مجیدی گفت: همانطور که بارها گفته ام سعی ما این بوده با این فیلم وفاقی را در جهان اسلام به وجود آوریم چرا که معتقدیم پیامبر(ص) متعلق به گروه خاصی نیست بلکه برای تمام مردم دنیا است.

به گزارش مشرق، انتظار 8 ساله سینمای ایران برای دیدن فیلم محمد رسول الله(ص) به کارگردانی مجید مجیدی به پایان رسید و اکران گسترده این فیلم سینمایی از پنجشنبه 5 شهریور در ایران و همزمان در کانادا آغاز شد.

اولیه ساخت این فیلم در ذهن مجیدی به خاطر آزرده خاطر شدنش از توهین به ساحت مقدس پیامبر در رسانه ای دانمارکی بود که بعد ها باعث شد وی عزم خود را جزم و چراغ ساخت این فیلم سینمایی را روشن کند.

حالا 8 سالی از آن روز ها می گذرد و فیلم محمد رسول الله(ص) در نخستین روز اکران خود رکوردی بی سابقه را در سینمای ایران به جا گذاشته است و در تهران و شهرستان ها با استقبال بی نظیر مواجه شده است.

در این روز های ابتدای اکران این فیلم مجید مجیدی به همراه برخی از بازیگر فیلم از جمله مهدی پاکدل، ساره بیات، علیرضا شجاع نوری و مینا ساداتی برای برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره مونترال کانادا که با نمایش فیلم محمد رسول الله(ص) اختصاص داشت به این کشور سفر کرده اند.
پیش از این سفر برخی از بازیگران و عوامل فیلم نظر خود را درباره حضور در عظیم ترین پروژه سینمایی و بازی در بزرگترین نقش های تاریخ سینمای ایران عنوان کرده اند که در ادامه از نظر شما نیز می گذرد.

**مجیدی: چه رسالتی بالاتر از اینکه فیلمی درباره پیامبر(ص) ساخت
مجید مجیدی، کارگردان فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص) درباره انگیزه اصلی ساخت این فیلم گفت: تلاش ما این بود یک قرائت درست و نگاهی دقیق از اسلام و پیامبر (ص) رحمت و مهربانی در این فیلم ارائه دهیم. در واقع می خواستیم قطره ای از اقیانوس بی کران رحمانیت ایشان را نشان دهیم.

وی با اشاره به اینکه کلیات فیلم درباره کودکی پیامبر (ص) است، افزود: این روز ها آنچه از اسلام در رسانه های دنیا نشان داده می شود همه اش خشونت است در حالی که حضرت محمد(ص) پیامبر رحمت و رافت است و می خواستیم این رحمانیت را دوباره یاد آوری کنیم.

این کارگردان سینما درباره ساخت قسمت های بعدی این فیلم که به جوانی و میانسالی پیامبر خواهد پرداخت گفت: ما نیز با همین نیت ساخت فیلم و این شهرک را شروع کردیم. اگر توفیق باشد حتما دوست دارم آثار دیگری را نیز بسازم.

مجیدی تاکید کرد: اگر هنر را به منزله رسالت هنرمندان بدانیم چه رسالتی بالاتر از اینکه فیلمی از وجود مقدس پیامبر(ص) ساخته شود.

کارگردان فیلم بچه های آسمان درباره استفاده از عوامل خارجی در پشت صحنه فیلم اظهارداشت: ما تجربه ساختن چنین فیلمی را نداشتیم بنابراین تا حدودی مجبور به استفاده از عوامل خارجی بودیم. اما الان این تجربه را به ایران آورده و بومی سازی کرده ایم.

نقد فیلم محمد رسول الله(ص) از دیگر موضوعاتی بود که مجیدی درباره آن توضیح داد: بدون شک نقد، خوب و سازنده است و این دیکته نانوشته است که غلط ندارد. من هم از نقدهای سازنده استقبال می کنم اما نقدها که در زمینه تخریب باشد در هیچ زمینه ای و حوزه ای، مفید و سازنده نیست.

مجیدی خاطرنشان کرد: همانطور که بارها گفته ام سعی ما این بوده با این فیلم وفاقی را در جهان اسلام به وجود آوریم چرا که معتقدیم پیامبر(ص) متعلق به گروه خاصی نیست بلکه برای تمام مردم دنیا است.

**پاکدل: پیشنهاد این نقش ها را با همه مصائبش باز قبول می کنم
مهدی پاکدل، بازیگر نقش ابوطالب در فیلم محمد رسول الله(ص) نیز درباره بازی در این نقش گفت: متاسفانه ما تصویر روشنی از ابوطالب در تاریخ نداریم و تنها در تاریخ طبری اشاره کوچکی به ایشان شده است بنابراین تلاش کردم از همین اطلاعات اندک و راهنمایی های کارگردان فیلم استفاده کنم.

وی افزود: بیشترین کمکی که به من شد آن استمدادی بود که از خود حضرت ابوطالب گرفتم و گفتم یا علی از پدر بزرگوارتان بخواه که به من کمک کند تا بتوانم نقشی را بازی کنم که برای مردم قابل باور باشد.

این بازیگر سینما تاکید کرد: بنابراین هر چه در این فیلم است به برکت وجود خود آن آدم های بزرگی ست که در تاریخ هستند.

پاکدل درباره اینکه آیا ترسی از پذیرش این نقش داشته است یا خیر؟ نیز گفت: واقعیت این است که ترس از این نقش نداشتم اما سنگینی مسئولیتش برایم ترسناک بود چون بازی در این نقش یعنی رو به رو شدن با فرهنگ بزرگ یک میلیارد و خرده ای مسلمان بنابراین انتخاب کوچکی نیست و باید وسواس زیاد به خرج می دادم.

کارگردان فیلم فردا با بیان اینکه فیلم محمد رسول الله(ص) آبری جهان اسلام است، اظهار داشت: این بزرگترین نقش در تاریخ سینمای ایران است و خوشحالم که در این نقش ها و پروژه عظیم سهمی دارم.

وی با اشاره به اینکه پروژه محمد رسول الله(ص) هنور تمام نشده است، خاطرنشان کرد: از نظر من یک فیلم سینمایی از طرح و ایده شروع می شود و تا روز آخر اکران و پخش تلویزیونی به سرانجام می رسد. امیدوارم به بهترین شکل همه چیز پیش برود و بعد بتوانیم به تولید سری های بعد این پروژه فکر کنیم.

پاکدل درباره انتخاب دوباره نقش های اینچنینی گفت: بعد از این هم اگر چنین پیشنهادی داشته باشم با همه مصائب و سختی هایش حتما قبول خواهم کرد.

**ساداتی: عده زیادی برای بازی در نقش آمنه(س) تست دادند
مینا ساداتی، بازیگر نقش آمنه در فیلم محمد رسول الله(ص) نیز درباره همزمان شدن سریال تنهایی لیلا در تلویزیون و این فیلم در سینما با بازی او، گفت: این اتفاق کاملاً غیر قابل پیش بینی بود اما آن را که من به فال نیک می گیرم.

وی با اشاره به اینکه همکاری در پروژه محمد رسول الله(ص) برای من سعادتی بوده است، گفت: بعید می دانم این موقعیت برای من یا هیچ بازیگر دیگری تکرار شود.

بازیگر سریال تنهایی لیلا با بیان اینکه برای نقش حضرت آمنه(س) یک سال از بازیگران زیادی تست گرفتند، اظهار داشت: عده زیادی قبل از من برای این نقش در نظر گرفته شده بودند اما در نهایت این اقبال برای من بوجود آمد که از این بابت بسیار خرسندم.

