همزمان با تبدیل شدن هک سیستمهای رایانه‌ای در نقاط مختلف جهان به یک امر عادی، بسیاری از صاحبان مشاغل در تلاشند تا راهی برای حفط امنیت اطلاعات خود بیابند و گوگل در تلاش است تا توجه این افراد را به خود جلب کند.

به گزارش مشرق، در جریان برگزاری یک همایش امنیت سایبری در نیویورک، بسیاری از رهبران صنایع مختلف بر سراین مساله توافق داشتند که دیگر تردیدی نیست که داده های همه شرکتها قابل هک شدن است و سوال اصلی این است که این اتفاق چه زمانی رخ می‌دهد.
 
اریک اشمیث مدیرعامل شرکت آلفابت و رییس سابق گوگل در جریان سخنرانی در این نشست ضمن بیان دیدگاه های خود در مورد امنیت سایبر پرسید: مساله این است که از کجا باید بدانیم که داده هایمان ایمن هستند. برای این سوال هرگز پاسخ خوبی وجود نداشته است و به همین علت من آن را طرح کردم.
 
وی افزود: رمزگذاری داده ها برای حفظ امنیت کسب و کارهای مختلف ضروری است. گوگل در زمان انتقال داده ها آن ها را رمزگذاری می کند و این کار را با استفاده از کلیدهای 2048 بیتی انجام می دهد. این شرکت در سال 2013 استفاده از این کلیدها را آغاز کرد تا از دامنه انتقادات بر ضد خود بکاهد.
 
گوگل در دو سال اخیر تلاش فراوانی کرده تا امنیت خدمات خود را افزایش دهد، زیرا افشاگری های ادوارد اسنودن نشان داده که این شرکت همکاری اطلاعاتی گسترده ای با آژانس امنیت ملی آمریکا داشته و به جاسوسان آن امکان داده به طور آنی و مستقیم به داده های کاربران دسترسی داشته باشند.
 
اشمیث همچنین افزود: ایمن ترین جایی که صاحبان مشاغل می توانند از آن برای حفظ امنیت داده های خود استفاده کند، جیمیل است.
 
جیمیل هر روز مورد حمله قرار می گیرد و هکرها نتوانسته اند به درونش نفوذ کنند. امنیت جیمیل بیشتر از تمامی سیستم های دولتی ایالات متحده است.
 
ادعای وی در شرایطی صورت می گیرد که جیمیل هم تا به حال بارها از دسترس خارج شده و چند ماه قبل مشخص شد به دلیل بی دقتی شرکت امنیتی سمانتک از تعدادی گواهی امنیتی جعلی در آن استفاده شده است.
 
اشمیث همچنین از صاحبان مشاغل خواست برای افزایش امنیت خود از سیستم های تایید امنیت دو مرحله ای استفاده نمایند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس