اما سوالی که در اذهان وجود دارد، این است که دیوید بکام، یهودی هم بوده است؟ موضوعی که با انتشار تصویری از وی همراه کیپا (کلاه مخصوص یهودیان)، جدی تر شد. اما، این تصویر متعلق به چه زمانی است و کجا که فهم آن، ما را در رسیدن به پاسخ این پرسش، کمک زیادی می کند.
تصویر مورد نظر، مربوط به تشییع جنازه پدر بزرگ ستاره انگلیسی جهان فوتبال است. وی یهودی بوده و بکام در این تصویر، در آستانه ورود به کنیسه قرار دارد. این زمینه نگاری موجب شد تا بر این گمانه دامن زده شود که وی نه تنها کابالیست، که پیرو دین یهودیت نیز به مشار می رود. ریشه خانوادگی این بازیکن فوتبال، این شائبه را تقویت کرده که اصالتا یهودی بوده و اکنون، در زمره کابالیست ها به شمار می رود.
کیپا که بکام در این تصویر از آن بهره برده، در عبری به معنای گنبد است. برخی آن را یاماکا یا یرمولک نیز می نامند. در دین یهود استفاده از این کلاه بسیار توصیه شده است. براساس آموزه های یهودیت، مرد سر ناپوشیده نباید تورات را بلند خوانده یا به موضوع مقدسی فکر کند. ورود سر ناپوشیده مردان به کنیسه نیز جایز نیست. به همین دلیل، در سنت یهودی، استفاده از کیپا و کلاه های مشابه آن بسیار دیده شده است.
نکته قابل توجه دیگر، رنگ این کلاه است. آبی، رنگ مقدس و مورد احترام کابالیست ها است که دیوید بکام در زمره پیروان این آیین به شمار می رود.
در سال های اخیر، رهبران این فرقه برآمده از یهودیت، تلاش فراوانی در بهره مندی از دیپلماسی مشاهیر در بسط و ترویج تفکرات خود داشته اند. وجود ستاره هایی مانند دیوید بکام و ...، نقش وافری در ترویج مولفه و نشانه های کابالا داشته است.