کد خبر 511615
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵

همسر شهید «جابر شیرزادی» گفت: دو روز قبل از به دنیا آمدن فرزندمان جابر به جبهه‌های حق علیه باطل رفت و در هنگام به دنیا آمدن فرزندمان حضور نداشت و 12 روز بعد مرخصی گرفته و برای دیدار فرزندمان آمد. پس از دیدار فرزندمان بازهم به جبهه‌ها رفت.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، منصور ابراهیمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ملایر در مراسم رونمایی از تمبر یادبود شهید «جابر شیرزادی» بیان کرد: این شهرستان در دوران دفاع مقدس یک هزار و 100 شهید، 2 هزار و 70 جانباز و 120 آزاده تقدیم انقلاب کرده است. همچنین ملایر جزو معدود شهرستان‌های استان همدان به شمار می‌آید که 18 شهید گمنام را در خاک خود به یادگار نگه‌داشته است.

وی گفت: ملایر 1158 مزار شهید دارد که به‌ غیر از 16 مزار آن مابقی ساماندهی شده و مزارهای باقی‌مانده سال آینده ساماندهی می‌شود.

ابراهیمی در باره شهید شیرزادی خاطرنشان کرد: این شهید در سال 65 به شهادت رسید و با توجه به وضعیت منطقه پیکر مطهرش در منطقه جا ماند. تا اینکه هفته گذشته و پس از 29 سال پیکر این شهید به زادگاه خود بازگشت. امروز نیز در راستای گرامیداشت یاد و خاطره این شهیدتمبر شهید شیرزادی که دومین تمبر مخصوص شهدای مفقودالجسد استان همدان است رونمایی خواهد شد.

تمبر یادبود شهید جعفر شیرزادی

در بخش دیگر این مراسم فاطمه شیرزادی همسر شهید جابر شیرزادی در سخانی توضیح داد: همسرم در سال 41 در روستای کهکدان متولد شد. او تحصیلات ابتدایی خود را در روستا و تحصیلات تکمیلی خود را در مدارس شهر ملایر سپری کرده و در دوران دبیرستان با گروه‌های انقلابی آشنا شد.

وی افزود: شهید شیرزادی دانش‌آموزی تلاش‌گر بود که قبولی در رشته پزشکی را هدف خود قرار داده بود و ولی با توجه به مصادف شدن سال اخذ دیپلمش با پیروزی انقلاب در کنکور تربیت‌معلم شرکت کرد. ما سال 63 ازدواج کردیم و با هم در یکی از روستاهای ازنا در خرم‌آباد مشغول خدمت در راه مقابله با بی‌سوادی و انقلاب فرهنگی شدیم.

شیرزادی افزود: جابر صبح‌ها در این روستا کلاس درس و بعدازظهر در نهضت سوادآموزی به مردم روستا با جهل و بی‌سوادی مبارزه می‌کرد. وقتی از روستا قصد بازگشت به ملایر را داشتیم تمامی مردم روستا از بازگشت این شهید به دلیل خدمات شایسته و متعددی وی در روستا ناراحت بودند.

این همسر شهید یادآور شد: شهید شیرزادی در حال مبارزه با جهل و بی‌سوادی به جبهه‌ها نیز تردد داشته و درراه حفظ انقلاب نیز در جنگ تحمیلی حضور داشت. دو روز قبل از به دنیا آمدن فرزندمان جابر به جبهه‌های حق علیه باطل رفت و در هنگام به دنیا آمدن فرزندمان حضور نداشت و 12 روز بعد مرخصی گرفته و برای دیدار فرزندمان آمد. پس از دیدار فرزندمان بازهم به جبهه‌ها رفت و در خرداد 65 به درجه شهادت رسید و بعد از گذشت چند روز خبر دادند که شهادتش محرز نشده است و ممکن است اسیرشده باشد و به‌عنوان مفقودالاثر معرفی شد.

وی گفت: تا سال 86 به‌عنوان مفقودالاثر بود تا اینکه در این سال اعلام کردند با توجه به اینکه در عراق یافت نشده است به‌ عنوان شهید جاویدالاثر معرفی شد تا آذرماه امسال که با تلاش‌های کمیته مفقودین پس از 29 سال پیکر پاک و مقدس این شهید به زادگاهش بازگشت.

همسر شهید جابر شیرزادی با شاره به مهم‌ترین ویژگی‌های این شهید بیان کرد: شهدا همگی دارای خصائص و فضایل مشترکی بودند و ایثارگری، اخلاق‌مداری و اعتقاد به اسلام ناب مهم‌ترین ویژگی شهدا و شهید شیرزادی بود.

در پایان این مراسم از تمبر یادبود شهید شیرزادی توسط مادر این شهید و فرماندار ملایر رونمایی شده و از همسر، مادر و دختر شهید شیرزادی توسط کمیته مفقودین غرب کشور تجلیل شد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس