کد خبر 503704
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۱

تمام مواد غذایی که در اطراف ما هستند و ما آنها را میل می‌کنیم هم مضرند و هم مفیدند.

 به گزارش مشرق، غذاهایی که معمولاً برای باز شدن رگ‌ها مفید هستند بیشتر موادی است که آنتی‌اکسیدان دارند مثل ویتامین‌های A,D,E که بیشتر در همه مواد غذایی به ندرت یافت می‌شوند و نمی‌گذارند رگ‌ها بگیرد.

بنابراین باید در غذاها ویتامین مثل ویتامین ‌E در جوانه گندم و ویتامین D در مرکبات و ویتامین D در هویج که پیش ساز ویتامین A است و همینطور در سبزیجاتی که با رنگ سبز تیره و سبزیجات زرد و نارنجی ویتامین A دارند، ویتامین D در ماهی‌ها و میگوها و در بعضی از روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند و اخیراً در شیر هم به صورت مکمل اضافه می‌کنند تا شیرها غنی شوند.

برپایه این گزارش، اگرمواد غذایی ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها را داشته باشند می‌توانند به راحتی رگ‌ها را باز کنند و کمک کنند به رگ‌های عروقی و مورد دیگر این است که این ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در املاح نیز یافت می‌شوند مثل املاح زینک و روی اینها همه مواد مناسبی هستند که باعث باز نگه داشته شدن رگ‌های عروقی می‌شوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
    0 0
    هر میوه ای که قرمز و نارنجی است رگ پاک کن دارد
  • دوست البرت ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
    0 0
    سیر.. جینکوبلوبیا...
  • پری ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
    1 0
    بروبابا ما روزهای هفته رو گم کردیم الان بریم رگ باز کن بخوریم !!!!
  • ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
    0 0
    از این مطالب بیشتر بیذارید تشکر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس