وی راهاندازی شبکه ملی اطلاعات را امری ضروری دانست و تاکید کرد: این امر بر عهده دستاندرکاران امر زیرساخت و فنی است تا تلاش کنند شبکه ملی اطلاعات هر چه زودتر راهاندازی شود.
وی ادامه داد: بر اساس آمار جرایم سایبری هر 12 یا 15 ثانیه یک قربانی میگیرد، اگر این پیشرفت و توسعه همراه با سلامت و امنیت نباشد محصول آن یک دغدغه خاطر برای کاربران خواهد بود.
رئیسی با بیان اینکه اولین نگاه باید به دستاندرکاران زیرساختها باشد نه پلیس، گفت: دسترسی سریع به اطلاعات امری پسندیده است و در عرصههای مختلف اجتماعی نقش علم و فناوری نقشی مهم به شمار میرود اما حفظ امنیت در این محیطها باید وجود داشته باشد.
دادستان کل کشور با بیان اینکه نظارت برونسازمانی بر عهده پلیس است، گفت: امروز نفوذ در شبکهها بانکی یکی از دغدغههای نظام بانکی در دنیاست، مسئله پولشویی، قاچاق کالا، قاچاق مواد مخدر، فضای ناسالم اخلاقی و ورود به حریم خصوصی از دغدغههای کاربران، شهروندان و تمام کسانی است که از فضای مجازی استفاده میکنند.
وی ادامه داد: توسعه فضای تبادل به همکاری بین پلیس و دستاندرکاران امری ضروری است هیچ کشوری و ملتی نیست که در حوزه جغرافیای خود بایدها و نبایدهایی نداشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه شبکههای اجتماعی در کشور ما باید پایبندنظام جمهوری اسلامی باشد، گفت: شبکههای که به مقررات نظام توجه نکند نمیتواند فعال باشند در واقع این پایبندی یک اصل به شمار میرود و فکر نمیکنم در کشورهای دیگر هم اجازه دهند فضای ارتباطات و امنیت اخلاقی در جامعهاشان به مخاطره بیفتد.
دادستان کل کشور تداوم حضور شبکههای اجتماعی در فضای ایران اسلامی را منوط به پایبندی آنها به مقررات نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: اگر این پاینبدی نباشد تداوم آنها امکانپذیر نیست.
وی تأکید کرد: کشف جرایم در فضای مجازی آن هم بیش از 90 درصد از سوی پلیس فتا قابل تقدیر است و در این زمینه قوه قضائیه پلیس فتا را همراهی میکند.