یکی از مقامهای آمریکایی مطلع دراین باره گفت: این مرد ساختمانی را در رقه ترک کرد و وارد یک خودرو شد و پس از آن مورد اصابت موشکی که از یک پهپاد شلیک شده بود قرار گرفت. این حمله بسیار دقیق هیچ خسارت دیگری در بر نداشت و اموازی اساسا محو شد.
پیتر کوک، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز در این باره گفت: نیروهای آمریکایی در تاریخ 12 نوامبر 2015 (پنجشنبه) یک حمله هوایی را در رقه سوریه انجام داده و جان جهادی را هدف قرار دادند.
وی ادامه داد: جان جهادی که یک شهروند انگلیسی محسوب میشود در ویدئوهایی ظاهر شد که نشان میداد استیون ساتلوف و جیمز فولی از خبرنگاران آمریکایی به همراه عبدالرحمان کاسیگ، کمک رسان آمریکایی و دو امدادرسان انگلیسی به نامهای دیوید هینز و آلن هنینگ و یک خبرنگار ژاپنی و تعداد دیگری از گروگانها سربریده شدند.
سخنگوی مطبوعاتی پنتاگون ادامه داد: ما نتایج عملیات پنجشنبه را در حال بررسی قرار دادهایم و اطلاعات بیشتر را در نهایت اعلام خواهیم کرد.
مادر جیمز فولی که مادر نخستین قربانی جان جهادی محسوب میشود به شبکه خبری ای بی سی نیوز گفت، مرگ احتمالی وی در جریان این حمله پهپادی باعث آرامش خاطر بازماندگان قربانیان میشود.
مشاور سابق مقابله با تروریسم کاخ سفید و رایزن شبکه خبری ای بی سی نیوز نیز در این باره گفت: از آنجا که داعش از تبلیغات خود استفاده میکند و به خوبی از شبکههای اجتماعی برای این منظور بهره میبرد ما نیز باید به مقابله با آن بپردازیم.
اموازی، شهروند بریتانیایی متولد کویت که گفته میشود هنوز به سی سالگی نرسیده، اولین بار در یکی از ویدئوهای داعش در حال بریدن سر جیمز فولی، خبرنگار آمریکایی دیده شد.
اعضای سابق داعش میگویند که "جان جهادی" دو سال و نیم پیش برای اولین بار وارد سوریه شد.
در فیلمهای بعدی او در حال بریدن سر استیون ساتلوف، روزنامهنگار آمریکایی، دیوید هینز، امدادرسان انگلیسی، آلن هنینگ، راننده تاکسی انگلیسی و عبدالرحمان کاسیگ، امدادرسان آمریکایی دیده شده است.