این اقدام اگرچه موجب بهبود موقتی توان دفاعی نیروهای مدافع فوعه و کفریا می گردد، اما تاثیری در موج شدید قحطی و گرسنگی بیش از 50 هزار شهروند شیعه سوری ساکن در این دو شهر ندارد. دو شهر شیعه نشین فوعه و کفریا از حدود 6 ماه پیش در محاصره کامل تروریستهای تکفیری مورد حمایت دولت ترکیه قرار داشته و روزانه صدها فروند موشک به سمت منازل مسکونی ساکنان آنها شلیک می شود.
روز گذشته بیش از 100 فروند موشک و خمپاره به فوعه و کفریا اصابت کرد که به شهادت 5 تن انجامید. بیماریهای عفونی و عدم امکان درمان مجروحین و همچنین گرسنگی و تشنگی مردم ساکن در این دو شهر فراگیر بوده اما مدافعان شیعه اعم از زن و مردم و پیر و جوان بر پایداری تا آخرین قطره خون در مقابل حملات تروریستها تاکید کرده اند.
لازم به ذکر است که با سقوط فرودگاه ابوالضهور و انتقال تروریستهای مستقر در اطراف آن به جبهه های نبرد اطراف شهرهای فوعه و کفریا، احتمال میرود که روند پیشروی حزبالله و ارتش سوریه در شهرک «مضایا» و پاکسازی شهر «الزبدانی» از بمبهای کار گذاشته شده و جستجوی خانهبهخانه [که تروریستها را بشدت تحت فشار قرار داده] کُند شود زیرا که به موازت پیشروی رزمندگان «حزب الله»، احتمال تشدید حملات به شهرکهای فوعه و کفریا وجود دارد.
چند روز پیش پایگاه اطلاع رسانی گروه تروریستی تکفیری "احرارالشام" (وابسته به اخوان المسلمین سوریه و سازمان اطلاعات ترکیه) با انتشار تصاویری از اعزام صدها نفر تروریست تازه نفس به همزاه کاروانی از خودروهای زرهی، تانک، توپ، موشک انداز و نفربر به فوعه و کفریا خبر داده بود. در در حالی است که دولت و ارتش سوریه هنوز اقدام مناسبی برای حمایت از ساکنین این دو شهر و انهدام خطوط نقل و انتاقل و مراکز استقرار یگانهای توپخانه و موشکی آنها که در دشتهای اطراف این دو شهر شیعه نشین مستقر هستند نکرده است.