کد خبر 47285
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۴

سامانه هوشمند سوخت ? با هدف عرضه سوخت به مصرف کنندگان بخش غيرحمل و نقل از جمله مصرف کنندگان سوخت نفت سفيد، نفت‌گاز، نفت کوره، بنزين و گاز مايع در دستور کار شرکت ملي پخش قرار گرفته است.

به گزارش واحد مرکزي خبر، مدير سامانه هوشمند سوخت ? تصريح کرد: مديريت برنامه ريزي شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران پس از بررسي طرح ها و پيشنهادهاي ارائه شده، شرايط شرکت در مناقصه را اعلام خواهد کرد.

محسن روحاني افزود: سامانه هوشمند سوخت ? صرفاً بخش غيرحمل و نقل از جمله اصناف، خانوارها، صنايع، کارخانه ها، بخش کشاورزي را پوشش مي دهد.

اعمال انواع سيستم هاي کنترلي روي فرآيندهاي شناسايي، تعيين سهميه و تحويل فرآورده به مصرف کنندگان، ارائه خدمات به صورت يکپارچه بوسيله کارت هوشمند سوخت مانند شارژ سهميه، پرداخت الکترونيک و فروش اينترنتي، گروه بندي مشتريان و کاربران و ارائه انواع خدمات به آنها، مديريت مالي و پشتيباني مجاري عرضه و فروشندگي ها و مديريت سهميه آنها از اهداف اجراي سامانه کارت هوشمند سوخت در بخش غيرحمل و نقل است.

افزايش نظارت و کنترل مصرف سوخت و کاهش امکان قاچاق فرآورده هاي نفتي، ارزيابي برنامه ريزي و مديريت براي ارتقاي فرآيند، توزيع و کاهش هزينه ها و امکان برقراري ارتباط اين سامانه با سامانه هاي فروش اينترنتي و تجارت آسان، از ديگر اهداف اجراي سامانه کارت هوشمند سوخت ? در بخش غيرحمل و نقل است.

کارت هوشمند سوخت از ابتدا به منظور مديريت توزيع و مصرف فرآورده هاي بنزين و سپس نفت گاز استفاده شد.

هم اکنون مديريت توزيع گازمايع (ال پي جي) در بخش حمل و نقل از طريق کارت هوشمند سوخت امکان پذير شده و توسعه سامانه هوشمند سوخت در جايگاه هاي سي ان جي نيز در دستور کار قرار گرفته است.

حدود ?? ميليون کارت سوخت هوشمند ويژه دريافت بنزين و نفت گاز در بخش حمل و نقل در دست اشخاص حقيقي و حقوقي قرار دارد، اما کارت هوشمند سوخت ? با هدف عرضه سوخت به مصرف کنندگان سوخت در بخش غيرحمل و نقل از جمله افراد، خانوارها، صنايع و کارخانه ها طراحي شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس