زمانی اسرای عراقی حاضر در ایران به دلیل رفتار ما روشی بدهند و از میان همین اسیران گردان،تیپ و لشکر بدر به وجود آمد و همین‌ها هنگام بازگشت به عراق مجلس اعلای عراق را تشکیل دادند و اکنون در حال دفاع هستند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، محمدعلی باشه آهنگر کارگردان فیلم «ملکه» با اشاره به سختی‌های تولید فیلم‌های دفاع‌مقدسی توضیح داد: تا سال 75 یا نهایت 80 می‌شد با هزینه کم فیلم‌های دفاع مقدس ساخت اما اکنون به دلیل دگرگونی لوکیشن و آرایش جامعه باید برای تولید این گونه فیلم‌ها هزینه‌های سنگینی را متحمل شد تا یک تاریخ معاصر را تولید کنیم متاسفانه دراین زمینه هم سیاست‌گذاری‌های دقیق وجود ندارد.

به اعتقاد وی، تکراری بودن سوژه‌ها و محدودیت‌های اعمال شده بر فیلمسازان در حوزه دفاع‌مقدس از جمله گرفتاری‌هایی هستند که موجب شده است فیلمسازان عرصه‌های دیگر را جایگزین فیلم‌سازی در ژانر دفاع مقدس کنند.

وی با اشاره به فیلم ملکه افزود: سکانس‌های فیلم مکه نمایش صلح و انسان دوستی است و این مولفه موجب می‌شود که مفاهیمی بالاتر از جنبه‌هایی که آن را مقدس می‌شماریم را در جنگ در نظر بگیریم به عنوان مثال انسان‌سازی و فرهنگ‌سازی بیرون آمده از دل دوران دفاع‌مقدس می‌تواند نمونه‌ای از این بحث باشد.

باشه آهنگر در بخش دیگر سخنانش با اشاره به نقش سردار شهید حاج حسین همدانی در سوریه گفت: سردار شهید حاج‌حسین همدانی با بهره‌گیری از الگوی صلح و انسان‌سازی برآمده و رشد یافته از دوران دفاع مقدس توانست به خواست مقامات سوریه نیروهای مردمی را برای دفاع از میهنشان به میدان آورد و سال‌ها پیش نیز این کار را در لبنان پیگیری کرد.

این فیلم‌ساز در پایان یادآور شد: ما به عنوان افراد و سربازان فرهنگی جامعه در حال حاضر که دنیا در حال بسیج افکار عمومی علیه ایران است وظیفه سنگینی برعهده داریم که صلح‌طلبی خود را اعلام کنیم.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس