رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ما در بازدید از فردو و بیان کارشناسان هسته ای به این نتیجه رسیدیم که در صورت کارشکنی طرف مقابل ظرف مدت دو سال به تولید 190 هزار سو خواهیم رسید.

به گزارش مشرق، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نطق موافقین با طرح برجام اظهار داشت: در 10 سال گذشته شورای عالی امنیت ملی و مجلس به طور اخص پیگیر مسائل هسته‌ای بوده است. 

وی ادامه داد: در این دوره نیز با تشکیل کمیسیون برجام و و نگارش طرح برجام در کمیسیون امنیت ملی نمایندگان با جدیت به بررسی روند پرونده هسته‌ای توجه داشتند. چیزی که بسیار مهم است این است که نگذاریم در کشور دو دستگی ایجاد شود در آخرین جلسه نیز دو تن از نمایندگان فراکسیون اصولگرایان و رهروان حضور داشتند و این مسئله مطرح شد که نباید برجام به محل اختلاف تبدیل شود. 

نماینده بروجرد در مجلس تاکید کرد: عده‌ای می‌گویند طرح برجام یک وصیت‌نامه یا نصیحت‌نامه است، اما اگر آن را مطالعه کنیم خواهیم دید در جای جای آن آمده است دولت موظف است، دولت مکلف است، دولت می‌بایست که تمام اینها نشان می‌دهد اگر طرح برجام تبدیل به قانون شود تمامی موارد مطرح شده برای دولت یک تکلیف و یک الزام است و به هیچ عنوان وصیت‌نامه نیست. 

بروجردی تصریح کرد: همه مردم و نمایندگان در خصوص مسائل هسته‌ای دغدغه‌دار هستند. در کمیسیون هم شاهد بروز احساس مسئولیت دوستان بودیم. اما هیچ کدام‌مان متخصص مسئله هسته‌ای نیستم. در این خصوص یک مثالی می‌زنم، دربازدیدی که کمیسیون برجام از فردو داشت آن کارشناس مسائل هسته‌ای گفت، در صورت به روز شدن راکتورها میزان تولید رادیودارو دو برابر شده و از طرفی مصرف ارانیوم غنی شده نسبت به قبل کمتر خواهد شد که این نشان از بازدهی بالای دستگاه‌ها دارد. 

وی ادامه داد: آن فرد گفت در صورتی که طرف مقابل کارشکنی کند ما می‌توانیم 6 ماهه رآکتور را به حالت قبل درآورده و ظرف مدت 2 سال آن را از نو بسازیم. این مسئله اثبات شده است که ما می‌توانیم و آمریکا و نظام بین‌الملل این مسئله را بارها آزموده که ملت ایران نمی‌توانم را شوخی می‌داند و هر چه را که می‌خواهد می‌تواند در جهت حفظ منافع ملی خود به دست آورده و آن را حفظ کند. 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: در صورت عدم همکاری طرف مقابل ما نیز همکاری داوطلبانه خود را کنار می‌گذاریم و دولت مکلف است تمامی همکاری‌ها را متوقف کرده و برنامه‌ هسته‌ای ایران براساس برنامه‌ریزی انجام شده به مسیر خود ادامه دهد و حداقل دو سال به میزان 290 هزار سو برسیم.

بروجردی در ادامه گفت: برخی می‌گویند که حرف شما درست نیست ما نمی‌توانیم. باید بگویم که نمی‌توانیم وجود ندارد، زمانی پس از انقلاب و حتی پس از 8 سال جنگ تحمیلی ما توانستیم روی پای خود ایستاده و غنی‌سازی داشته باشیم. آنها ما را تحریم کردند، فشار آوردند و حتی تهدید کردند چه اتفاقی رخ داد ما به غنی‌سازی خود ادامه دادیم و اورانیوم را استخراج، کیک زرد راتولید، سانتریفیوژ‌ها را ساخته و در آنها تزریق گاز کردیم. ما توانستیم از یک راکتور هزار مگاواتی بهره‌برداری کنیم. 

وی اظهار داشت: اگر خاطرتان باشد آلمان‌ها کار را نیمه‌کاره رها کردند و رفتند. قطعا اروپا و آلمان و فرانسه بازخواهند گشت و قراردادهای مهم هسته‌ای امضا خواهند کرد و برنامه مصوب مجلس یعنی رسیدن به تولید 20 هزار مگاوات انرژی هسته‌ای که 10 سال است معطل مانده در فضای جدید محقق خواهد شد. 

نماینده مردم بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: باید واقعگرا باشیم. 6 کشور قدرتمند جهان در یک طرف و در طرف دیگر جمهوری اسلامی ایران ما توانستیم منافع ملی خود را حفظ کنیم و براساس راهبردهای خود پیش برویم. تسلط قدرت یک شرط لازم است که اگر بخواهیم به اهداف خود برسیم ما باید گام‌های بلندی را در عرصه صلح‌آمیز هسته‌ای برداریم و اگر آمریکا و طرف‌های غربی در چارچوب برجام اقدام نکنند قطعا پشیمان خواهند شد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
    0 0
    هزینه این چند سال عقب ماندن را شما می دهی ؟؟؟؟؟ یا انتخابات بعدی ؟؟؟؟؟
  • امیر ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
    0 0
    این برجام در نهایت به ضرر رشد و شکوفایی کشور در عرصه های علمی خواهد شد (بدبخت نسل های آینده که باید تاوان تصمیات نادرست مسئولین امروز رو بدن) و استقلال ملی رو از بین میبره
  • amir ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
    0 0
    برادر ارجمند ما حتما مطلع هستند که مشکلات برجام تنها به خاطر عقب افتادن از دانش وتکنولوژی هسته ای نیست ( اگر چه آنهم بسیار مهم است وگفته های برادر بزرگوارمان دور از واقعیت هست چرا که در این دوازده سال به هزار و یک دلیل این امر محقق نشده است) بلکه مشکل اصلی برجام ناشی از عقب نشینی استراتژیک خطوط دفاعی ما از عمق موقعیت دشمن به داخل شهرهای ما هست در واقع ما از حالت تهاجمی در یک نبرد ایدولوژیک تاریخی خارج شده و سنگرها ی دفاعی مان را در بدترین و آسیب پذیرترین نقطه یعنی کف خیابانهای شهر هایمان بنا کرده ایم شاید این واقعیت دور از قیاس با وضعیت اول جنگ نباشد که عده ای معتقد بودند برای دفاع ازکشور خطوط دفاعیمان را باید به عقب بکشیم تا بعد ها این عقب نشینی را جبران کنیم
  • یک انقلابی ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
    0 0
    هزینه ی معنوی اش رو چطور جبران خواهی کرد؟ اقتصادی اش به جای خود! به نظر من باید اسامی رای دهندگان در تاریخ ثبت شود. اگر اگر طرح مورد اشاره موفق شد لااقل نسل های آینده با افتخارآفرینان آشنا بشوند!
  • مهدی ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
    0 0
    با سلام و احترام رییس محترم سازمان انرژی هسته ای در کمیسیون ویژه در توجیه برجام فرمودند که با این میزان رشد و ذخایر توجیه اقتصادی انرژی هسته ای وجود ندارد و ما تا پایان تعهدات برجام در حالت موجود توان بهرا برداری تجاری نداریم چطور اقای بروجردی عزیز میفرمایند ظرف دو سال به 190 هزار سو میرسیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس