وی ادامه داد: در دولت قبل کارهای خوبی انجام شد، اما شاخصهای اقتصادی به هم ریخت و نرخ تورم و اشتغال وضعیت مناسبی نداشت، اما ظرف دو سال گذشته تورم کنترل شد و از عدد 40 به عدد 13 درصد کاهش یافته است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی مهمترین مسئله داخلی را خروج از رکود دانست و گفت: بخشی از این رکود به تحریمها باز میگشت، اما بنده اصلاً معتقد نیستم که همه این رکود به تحریم برمیگردد. شاید حداکثر 30 درصد رکود به تحریم وابسته باشد، اما مابقی آن به مدیریت مربوط میشود که بنده معتقدم باید در ساختار مدیریتی کشور اصلاحاتی صورت بگیرد.
باهنر افزود: البته درباره حل مسئله رکود تلاشهایی در حال انجام است و طبق آمار اعلام شده، رشد منفی که در سالهای قبل وجود داشته، امسال مثبت شده، اما این رشد به هیچوجه کافی نیست و باید تلاشهای بیشتری در این باره انجام شود تا به شرایط مطلوبی برسیم.
وی با بیان اینکه آمارهای اشتغال، آمارهای آزاردهندهای است، گفت: در حال حاضر در کشور چند میلیون فارغالتحصیل بیکار داریم که این موضوع به عنوان یکی از دغدغههای اصلی خانوار ایرانی محسوب میشود که دولت باید در این باره تمهیداتی را انجام دهد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: ما هنوز جهشی را در حوزه تولید داخلی مشاهده نکردیم که دولت باید ابتدا این حوزه را تقویت کند تا به دنبال آن نرخ بیکاری در کشور را کاهش دهد، اما هنوز هیچ حرکتی که بتواند ذائقه مردم را در این حوزه تغییر دهد از سوی دولت اتفاق نیفتاده است.
باهنر با اشاره به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی، گفت: دولت و تیم مذاکرهکننده هستهای با بهرهگیری از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نرمش قهرمانانه تلاش گستردهای را در حوزه سیاست خارجی و مذاکرات هستهای انجام دادند.
وی با طرح این سؤال که جمهوری اسلامی ایران تا چه حد توانست در برجام به اهداف خود برسد؟ گفت: انشاءالله بعد از بررسیهای دقیقی که توسط مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی صورت میگیرد، این مسئله مشخص خواهد شد، اما در هر صورت کار بزرگی بود که انجام شد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به سیاستهای اجرای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: دولت درباره اقتصاد مقاومتی کارهای تئوریکی را انجام داده، اما اینکه در حوزه اشتغال، تولید منابع درآمدی جدید مثل منابع طبیعی و معادن و... فعال شود هنوز تحولی در آن دیده نمیشود.