به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمود احمدينژاد رئيس جمهور كشورمان در ادامه نشست خبري با اصحاب رسانه در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه جوان در رابطه با اينكه آيا سنگاندازيهاي غرب باعث شده كه حركت قطار هستهاي كشورمان كندتر شود، گفت: من قبلا هم اعلام كردم كه قطار هستهاي كشورمان نه ترمز دارد و نه دنده عقب؛ به لحاظ فني مشكلي وجود ندارد اما موضوع هستهاي شامل 3 بخش كاملا مجزا ميشود.
وي افزود: بخش اول بخش فني و تكنولوژيك است كه ما در اين بخش به سرعت در حال پيشروي هستيم و سانترفيوژها مشغول كار بوده و تحقيقات ما هم ادامه دارد؛ بخش دوم حقوقي است و به لحاظ حقوقي ما در مرز قانون حركت ميكنيم و بيشترين همكاري را با آژانس بينالمللي انرژي اتمي داشته و همه فعاليتهايمان نيز بر اساس قانون است اما موضوع هستهاي بخش سياسي هم دارد.
رئيس جمهور تصريح كرد: آنچه كه امروز مورد بحث است، سياسي بوده و بخش سياسي مسئله نيز تقريبا ربطي به موضوع هستهاي ندارد و در واقع موضوع هستهاي بهانه است.
احمدينژاد ادامه داد: موضوع اصلي دشمني غرب با استقلال و پيشرفت كشورها است البته اينكه ميگويم غرب، شامل همه غرب نميشود بلكه به طور مشخص غرب شامل دولت آمريكا و متحدان او است.
وي خاطرنشان كرد:غرب نميخواهد كه ملتي مستقل بوده و پيشرفت كرده و خارج از دايره سلطه آنها خود را به مراتب بالاي جهان برساند؛ به همين دليل است كه آنها با ما دشمن هستند و امروز موضوع سياسي آنها بهانه هستهاي است.
رئيس جمهور با بيان اينكه غرب خيال ميكند كه اعلام كند ايران دنبال فلان چيز است، ميتواند افكار عمومي دنيا را پشتيبان خود كند، اظهار داشت: ما فكر ميكنيم كه از اين مسئله عبور كردهايم و آنها باز هم بهانه ديگري خواهند تراشيد و اين مسئله روشن است كه آنها فردا اعلام خواهند كرد كه چرا وسط ايران يك كوير وجود دارد كه آبهاي آن كوير تلخ است.
احمدينژاد اضافه كرد: البته مكاتباتي صورت گرفته و آنها دوباره ميخواهند مذاكره كنند، ما هميشه آماده گفتوگو براي همكاري و تفاهم بودهايم. اما به نظر بنده تا وقتي كه آنها رويكرد خود را تغيير نداده و رويكرد سلطهطلبانه به رويكرد همكاري نيايند، اين جر و بحثهاي رسانهاي ادامه خواهند داشت.
وي ادامه داد: هر سال دستاوردها در زمينه هستهاي اعلام ميشود و همانطور كه اعلام شد ما دستاوردهاي فراواني در موضوع داروها، توليد سوخت 20 درصد، كشاورزي و صنعت داشتهايم و ما در حال حاضر از صنعت هستهاي به خوبي در كشورمان استفاده ميكنيم.
رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال خبرنگار راديو ايران كه بيشتر نگراني مردم در رابطه با بروز عوارض حاصل از اجراي قانون هدفمندي يارانهها و افزايش قيمت مسكن و اجاره بها است، پاسخ شما در مورد اين نگرانيها چيست، گفت: تا جايي كه بنده اطلاع دارم، عدهاي بودند كه نظر كاشناسيشان اين بود كه به محض اجراي قانون هدفمندي جامعه ملتهب خواهد شد، اما نشد. بعدها هم بخشي از همان عده گفتند كه بعدها جامعه ملتهب خواهد شد؛ اين موارد هيچكدام مبناي كارشناسي ندارد و شما اشتباه كردهايد و اين عيب نيست چرا كه شما بر اساس يك سري معادلات و مدلهايي كه واقعا مفسر اقتصاد ما نبود، پيشبينياي كرديد كه اشتباه از آب درآمد. حالا هم برويد و مدلهاي خود را عوض كنيد.
" ما فكر ميكنيم كه تغييرات جزئي در قيمتها و چارچوب پيشبينيها بوده و از آن فراتر نرفته است. البته موضوع مسكن در اين ميان بسيار مهم است؛ مسكن مهر ادامه خواهد داشت و حتماً به لطف خداوند قيمت مسكن را مهار خواهيم كرد. "
احمدينژاد اضافه كرد: قيمت اجاره بها متفاوت از قيمت مسكن است، اگر ما بتوانيم تثبيت پايداري در قيمت مسكن بوجود بياوريم، همانطور كه در قيمت مسكن شاهد كاهش بوديم در قيمت اجارهبها نيز شاهد كاهش خواهيم بود.
وي در ادامه متذكر شد: امسال در شهر تهران دهها هزار مسكن مهر تحويل خواهد شد و كار آنها به سرعت رو به اتمام است البته بخش اول آن در شهريور ماه خواهد بود، عدد كلي بسيار بالا است و وزير مسكن دقيق آن را اعلام خواهد كرد.
رئيس جمهور، خاطرنشان كرد: امسال تعداد زيادي از كساني كه در خانههاي استيجاري هستند به خانه خود نقل مكان خواهند كرد. بحث مسكن بحث مهمي است، طرح اصلي و بزرگ دولت در راه است، آن طرح را كه شروع كنيم طبيعتاً اين روابطي كه در موضوع مسكن و بازار مسكن برقرار است به نفع ملت دگرگون خواهد شد.
وي همچنين در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به سؤال اين خبرنگار روزنامه ايران كه از رئيس جمهور پرسيد، رهبر انقلاب بر شاكله مناسب قوه مجريه تاكيد كردند، اما برخي جريانها به تخريب دولت شما و زير سؤال بردن آمارهاي رشد دست زدهاند، ارزيابي شما از اين مسئله چيست، گفت: گفتند كه جاده گرمسار به قم با 153 كيلومتر مسير افتتاح شد، ديگري گفت، اين آمار غلط است و 60 كيلومتر بيشتر نيست.
رئيس جمهور اضافه كرد: فعاليتهاي دولت روي زمين قابل اندازهگيري است، گفته شده كه ما از حدود 36 هزار مگاوات ظرفيت توليد برق تحويل گرفتهايم و در حال حاضر از 62 هزار مگاوات عبور كردهايم. مثلا گفتهايم در فلان شهر نيروگاه ساخته شده است، نيروگاه كه موجود بوده و قابل ديدن است البته بعضي باز هم انكار ميكنند.
احمدينژاد تصريح كرد: از لحاظ آمار مشكلاتي در كشور وجود داشت و مراجع متعددي آمار ميدادند اما در قانون برنامه پنجم دولت هم در لايحه آورد و هم در مجلس تاكيد كرد كه از اين به بعد يك مرجع ملي براي ارائه و اعلام رسمي آمارها، اينكه بقيه چيزي اعلام ميكنند، غير رسمي است.
وي افزود: افرادي هم اظهار نظر ميكنند و اين اشكالي ندارد و تغييري هم در موقعيت جامعه ايجاد نميكند، بالاخره وضع كشور مشخص است و سانترفيوژها كار ميكنند و آيا ايران هستهاي شد يا نه؟
رئيس قوه مجريه در ادامه پاسخ به خبرنگار روزنامه ايران، اظهار داشت: همه آمارها و تحليلها و تحقيقات نشان ميدهد كه فاصله طبقاتي كم شده است و آيا 8 ميليون تن در سال گذشته سيمان صادر شد يا نه؟
احمدينژاد خاطرنشان كرد: كساني اگر هستند كه ترديد دارند ما از همكارانمان بخواهيم كه يك تور گذاشته و آنها را در ايران بگردانند؛ مثلا ميگوئيم در خراسان شمالي فلان كارخانه احداث شده است، آنها ميگويند نشده، مردم خراسان كه ميبينند كارخانه احداث شده است، البته از نظر بنده اين نوع اظهارات ارزش حقوقي و سياسي ندارد.