مدعیان سکولاریسم وگرایشات مختلف استالینیستی و مائوئیستی به دنبال تغییر ماهیت اسلامی انقلاب بودند
محمدجواد هاشمی نژاد دبیر این کنگره گفت: تنوع در طیف جریاناتی که در برابر انقلاب اسلامی ایران صف آرایی کردند، نشان میدهد که تمام رویکردهای سیاسی و ایدئولوژیک از مدعیان سکولاریسم تا چپیها با گرایشات مختلف استالینیستی و مائوئیستی و گروههایی با تفکرات التقاطی که تغییر در ماهیت اسلامی انقلاب را دنبال میکردند و جریانات افراطگرای مذهبی و نژادپرست و تجزیه طلب قومی و حتی کسانی که در عرصه سیاسی به تمامیت خواهی مبتلا بودند، در اینکه برای مقابله با انقلاب بایستی دست به سلاح ببرند و با اقدامات تروریستی اهداف خود را پیش ببرند؛ متفق القول بودند و در جنایات صورت گرفته شراکت داشتند اما علاوه بر این خصوصیت، یک ویژگی مشترک دیگر هم داشتند و آن استبداد رأی و دیکتاتوری آنها بود، که گذشت زمان و برافتادن پردهها، مناسبات استبدادی در درون این گروهها را عیان ساخت، عجیب این که با این وصف، اقدامات غیرانسانی را با تلاش برای کسب آزادی و آزادیخواهی توجیه میکردند.
تروریسم با شعارهای فریبکارانه خشونت ذاتی خود را توجیه میکند
هاشمی نژاد افزود: این امر بیانگر آن است که تروریسم در ذات خود فریبکار و نیازمند توجیه خشونت با شعارهای فریبکارانه است. نکته مهم این که جریان رسانهای و تبلیغی حامی تروریسم، همواره ابهامزایی میکند و زشتی و قباحت تروریسم را تا سطح درگیری در یک رقابت سیاسی تنزل میدهد. چندماه از انقلاب نگذشته که گروههای تروریستی به بهانه دفاع از حقوق اقوام، شورشهای خونباری را در مناطق مرزی آغاز کردند، دفاع از آزادی و خلقها و تلاش برای استقرار جمهوری خلقی و دمکراتیک و یا استیلای برداشت خاصی از دین و نیز تکفیر و تحجر، تفاوت دیدگاه کسانی بود که به یک ماهیت مشترک یعنی تروریسم تعلق داشتند و با هیچ منطقی نمیتوان چنین عملکردی را توجیه کرد.
وی تصریح کرد: از جهت روشها نیز، شاهد یک جنگ تمام عیار در اقدامات تروریستی علیه مردم ایران هستیم. قتل عامهای دسته جمعی و اشغال مناطق مرزی و روستایی، اغتشاش و آشوبهای مسلحانه در شهرها، به آتش کشیدن اموال عمومی، خرابکاری و انفجار، نفوذ و بمب گذاری، گروگانگیری و شکنجه، ترور دسته جمعی مردم کوچه و بازار، هواپیماربایی، عملیاتهای انتحاری، همه شیوههای به کار گرفته شده در ایران است که اکنون شاهد انجام آن در کشورهای منطقه هستیم و البته به حق، انزجار جهانیان را هم برانگیخته است.
هاشمی نژاد تاکید کرد: قربانی این جنایات 17000 نفر از مردم و مسئولین ما بودهاند که در حوادث گوناگون تروریستی به شهادت رسیدهاند، مردمانی از اقوام و مذاهب و اقشار گوناگون و متأثر کننده آن که تعداد زیادی از قربانیان این حوادث زنان و کودکان بی پناهند. موضوع تروریسم در ایران از چند جهت حائز اهمیت و توجه است که ای بسا تحلیل این وجوه، نبود رویکردی عادلانه در قبال پرونده تروریسم در ایران را رمزگشایی کند.
تروریسم به نیابت از قدرتهای خارجی به مصاف ساختاری سیاسی حاکم پس از انقلاب آمده
وی ادامه داد: به گواهی تاریخ و اسناد موجود، تروریسم همواره به نیابت از قدرتهای خارجی به مصاف ساختار سیاسی و اجتماعی حاکم پس از انقلاب اسلامی آمده است. تمام اسناد و شواهد موجود نشان میدهد که عمده جریانهایی که در ابتدای انقلاب در گوشه و کنار این مملکت اقدامات تروریستی انجام می دادند، به رژیم بعثی صدام وصل بوده و از طریق آن تغذیه و تجهیز می شدند که در راستای جنگ و برای تضعیف قوای امنیتی و نظامی مورد بهره برداری قرار می گرفتند. صدها سند به دست آمده پس از سرنگونی بعثیون بیانگر این واقعیت است. علاوه برآن اعترافات سرکردگان و وابستگان این گروهکها حکایت از ارتباط سیستماتیک با آن سوی مرزها دارد.
سند ارتباط آمریکا با گروهک فرقان نمونهای از حمایت دولتهای خارجی از تروریسم است
دبیر کنگره شهدای ترور با اشاره به دست داشتن کشورهای استعمارگر در حوادث تروریستی بیان کرد: در تمام موارد از حوادث تروریستی ردپای کشورهای استعمارگر و تلاش آنها برای جهت دادن به حرکتهای تروریستی در راستای هدف کلی سرنگونی نظام جمهوری اسلامی مشهود است. سند ارتباط آمریکا با گروهک فرقان، مذاکرات مستقیم وزارت خارجه آمریکا با منافقین در دهه هشتاد و نیز پناه دادن فرانسه به آنان و سپس هدایتشان به سمت تمرکز در عراق و تقویت ماشین جنگی صدام که بعدها در اسناد منتشر شده در آمریکا و اروپا به آن اشاره شد و کشورهای دیگری که بخاطر منافعشان از این جریانات حمایت کردند، دخالت خارجی در این مقطع را نشان می دهد.
گروهک تروریستی جندالله از پیشقراولان داعش امروزی است
هاشمی نژاد ادامه داد: در دهه هشتاد و با روی کار آمدن نئومحافظه کاران در آمریکا و تلاش برای اجرا کردن طرح خاورمیانه بزرگ شاهد شکلگیری مجدد موج گستردهای از تروریسم به ویژه در مرزهای کشورمان هستیم، گروهک تروریستی جندالله که از پیشقراولان داعش امروزی است بنا به اعتراف سرکرده اش از سوی ناتو و پنتاگون در شرق کشور تقویت شد و مورد حمایت قرار گرفت و گروهک تروریستی پژاک در غرب کشورمان بر اساس یک طرح ساماندهی شده برای کشاندن ناآرامیهای همسایه غربی به داخل خاک ایران فعال شد. در همین زمان وزارت دفاع آمریکا پس از اشغال عراق، منافقین را که آمریکا آن را رسما یک گروه تروریستی میدانست مورد حمایت قرار داد. در همین دهه ترورهای هدایت شده توسط موساد آغاز شد که طی آن تعدادی از دانشمندان هسته ای کشورمان به شهادت رسیدند.
وی در ادامه به حمایت برخی کشورهای منطقه از پدیده تروریسم اشاره و تصریح کرد: اکنون نیز برخی کشورهای منطقه و قدرتهای خارجی دست اندرکار، تلاشی مستمر برای کشاندن شعله های جنگ و هیمنه تروریسم به داخل ایران هستند و از طرق مختلف در پی به راه انداختن جنگی مذهبی و قومی هستند. اینها همه نشان میدهد که تروریسم نیابتی، ابزاری است که برای پیشبرد و در راستای سیاستهای ضدایرانی ظهور مییابد و پر بیراه نیست اگر بگوییم نگهداری و پناه دادن در غرب به کسانی که سابقه جنایتکاریشان محرز است، یک اقدام احتیاطی برای استفاده از ظرفیت اقدامات غیرانسانی آنها در موقع لزوم است.
استکبار میکوشد تروریستها را فقط مخالفان سیاسی قلمداد کنند
دبیر دومین کنگره بین المللی 17 هزار شهید ترور درخصوص وجوه دیگر پدیده تروریسم در کشورمان گفت: وجه دیگر تروریسم در ایران، تلاشی است که استکبار برای بزک کردن چهره آن انجام می دهد، ناشیانه میکوشند تروریستها را مخالفان سیاسی قلمداد کنند و به وقت لزوم کارنامه حقوق بشری برای آنها تشکیل دهند. آنها را در مسیر تبلیغات زهرآگین ضدایرانی رسانه هایی قرار می دهند که عمدتاً از سوی صهیونیستها پشتیبانی می شوند، بی دلیل نیست که کنگره آمریکا از سرکرده منافقین می خواهد تا در باره توافق 5+1 با ایران نظر بدهد و فاکس نیوز از عضو برجسته آنها به عنوان تحلیل گر خاورمیانه بهره میگیرد.
سیاستمداران غربی در میتینگهای تروریستی مشغول جایگزینسازی برای جمهوری اسلامی اند
وی ادامه داد: وجه دیگر تروریسم در ایران، که می توان آن را برآیند شکست در مصاف تروریستی و کشتار انسانها به شمار آورد، ایجاد کمپینی از بدنامترین و بدسابقه ترین افراد برای اتهامزنی و زشتنمایی کشورمان است، تروریستهای ورشکسته در شورای حقوق بشر گردهم می آیند و برای ایران به جهت مبارزه با مواد مخدر و تروریسم پرونده تشکیل می دهند، تجزیه طلبانشان در کمیته اقوام بدون دولت سرگرم دسیسه برای ایجادشکاف بین ملت و اقوام هستند و سیاستمداران بازنشسته غربی در ازای دریافت مبالغ هنگفت به کسب و کار دمکراتیک نمایی و جایگزین سازی برای جمهوری اسلامی در میتینگهای گروههای تروریستی مشغولند.این تصویری است از هم زیستی استکبار با تروریستهای از دید آنان خوب!
هاشمینژاد در این باره به سکوت کشورهای غربی در قبال مسایل تروریستی اشاره کرد و افزود: به همین سبب است که کشورهای غربی همچنان که در فروختن گازخردل به رژیم بعثی سکوت پیشه میکنند و چشمشان را در مقابل مجروحان شیمیایی می بندند، در قضیه تروریسم هم گوششان سنگین است و بی اعتنایی میکنند و فرافکنانه با اتکا به پول و رسانه و تبلیغات، جمهوری اسلامی را متهم به حمایت از تروریسم می کنند. از این منظر تلاش و کوشش خانواده شهدای ترور کشور برای افشای چهره تروریستها و کسانی که ماسک دمکراسیخواهی و دفاع از حقوق بشر بر چهره میزنند، در حقیقت پروژه رسواسازی حامیان تروریستها به حساب میآید.
وی تاکید کرد: این کنگره که با حضور تعدادی از خانواده شهدای ترور برگزار میشود، گام کوچکی است برای انعکاس این واقعیتها به جهان و البته ایجاد انگیزه بیش از پیش برای هر آنکس که می تواند در احقاق این حق بکوشد، دولت محترم، قوه محترم قضائیه و مجلس محترم شورای اسلامی، افکار عمومی جهان، حق گرایان و آزادیخواهان که در هر گوشه از جهان به سر می برند، و برای ثبت در تاریخ، تا ناگفته نماند حقیقتی را که امروز اربابان نیرنگ در پی وارونه نشان دادن آنند و برای آن که جای قاتل و قربانی عوض نشود.