کد خبر 458154
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۱

اکنون سوالی که به پیش کشیده می شود این است که میان بازگشایی سفارت انگلیس، فعالیتها و تحرکات به اصطلاح رسانه ای بی بی سی و پمپاژ ادعای حقوق بشری علیه ایران چه ارتباطی برقرار است؟

به گزارش مشرق، دو روز پیش-اول شهریور 94- سفارت انگلیس در تهران پس از یک وقفه 4 ساله بازگشایی شد. پیش از آن در یک اقدام پرسش برانگیز، شبکه بی بی‌سی برای فعالیت یک هفته ای در تهران -در هفته پایانی مردادماه-  مجوز گرفته بود. و بالاخره در طلیعه همین نوشته باید یادآوری کرد که طی هفته ها و ماههای گذشته، انگلیس چندین و چند بار ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده است.!

اکنون سوالی که به پیش کشیده می شود  این است که  میان بازگشایی سفارت انگلیس، فعالیتها و تحرکات به اصطلاح رسانه ای بی بی سی و پمپاژ ادعای حقوق بشری علیه ایران چه ارتباطی برقرار است؟ آیا اضلاع این مثلت ، تصادفی کنار هم قرار گرفته و این صحنه، کاملا اتفاقی و عادی رخ داده  است؟  یا می تواند بر اثر یک سناریو و طراحی از پیش تعیین شده‌ای برای نیل به اهدافی ترسیم شده باشد؟ برای رسیدن به پاسخ ،نکات زیر قابل اعتناست. پس لطفا بخوانید:
1-بیش از یکسال است که برخی رسانه های معاند و اپوزیسیون و بخصوص شبکه بی بی سی پیگیر برقراری رابطه ایران و انگلیس در سطح بازگشایی سفارت  هستند.بطوریکه با فضاسازی رسانه ای در نقش عامل مهم دیپلماسی عمومی دولت انگلیس در ارتباط با ایران،تمایل و تلاش لندن برای بازگشایی سفارت در تهران و از سرگیری روابط دیپلماتیک با ایران را بسیار مهم نشان می دهند.

نکته قابل توجه  این است که در این میان ، تلاش شده باسانسور تصویر بشدت منفی انگلیس در افکار عمومی ایران،علت کاهش روابط را تنها حادثه اعتراضی سال 90 به سفارت این کشور-که منجر به تعطیلی سفارت شد- مطرح نموده و اکنون تنها بر همکاری و تعامل به اصطلاح سازنده میان دو کشور مانور می دهند. اما اینگونه تلاشها و فضاسازی‌های رسانه‌ای ولو با لطایف الحیل بنگاه های خبرپراکنی همچون بی بی سی و شبکه عنکبوتی اپوزیسیون نمی تواند حافظه تاریخی ملت ایران و افکار عمومی کشورمان را منحرف نماید. کارنامه سیاه و پلید انگلیسی ها در تاریخ ایران فراموش ناشدنی است.

2-اما نکته مهم تر این است که بازگشایی سفار ت انگلیس در تهران و تحرکات شبکه بی بی سی طی ماههای گذشته و شواهد و قرائن غیرقابل خدشه ای که در ادامه به آن اشاره می شود، نشان می دهد به دنبال بسترسازی برای اجرای "پروژه نفوذ” در ایران هستند.افشای پروژه نفوذ چندی پیش از سوی رهبربصیرانقلاب در دیدار با شرکت کنندگان در اجلاس مجمع جهانی اهل بیت و رادیو و تلویزیون های اسلامی مطرح شد.حضرت آقا در بیاناتی حکیمانه و روشنگرانه به این نکته کلیدی اشاره فرمودند که غرب از طریق توافق هسته ای به دنبال راه نفوذ در کشور است و این نفوذ در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی  رهگیری می‌شود و اینجا بود که آقا تاکید کردند ما اجازه نفوذ به دشمن را نخواهیم داد.اما سوالی که به میان می آید این است که  انگلیس از طریق بازگشایی سفارت خود در تهران و اکتیو کردن بی بی سی برای برخی دسترسی‌های داخلی در شرایط فعلی  ، چگونه راه نفوذ را در دوره پسا توافق دنبال می‌کند و در این پروژه چه سهمی بر عهده گرفته است؟

پاسخ کوتاه و سرراست این سوال این است که راه نفوذ انگلیسی ها از دالان تحرکات حقوق بشری علیه ایران می گذرد. برای همین است که بی بی سی در ماههای گذشته بارها در گزارش های متعددی این آدرس را می‌دهد که ارتباط با فعالان حقوق بشر و کمک به نهادهای غیر دولتی حامی حقوق بشر در ایران –بخوانید عناصر و بازوهای پروژه نفوذ- از فعالیت‌های  اصلی سفارت انگلیس در آینده خواهد بود و دقیقا اینجاست که رمز وراز اصرار بر بازگشایی سفارت انگلیس در تهران از سوی ترمینال رسانه ای بیگانه و ضدانقلاب به پیشقراولی بی بی سی پیگیری و رهگیری شد.

به عنوان نمونه و از میان کدهای متعددی که سناریوی نفوذ انگلیسی از دالان حقوق بشری را نشان می دهد؛ می توان به گزارش بی بی سی در اواخر خرداد 93 اشاره کرد که  به امکان ارتباط با فعالان حقوق بشر و فشار بر دولت و نهادهای ایرانی برای رعایت موازین حقوق بشری از سوی سفارت انگلیس- که آن زمان تعطیل بود-  سخن به میان می آورد و  ریچارد دالتون سفیر سابق انگلیس در ایران در پاسخ به سوال مجری بی بی سی می گوید:" می شود فعالیتهای حقوق بشری در مورد ایران  را ادامه داد و به برخی سازمانهای غیر دولتی در ایران کمک کرد اما باید به محدودیتهای داخل ایران هم توجه داشت.اگر مقامات ایرانی ممنوعیتی را علیه برخی تماسها برقرار کنند کشورهای اروپایی می توانند به این محدودیتها اعتراض کنند و در غیر اینصورت ایجاد روابط بر خلاف قوانین ایران کار سختی است."

خب؛ این سندی است که به وضوح راه نفوذ را آدرس می دهد و البته می‌دانند که این راه نفوذ کار آسانی نیست.

3- وبالاخره باید گفت مثلث بازگشایی سفارت انگلیس در تهران؛ تحرکات بی بی سی برای دسترسی به داخل وخط نفوذ درپوشش حقوق بشری به موازات موضوع توافق هسته ای دنبال می شود و همه اینها اضلاع یک پروژه بزرگتر هستند.بدون شک با هوشیاری مسئولان و رسانه های متعهد    می توان این سناریوهاو دسیسه ها را خنثی کرد.   
 طبق شواهد و قرائن طی هفته‌ها و ماه‌های در پیش رو باید منتظر بازی و سناریوهای چند لایه حقوق بشری بر ضد ایران اسلامی بود. این بازی با نزدیک شدن به انتخابات مجلس ذیل پروژه نفوذ بالا خواهد گرفت ولی با هشدار به موقع و به هنگام رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم و مسئولین، بد خواهان نظام طرفی نخواهند بست. ان‌شاء الله

*حسام الدین برومند

منبع: حمایت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس