به گزارش مشرق، سید علی اصغر میرابراهیمی رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، اظهار کرد: برخی از رستورانها کم لطفی کرده و از مشتریان حق سرویس دریافت میکنند که این کار صحیح نیست و نباید اینگونه باشد.
وی افزود: مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد، هزینه سربار که بسته به نوع رستوران، تعداد کارگران، پرسنل و فاکتورهای دیگر مشخص میشود و در نهایت قیمت تمام شده غذا عواملی هستند که قیمت غذا را تعیین میکنند.
قیمتگذاری غذا در رستورانها و سلف سرویسها رقابتی است
میرابراهیمی با بیان اینکه قیمتگذاری غذا در رستورانها و سلف سرویس ها رقابتی است، گفت: 60 تا 70 درصد قیمت غذا را نوع مواد مورد استفاده در آن تعیین میکند که براساس نوع کیفیت مواد مورداستفاده درغذاها قیمتگذاری انجام میشود.
رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس همچنین با بیان اینکه حدود 30 سلف سرویس در تهران داریم ادامه داد: رستورانها و سلف سرویسها براساس نوع جدولی که تعیین کردهایم قیمتگذاری خود را انجام میدهند و بعد از تعیین قیمت غذا 20 درصد سود حاصله خود را منظور کرده و قیمت نهایی غذا تعیین میشود.
یکی از مشکلاتی که واحدهای ما دارند کارگران فصلی است
وی در عین حال تاکید کرد: یکی از مشکلاتی که واحدهای ما دارند کارگران فصلی است، چون برخی از کارگران رستورانها که کشاورز هستند فقط در فصل سرما و زمستان به تهران میآیند و در رستورانها مشغول به کار میشوند و همین موضوع مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است.
میرابراهیمی یادآور شد: در ردهبندی رستورانها سه نوع درجهبندی داریم که عواملی از جمله دکور و طراحی، پارکینگ، متراژ، همکف بودن و فاکتورهای دیگر از عواملی است که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.