترین خطر مسلمانان از
جانب آمریکاست که به دنبال احیای یک حکومت شاهنشاهی است تا سفیر آنها
بتواند به مسئولان کشور دستور دهد که البته این آرزو غیرممکن است.
حجتالاسلام والمسلمین محمد محمدیگلپایگانی بیان کرد: باید دید داعش،
وهابیون و دیگر گروههایی که امروز به جان مسلمانان افتادهاند، چگونه
لوازم مورد احتیاج خود را تأمین میکنند. وی با بیان اینکه حزبا... اجازه
نخواهد داد نقشه دشمنان مسلمانان در سوریه و دیگر کشورها به نتیجه برسد،
افزود: همه دشمنیها با مسلمانان توسط آمریکا هدایت میشود.
تعهدآژانس و ایران به محرمانه ماندن محتوای توافق
ايلنا نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: بخشی از نقشه راه
محرمانه است و نه ایران و نه آژانس نمیتوانند این محتوا را آشکار کنند و
تعهد دارند، محتوای این ترتیبات را محرمانه نگه دارند. رضا نجفی سفیر ایران
در آژانس بینالمللی انرژی اتمی به انتشار اخبار برخی رسانههای خارجی در
چند روز گذشته واکنش نشان داد. نجفی در پاسخ به این سوال که یک خبرگزاری
غربی مطلبی از جزییات موافقتنامه محرمانه بین ایران و آژانس نوشته که
براساس آن، ایران اجازه داده است از کارشناسان ایرانی برای بازرسی از یک
سایت استفاده شود، گفت: ما انتظار داریم که جنجالهای رسانهای تا روز
اجرای توافق برجام و حتی بعد از آن هم احتمالاً ادامه پیدا کند، بنابراین
این گونه خبرسازیها هدفشان این است که روند بررسی اجرای برجام و تصویبش و
بعد هم اجرای برجام را تحت تاثیر قرار دهند.
** آرمان
** ایران
اعتراضها به حکم دادگاه مرتضوی
در حالی که وکیل مدافع اولیای دم محسن روحالامینی خبر داده بود به رأی دادگاه درباره تبرئه مرتضوی از اتهام معاونت در قتل در پرونده کهریزک اعتراض خواهد کرد، سعید مرتضوی ضمن اعلام اینکه «درباره ماجرای کهریزک شکایتی ندارم»، به «آنا» گفت :«امروز- شنبه- شخصاً با مراجعه به دادگاه حکم را دریافت می کنم و به حکم صادره در مورد پرونده تأمین اجتماعی اعتراض می کنم چرا که از سازمان تأمین اجتماعی 68 میلیون تومان طلبکارم.» از سوی دیگر، وکیل مدافع سازمان تأمین اجتماعی، پس از دریافت حکم از دادگاه به ایرنا گفت: «حکم صادره را متناسب با جرایم ارتکابی نمیدانیم و ضمن اعتراض به این حکم، از مرجع تجدید نظر، صدور حکم متناسب را درخواست خواهیم کرد.» مجتبی نظری همچنین یادآور شد: «بخشهای اصلی مربوط به پرونده تخلفات سعید مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی هنوز در مرحله دادسرا و در شعبه ۱۵ بازپرسی کارکنان دولت قرار دارد.»
نشریه «هیل» نوشت: «جمهوریخواهان کم کم در حال حرکت به سمت جلب حمایت کافی برای رد موافقتنامه هستهای ایران در رأیگیری ماه سپتامبر کنگره هستند اما با توجه به اینکه تعداد حامیان این موافقتنامه میان دموکراتهای سنا رو به افزایش است، جمهوریخواهان ممکن است نتوانند از وتوی رئیس جمهوری در امان بمانند.» به گزارش انتخاب، پس از آنکه «باب منندز» به دومین سناتور دموکرات مخالف موافقتنامه هستهای ایران تبدیل شد، جمهوریخواهان تنها به رأی چهار دموکرات دیگر در «سنا» نیاز دارند تا بتوانند به رأی حداکثری به منظور مخالفت با موافقتنامه هستهای ایران یعنی رأی 60 سناتور دست یابند. در مجلس نمایندگان نیز 246 جمهوریخواه از اکثریت مطلق 218 رأی مورد نیاز از جمله حمایت 12 دموکرات برخوردارند. پیشبینی میشود کنگره امریکا اواسط ماه سپتامبر درباره قطعنامه عدم تأیید موافقتنامه هستهای ایران رأیگیری کند. در همین حال، رئیس جمهوری امریکا طی نامهای خطاب به «جرولد نادلر» سناتور دموکرات، از توافق هستهای با ایران دفاع کرد. به گزارش فایننشیال اکسپرس، اوباما به صورت مخفیانه و از طریق تماسهای تلفنی با دموکراتها و گفتوگو با آنها تلاش میکند رأی لازم برای جلوگیری از لغو وتوی خود و تصویب توافق هستهای در کنگره را جلب کند.
