در این بیانیه آمده است که آثار انفجار در لاشه هواپیمای روسیه مشاهده شده است.
![روسیه: هواپیمای ایرباس بر اثر انفجار در آسمان صحرای سینا سقوط کرد روسیه: هواپیمای ایرباس بر اثر انفجار در آسمان صحرای سینا سقوط کرد](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1394/8/26/1336492_249.jpg)
وزن بمب های دست ساز جاگذاری شده در هواپیمای ایرباس روسیه یک کیلوگرم اعلام شده است.
"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه در پی انتشار این بیانیه اعلام کرد که عاملان انفجار در هواپیمای ایرباس این کشور در مصر در هر جایی که باشند تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات می شوند.
![روسیه: هواپیمای ایرباس بر اثر انفجار در آسمان صحرای سینا سقوط کرد روسیه: هواپیمای ایرباس بر اثر انفجار در آسمان صحرای سینا سقوط کرد](https://cdn.mashreghnews.ir/d/old/files/fa/news/1394/8/26/1336494_966.png)
رئیس جمهور روسیه همچنین تاکید کرد که حملات هوایی این کشور به مواضع تروریست ها در سوریه باید ادامه داشته و تشدید شود.
پوتین همچنین از نیروهای امنیتی روسیه خواست تا بر روی جست و جوی عاملان انفجار هواپیمای این کشور در مصر تمرکز کنند.
هواپیمای ایرباس 321 روسیه نهم آبان ماه از فرودگاه شرم الشیخ مصر پرواز کرده بود و 23 دقیقه بعد در منطقه "بئر بدا" در منطقه "حسنه" در مرکز سینا دچار سانحه شده و سقوط کرد.
این هواپیما 224 سرنشین داشت که به جز کادر پرواز همه سرنشینان آن گردشگر بودند.