آیت الله علوی گرگانی گفت: منظور از لباس روحانیت تنها عبا و عمامه نیست، لباس روحانیت علم و کمال پاک است و روحانی باید چنان بر نفس خود مسلط باشد که اگر در میان خیابان فردی بر صورت او سیلی زد چیزی نگوید.

به گزارش مشرق، استاد حوزه علمیه قم صبح امروز در دیدار جمعی از طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) شهرستان شهریار با بیان حدیثی از امام صادق(ع)مبنی بر تاکید حضرات معصومین بر علم آموزی ابراز داشت:مسئله روحانیت را باید از نامش شناخت، روحانی یعنی انسانی که به وجود بدن نیازی ندارد.

او ادامه داد:انسان وجودش از یک جسم و روح است و در مقایسه بدن و روح، همه اهل علم تاکید می کنند که روح ارزش بالاتر و والاتری نسبت به بدن دارد، در علم پزشکی نیز بدنی که روح ندارد ارزش ندارد و حتی برای جلوگیری از آسیب به سایر اعضای بدن آن قسمت را نیز قطع خواهند کردند با همین مقایسه می توانیم نتیجه بگیریم بدنی که روح نداشته باشد نه تنها فاسد است بلکه مفسد نیز هست اما بدنی که روح دارد هم خودش زنده است و هم این فعالیت را پخش می کند.

علوی گرگانی با تاکید بر اینکه روحانیون باید بر روح خود توجه بیشتری داشته باشند بیان کرد:به طلاب می گویند روحانی زیرا باید روح آن ها پاک باشد، طلاب باید روح خود را از هرگونه پلیدی و کثیفی پاک کنند؛ روحانی اگر علم و کمال را بدست آورد و آن را زینت بدهد و مردم را با آن آشنا کند خداوند تاج کرامت را بر سر او قرار می دهد و آن لحظه است که می تواند بگوید روحش پاک است.

او تاکید کرد:این قدرت و نیرویی که خداوند به انسان ها داده است برای کارهای حیوانی نیست و هدف چیز دیگری است،هدفی که خداوند دارد برای علم و کمال روح است و ثمره آن نزدیکی به پیامبر و خداوند است بنابراین انسان باید با عبادت خداوند متعال معنویت روحی خود را بالا ببرد.

استاد حوزه علمیه قم گفت:خداوند نیز برای روح انسان ارزش بالاتر قائل است چرا که هنگامی به فرشتگان خود دستور می دهد که بر انسان سجده کنید که روح بر بدن او دمید؛هنگامی که طلاب درس بخوانند و روح خود را تقویت کنند نیز مجددا همین اتفاق خواهد افتاد و ملائک برای خدمت به آنها تلاش و کوشش می کنند و این هر دو نشانه از ارزش بالایی است که خداوند برای روح قائل است.

او در پایان تاکید کرد:در رشته روحانیت بدانید که منظور از لباس روحانیت تنها عبا و عمامه نیست، لباس روحانیت علم و کمال پاک است و روحانی باید چنان بر نفس خود مسلط باشد که اگر در میان خیابان فردی بر صورت او سیلی زد چیزی نگوید، لذا با علم و وقار روحانیت را ادامه دهید و حرکت اشتباهی نکنید که روحانیون تخریب شوند.
منبع: شفقنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس