کد خبر 477848
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸

معاون سازمان راهداری با بیان اینکه امسال ۶۰۰ دستگاه‌ دوربین ثبت تخلف سرعت در جاده‌های کشور نصب می‌شود، گفت: اگر ناوگان عمومی گازوئیل‌سوز در ماه از یک جایگاه بر خط ‌سوخت‌گیری کند، ‌پیمانه دوم سوخت آن واریز خواهد شد.

 به گزارش مشرق، شهرام آدم‌نژاد در جمع خبرنگاران درباره سیستم‌های هوشمند جاده‌ای (ITS) اظهار داشت: در حوزه سیستم‌های هوشمند حدود یک دهه سابقه فعالیت داریم که این اغلب شامل ترددشمارها و دوربین نظارت تصویری ‌است.

* نصب ۱۸۷۹ دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در کشور/ سهمیه امسال ۶۰۰ دستگاه‌

وی بیان کرد: پدیده سرعت غیرمجاز در کشور به وفور وجود دارد که در این راستا باید با آن مقابله کرد و در این مقابله‌ استفاده از روش‌های سیستماتیک ضروری است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان راهد‌اری برای نصب ۱۸۷۹ دستگاه دوربین ثبت تخلفات سرعت، گفت:‌ امسال قرارداد نصب این ۱۸۷۹ دوربین منعقد شد و در حال حاضر ۳۰ درصد این دوربین‌ها در حال نصب است.

آدم‌نژاد بیان کرد: ‌طبق برنامه قرار است حدود ۶۰۰ دستگاه از‌ دوربین‌های ثبت تخلفات رانندگی در جاده‌های کشور نصب شود.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۹۶ همه ۱۸۷۹ دستگاه دوربین ثبت تخلف در جاده‌های کشور نصب می‌شوند، اظهار داشت: ۳۴ هزار و ۶۳۳ کیلومتر راه شریانی در کشور وجود دارد، این دوربین‌ها در شبکه شریانی کشور با اولویت محورهای پرتردد نصب خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآور شد: وجود این دوربین‌ها موجب شده است که برای اولین بار در کشور میانگین سرعت به ۷ کیلومتر بر ساعت در جاده‌ها کاهش یابد.

آدم‌نژاد اضافه کرد: با احتساب ۴۰۰ دستگاه دوربین ثبت تخلف فعلی، در کل ۲۲۷۹ دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت در جاده‌ةا خواهیم داشت.

آدم‌نژاد پیش از این در این‌باره گفته بود‌: نصب ۱۹۰۰ دستگاه دوربین در جاده‌ها ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد؛ این پروژه طی پروسه‌ای پنج ساله، پشتیبانی، بهره‌برداری و نگهداری خواهد شد.

* واریز پیمانه دوم سوخت ناوگان گازوئیل‌سوز با یک بار سوخت‌گیری از جایگاه‌های برخط

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره واریز پیمانه دوم سوخت ناوگان عمومی گازوئیل‌سوز جاد‌ه‌ای توضیح داد: اختصاص این پیمانه الزاماً در نیمه دوم ماه نیست، درواقع اگر ناوگان تا پانزدهم هر ماه از یک جایگاه بر خط ‌سوخت‌گیری کند، ‌پیمانه دوم سوخت آن واریز خواهد شد.

مقرر شد‌ از اول مهرماه امسال طرح تخصیص سهمیه سوخت براساس پیمایش با تغییراتی نسبت به قبل اجرا شود ‌و در گام اول همه ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر «سهمیه گازوئیل پایه» ‌دریافت کنند.

طبق هدف‌گذاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و بر اساس تدوین ‌روش‌های کم‌خطا برای اختصاص سهمیه سوخت به ناوگان دیزلی درون‌شهری و برون‌شهری، مقرر شد، از اول مهرماه تخصیص سهمیه‌های گازوئیل برای این ناوگان در دو گام انجام شود؛ در گام اول همه‌ ۸۰۶ هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی کشور سهمیه سوخت پایه می‌گیرند‌‌، ‌سهمیه بعدی (پیمانه دوم)، سهمیه سوخت عملکردی است که براساس عملکرد شامل بارنامه، صورت‌وضعیت و راهنامه بین‌المللی به ناوگان اختصاص می‌یابد‌.

‌در حال حاضر ۲ هزار و ۱۳۱ باب جایگاه ارائه سوخت گازوئیل در کشور است که ۱۸۵۶ دستگاه آن برخط است؛ برای اختصاص سهمیه دوم و یا همان پیمانه دوم لازم است، ناوگان در یکی از ۱۸۵۶ جایگاه برخط، یکبار سوخت‌گیری کرده باشد؛ رانندگان در نظر داشته باشند که باید‌ در ماه یک بار به یکی از جایگاه برخط سوخت‌گیری مراجعه کرده و سوخت دریافت کنند.

در گام‌های بعدی فواصل واریز پیمانه‌ها‌ کاهش ‌یافته و در نهایت روزانه می‌شود؛ رانندگان در نظر داشته باشند، عددی که در جایگاه سوخت می‌بینند، نصف سهمیه آنها است و برای اطلاع از کل سهمیه باید از طریق سامانه‌های مذکور اقدام کنند.

در جدول جدید، ۱۱ مدل ناوگان برحسب تن درنظر گرفته است که از ۳.۵ تن تا بیش از ۴۰ تن خواهد بود و سهمیه پایه آنها مشخص است.

‌طبق اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، رانندگان ناوگان می‌توانند شماره کارت هوشمند خود را به سامانه ۶۰۴۰۱۴۱۱ ‌پیامک کنند و از پیمایش ماه قبل خود و میزان و اختصاص سهمیه سوخت مطلع شود‌.

رانندگان برون‌شهری می‌توانند به مراکز صدور کارت هوشمند در مورد میزان پیمایش اعلام شده مراجعه کنند و یا به سایت‌ www.rmto.ir بخش استعلام کارت هوشمند مراجعه کنند.

‌همچنین رانندگان می‌توانند از طریق شماره‌گیری #۱۴۱*۶۰۴۰* از میزان سهمیه خود بر اساس پیمایش مطلع شوند.

‌مالکان ناوگان حمل و نقل عمومی درون‌شهری گازوئیلی هم حتماً باید به سایت‌های وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و بهیاری‌ها مراجعه کرده و ثبت نام کنند و اگر ثبت نام انجام نشود سهمیه ناوگان کاهش می‌یابد؛ ثبت‌نام از طریق آدرس‌ www.navganbari.ir انجام می‌شود؛ همچنین رانندگان درون‌شهری می‌توانند با تلفن ۰۲۱۹۷۱۱۸۲۱ و ۰۲۱۶۶۱۲۲۹۶۵ تماس بگیرند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس