وی با بیان اینکه در این دو اصل به صراحت اعلام شده است که کلیه قرارداد ها، پیمان نامه ها، مقاوله نامه ها و ... بین ایران و سایر کشورها در ابتدا باید به تصویب مجلس برسد و بعد رییس جمهور آن را امضا کند افزود: متن توافقنامه وین یا همان برجام مصداق بارز توافق نامه ای است که تعهدات گسترده ای بین ایران و چندین دولت در سطح بین المللی ایجاد کرده است، حال نام آن را هرچه می خواهیم بگذاریم.
کارخانه با بیان اینکه طبق توافق برجام اگر هرکدام از اعضا متن توافق را نقض کنند باید به شورای امنیت سازمان ملل پاسخگو باشند تصریح کرد: برخی در دولت می گویند که اجرای مفاد برجام داوطلبانه است. اگر این چنین است و در صورتی که ما ماده ای از این متن را اجرا نکنیم نباید مشکلی پیش بیاید پس چرا در همین متن تاکید شده که هر کشور عضو توافق اگر متن برجام را رعایت نکند پرونده اش به شورای امنیت کشیده می شود؟.
نماینده مردم همدان در مجلس به سخنان مقام معظم رهبری در جمع اعضای خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری به صراحت گفتند که نباید مجلس، از فرایند بررسی برجام کنار گذاشته شود و باید در فرایند بررسی آن نقش داشته باشد، این در حالی بود که برخی پیش از این اعتقاد داشتند لازم نیست این متن در مجلس تصویب شود.
کارخانه با بیان اینکه عده ای می خواهند جمع بندی مذاکرات به همین شکل کنونی اجرا شود، خاطر نشان کرد: انها از این موضوع نگران هستند که برجام در مجلس بررسی شود و ممکن است که در مجلس تصویب نشود و نمایندگان پیشنهادات دیگری را مطرح کنند.
وی تصریح کرد: برخی معتقد هستند اگر این متن در مجلس تصویب شود برای کشور تعهداتی ایجاد می کند و اگر تصویب نشود الزام آور نیست این در حالی است که در متن برجام تصریح شده است هرنوع عدم پایبندی کشوری به متون برجام تخلف است و پرونده آن کشور به شورای امنیت سازمان ملل کشیده می شود.