نماینده ولی فقیه در حج گفت: «در جریان اتفاق فرودگاه جده، عدهای ضد دین خیانت بزرگی انجام دادند و حج را تخریب کردند و متأسفانه برخیها حتی از تریبونهای رسمی گفتند حج را باید تعطیل کنیم.» حجتالاسلام قاضی عسکر در خطبههای پیش از نماز جمعه تهران تأکید کرد: «با حادثه جده باید قاطع برخورد شود اما با یک اتفاق آیا ظرفیت بزرگ حج باید تعطیل شود؟»
برادر حجتالاسلام علیاکبر ناطق نوری حضور احتمالی وی در پشت تریبون
نماز جمعه تهران را رد نکرد. به گزارش خبرآنلاین، احمد ناطق نوری درخصوص
پیشنهاد به برادرش برای حضور در نماز جمعه تهران به عنوان خطیب که این
روزها در فضای رسانهای بازتاب یافته، گفت: «میتوانید از خود ایشان سؤال
کنید.» وی افزود: «نمیدانم ایشان این پیشنهاد را بپذیرد یا نه اما در
سالهای گذشته و در مقاطع مختلف که این پیشنهاد به ایشان شده بود، نپذیرفته
بودند و این بار هم فکر نمیکنم در این مورد، نظرشان عوض شده باشد.»
** شرق
عارف: وحدت بین طرفداران دولت با اصلاحطلبان را جدی میدانم
خبرآنلاین: محمدرضا عارف در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا اصلاحطلبان یک
جریان مستقل حامی دولت را به رسمیت میشناسند؟ گفت: حزب اعتدال و توسعه،
حزبی بود که در انتخابات از اول پشتیبان دکتر روحانی بود. در عین حال هر
دولتی که تشکیل میشود هوادارانی پیدا میکند. یک عده هوادار و طرفدار دولت
میشوند. ممکن است تشکیلات سازمانیافته و سازمان رأی مشخص نداشته باشند،
اما حضور دارند و تأثیرگذار هستند. بنا بر تجربه ٩٢ اصلاحطلبان نباید از
این گروه جدا باشند و باید با هم باشند و انشاءالله به وحدت برسند و در
انتخابات فعالیت حود را در قالب یک فهرست ساماندهی کنند. او ادامه داد:
الان یک جمع محدود تصمیمگیر نهایی نداریم. شوراهای مختلفی فعالیت میکنند.
قاعدتا در جلسات شوراها هواداران دولت هم حضور دارند. جلساتی که خود ما
داریم، دوستانی که بهنوعی با دولت مرتبط هستند، حضور دارند و خوشبختانه
دیدگاههای آنها با دیدگاههای اصلاحطلبان بسیار نزدیک است. من اجماع و
وحدتی که بین هواداران دولت و اصلاحطلبان مطرح کردم را شدنی و لازم
میدانم. اگر اینها جدا شوند، نگران میشوم که نتیجه چه خواهد شد!
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور: ترکیه قول تأمین امنیت مسافران و خودروهای ایرانی را داده است
ایرنا: مجید آقابابایی، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور اعلام کرد: ترکیه قول
تأمین امنیت مسافران و خودروهای ایرانی را در جادههای مناطق شرقی این
کشور، داده است. او افزود: در روزهای اخیر در مجموع ٩ حمله به خودروهای
ایرانی در شرق ترکیه انجام شده که در جریان آن یک نفر از اتباع ایرانی کشته
شده است. او با بیان اینکه در جریان این حملهها چند خودرو ایرانی به طور
کامل به آتش کشیده شد و برخی خودروها نیز آسیب جدی دیدند، ادامه داد: موضوع
حمله به خودروهای ایرانی هماکنون از طریق مبادی ذیربط وزارت راه و
شهرسازی و وزارت امور خارجه در حال پیگیری است تا کشور ترکیه خسارت
خودروهای آسیبدیده ایرانی در خاک خود را جبران کند. آقابابایی گفت: همه
مرزهای زمینی کشور از جمله مرز رازی، سرو و بازرگان باز است.