حمله تروریستی در کویته یک حمله انتحاری بود.
بر اساس این گزارش بعد از اینکه عامل انتحاری خود را نزدیک در مرکز مبارزه با فلج اطفال منفجر کرد تعدادی از همراهان مسلح وی به سمت نیروهای امنیتی و پلیس حاضر در محل آتش گشودند.
روزنامه داون به نقل از سرفراز بگتی وزیر ایالت بلوچستان نوشت: بر اثر حمله تروریستی امروز در شهر کویته 13 پلیس و یک سرباز ارتش جان باختهاند با این وجود هنوز آمار دقیقی از قربانیان این حادثه وجود ندارد.
بکتی کشته شدن 14 نفر در عملیات انتحاری امروز شهر کویته را تأیید کرد.
گزارش اولیه پلیس از انفجار امروز نشان میدهد عامل انتحاری برای انجام این عملیات تروریستی از 7تا8 کیلو مواد منفجره استفاده کرده است.
نیروهای امنیتی،پلیس و ارتش با محاصره محل انفجار و شلیک هوایی سعی کردند عاملان این جنایت را دستگیر کنند.
طرح خوراندن قطره فلج اطفال به کودکان مهاجرین افغانستانی از چندی پیش در بلوچستان آغاز و قرار شد 55 هزار کودک در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه شوند.
پاکستان جزو 3 کشوری است که از مردم آن از بیماری فلج اطفال رنج میبرند و تا کنون موفق به ریشه کن کردن این بیماری نشده است.
پیش از این نیز تحریک طالبان پاکستان، اعلام کرده بود که با ادامه این برنامه در پاکستان مخالف است و با روند اجرای برنامه ریشهکن کردن فلج اطفال در پاکستان مبارزه میکند.
گزارشها حاکی از آن است که پس از افشای نقشه شکیل آفریدی برای جمع آوری نمونههای خون مردم پاکستان جهت کشف محل اختفای اسامه بن لادن رهبر القاعده، مردم پاکستان، احزاب سیاسی و مذهبی و گروههای شبهنظامی در این کشور نسبت به اجرای برنامههای مشابه از جمله همین برنامه ریشهکن کردن فلج اطفال بدبین بوده و این برنامهها را در راستای اهداف جاسوسی آمریکا و غرب در منطقه میدانند.