ساداتی درباره تجربه بازی در این نقش نیز گفت: بازی در نقش مادر پیامبر(ص) در عین حال که تجربه متفاوت و ویژه ای بود مسئولیت سنگینی را نیز بر عهده من گذاشت بنابراین تمام تلاشم را برای ایفای نقش به بهترین شکل انجام دادم.

این بازیگر سینما خاطرنشان کرد: نقش حضرت مریم (س) به عنوان مادر یک پیامبر بیشتر مورد توجه بوده اما تصویر مبهمی از حضرت آمنه (س) در اذهان وجود دارد به همین خاطر احساس کردم به عنوان کسی که برای اولین بار این نقش را در طول تاریخ سینما بازی می کنم مسئولیتم سخت تر است.

**شجاع نوری: حضور در این پروژه برای هر بازیگر اهمیت داشت
علیرضا شجاع نوری بازیگر نقش عبدالمطلب در فیلم محمد رسول الله (ص) نیز درباره حضور دوباره خود در یک فیلم مذهبی گفت: برای بازی در نقش عبدالمطلب و یا در فیلم روز واقعه درواقع من انتخاب شدم که البته به معنی این نیست تمایلی برای بازی نداشتم.

وی افزود: این نقش ها جدا از گرایشات مذهبی برای بازیگران اهمیت بسیار دارد. بدون شک هر بازیگری برایش حضور در چنین پروژه عظیمی و همکاری با کارگردانی مثل مجید مجیدی و عوامل دیگری مثل ویتوریو استورارو (فیلمبردار فیلم محمد رسول الله) اهمیت دارد.

این بازیگر سینما درباره رسیدن به نقش عبدالمطلب نیز به دکور و محیط قصه اشاره کرد و گفت: بزرگترین کمکی که به من داده شد بستری بود که کارگردان فیلم برایم فراهم کرد چرا که دکور بسیار عالی من را به نقش نزدیک می کرد.

شجاع نوری مشورت با کسانی که آشنایی با تاریخ اسلام و شخصیت عبدالمطلب داشتند را از دیگر راه های رسیدن به این شخصیت برجسته تاریخ اسلام عنوان کرد و اظهار داشت: تمام این نکات را در ذهن و دلم گذاشتم و آنچه که از این اطلاعات بیرون آمد نقشی بود در این فیلم بازی کردم.

**مهدی نیا: کار سخت عشق و علاقه را زیاد می کند
پانته آ مهدی نیا، بازیگر نقش فاطمه بنت اسد در فیلم محمد رسول الله(ص) نیز درباره تجربه بازی در این فیلم گفت: بازی در فیلمی درباره پیامبر اسلام(ص) به اندازه تجربه بازی در چندین فیلم سینمایی ارزشمند است و به تجربیات هر بازیگری می افزاید.

وی با اشاره به اینکه بازی در این فیلم یکی از بهترین تجربه های بازیگری من بوده است، افزود: این پروژه یکی از کار های سخت سینمای ایران بود و معتقدم کار سخت عشق و علاقه را زیاد می کند.
مهدی نیا ادامه داد: در این پروژه با گروهی کار کردم که بازیگران مطرح دنیا با آنها همکاری داشتند. ویتوریو استرارو فیلمبردار زبردستی که بسیار به حضرت محمد (ص) علاقه داشت و پیش از این هم زندگی یکی دیگر از پیامبران را در «مصائب مسیح» به تصویر کشیده بود.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    به نظر من بهتره بچه های آسمان 2 و 3 رو بسازی
  • سید امین ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    کاش میشد سریالشو با همین کیفیت میساختند. مثل فیلم حضرت یوسف و مختار
  • ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
    0 0
    واقعاَ معلوم نیس با ساخت این فیلم با این حجم از تبلیغات آیا دوران خردسالی پیامبر مهم بود یا دوران بعثت حضرت؟ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
  • ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۹
    0 0
    اهمیت هر کدوم سر جای خودشه !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس