به گزارش مشرق، بهرام
بیرانوند با اشاره به جزئیات قرارداد
«کرسنت» اظهار داشت: رئیس جمهور از نخستین مسئولانی بود که به قرارداد
کرسنت اعتراض کرد و در نامه خود فرض نفع سیاسی را بر این قرارداد نفی
میکند و میگوید این قرار داد نفع سیاسی برای کشور ندارد.
وی با اشاره به توقف اجرای این قرارداد، افزود: پس از توقف اجرای آن «ح ج» طرف قرارداد، از ایران شکایت کرد اما باتوجه به اینکه در جریان عقد این قرارداد و مکمل آن که حق رسیدگی به دعوا را از ایران سلب میکند، رشوهای توسط آقای «م. ه» جابهجا شده است و متأسفانه ایران را در معرض یک ضرر بزرگ تاریخی قرار داده است.
نماینده مردم بروجرد در مجلس عنوان کرد: در جریان معرفی آقای زنگنه به وزارت نفت در ابتدای کار به آقای روحانی گفته شد آمدن وی به دلیل اینکه عقد قرارداد در زمان وزارت او بسته شده و باتوجه به آلوده بودن این قرارداد، آمدن او به این معنی است که قرارداد مشکلی نداشته است و ما را در نفی خسارت عظیم قرار میدهد.
وی بیان کرد: ما به استناد اینکه این قرارداد آلوده است و در اثر رد و بدل شدن رشوه منعقد شده تقاضای لغو قرارداد را داشتیم و میخواستیم قرارداد را برهم بزنیم چون به شدت خسارت بار است اما با آمدن آقای زنگنه متأسفانه کفه ترازو را به نفع مدعی سنگین کرد و در نهایت آنها در لاهه علیه ایران رأی گرفتند.
بیرانوند تصریح کرد: وزیر ارشاد در صحن علنی مجلس یک رقم کلانی را به عنوان خسارت جمهوری اسلامی که باید به (ح ج)پرداخت شود، ذکر کرد اما برداشت ما این است که به رغم محکومیت قطعی هنوز خسارت به عدد و رقم در نیامده است.
وی خاطرنشان کرد: این قرارداد از قراردادهایی است که متأسفانه با رشوه منعقد شده و تا زمانی که ایران یک متر مکعب گاز برای فروش داشته باشد قیمت فروش گاز ما در قراردادهای عادی هم متأثر از این قیمتی است که با (ح ج )تفاهم شده یعنی عدم کسب منفعت و ضرر ایران در این بین به دهها میلیارد دلار خواهد رسید.