وی افزود: جنگ نرم محصول نسل سوم استعمار، یعنی استعمار فرا نو است. در حالیکه استعمار سنتی با ابزار نظامی به دنبال تسخیر سرزمین بود و استعمار نو با استفاده از ابزار سرمایه و تک محصولی کردن کشورها به تسخیر حاکمیت ملل تحت استعمار میاندیشید. با انقلاب ارتباطات و گسترش روزافزون نقش رسانهها، دولتهای زیادهخواه و امپریالیستی با استفاده از ابزار رسانه، استعمار نو را شکل دادند که به تسخیر افکار و تغییر باورهای ملتها میاندیشد. عنادی اظهارداشت: بدین ترتیب رهبر انقلاب با هوشمندی، همانگونه که در سالهای اخیر نسبت به شبیخون فرهنگی دشمن اشاره و از خطر ناتوی فرهنگی سخن به میان آوردند، اکنون با توجه دادن مدیران رسانهملی نسبت به خطرها و پیچیدگیهای جنگ نرم در مقایسه با جنگ سخت، رسانهملی را قرارگاه مقدم مقابله با جنگ نرم نامیدند و بر محوری بودن نقش صداوسیما برای مقابله با جنگ نرم تأکید و حتی راهکارهایی را نیز ارائه کردند.
مدیر مسئول روزنامه جام جم عنوان داشت: مقابله با خطرهای جنگ نرم، موضوعی ملی است و به عزم و همکاری مشترک همه دستگاههای فرهنگی رسانهای کشور نیاز است؛ اما صداوسیما قرارگاه و محور اصلی سیاستگذاری و عملیات برای خنثی کردن آثار و تبعات جنگ نرم محسوب میشود.
کارگردان و مجری سابق گفتگوی ویژه خبری شبکه دو افزود: از این منظر حمایت از صداوسیما و کمک به تجهیز سختافزاری و نرمافزاری آن، نه تنها باعث افزایش بازدارندگی کشور در برابر خطرهای جنگ نرم خواهد شد که ضریب امنیت ملی را نیز بالا خواهد برد.
عنادی در پایان گفت: از اینرو با رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب ضمن آنکه وظیفه مدیران و کارشناسان رسانهملی در جهاد با جنگ نرم سنگینتر شده و اتخاذ راهکارهایی برای تهیه و تولید برنامههایی عمیق و جریانساز را میطلبد که پیامی نیز به دولت محسوب میشود که به یاری و مجهز ساختن ارتش رسانهای کشور، یعنی رسانهملی بشتابد تا صداوسیما با توان وآمادگی بالاتری به مقابله با طراحان و معماران جنگ نرم دشمن بپردازد.