به گزارش مشرق، حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایگاه اطلاعرسانی خود نوشت: از خطبه های نماز جمعه رهبر معظم انقلاب که یک هفته پس از انتخابات سال 88 ایراد شد و در آن رهبری معظم با بیاناتی شفاف، صف معترضان قانونی و قانون شکنان و فتنه گران را از هم جدا کردند تا آخرین سخنرانی ایشان در 19 دی امسال در جمع مردم قم، هیچگاه شاهد تغییر ادبیات امام خامنه ای نسبت به جریان فتنه و فتنه گران نبوده ایم.
در ادبیات رهبر انقلاب نسبت به موضوع فتنه سال 88، نه تنها تنازلی دیده نمی شود بلکه هر بار بر شدت این ادبیات افزوده می شود تا جایی که در سخنرانی اخیر ایشان، برای اولین بار تعبیر «کودتا» را برای فتنه سال 88 بکار بردند.
بدون تردید البته، دلیل این رفتار رهبر انقلاب در مواجه با فتنه و کودتای سال 88 ، دفاع از حق الناسی است که جماعتی آن را نمی پسندیدند. همان ها که هربار آرای مردم مطابق میلشان باشد، آن را می ستایند و هربار برخلاف میلشان باشد، ادعای تقلب درباره آن می کنند.
*** مواجهه بی رودربایستی رهبری با باقیماندههای فتنه 88 معطوف به فتنههای پیشرو هم هست
مواجهه بی رودربایستی رهبری با باقی مانده های فتنه و کودتای سال 88 که همچنان در فضای سیاسی تنفس می کنند، قطعا معطوف به فتنه های پیش رو هم هست. فتنه های اکبری که زمزمه آن را این روزها می توان شنید.
به نظرم از آنجا که همچنان عده ای به مرض تردید افکنی در سلامت انتخابات مبتلا هستند و احتمالا طی روزهای آینده نیز تلاش خواهند کرد تا این مرض را به دیگران و سپس به بدنه جامعه منتقل کنند، ادبیات رهبر انقلاب نیز در مواجه با این فتنه گران شدیدتر خواهد شد.
یعنی در بیانات آینده رهبر انقلاب، ما سخنان صریح تری از امام جامعه در خصوص تحرکات جریان فتنه خواهیم شنید. بی شک سخنان صریح رهبری، در روزهای آینده، تنفس را برای فتنه انگیزان سخت تر خواهد کرد.
*** این شدت ادبیات رهبری نسبت به فتنه گران سبب روشنتر شدن وظایف مجریان و ناظران انتخابات میشود
این شدت ادبیات رهبری انقلاب نسبت به فتنه گران و فتنه های آینده، همچنین سبب خواهد شد تا دستگاه های اجرایی و نظارتی انتخابات پیش رو نیز تکلیف روشن تری نسبت به انجام وظایف خود داشته باشند تا جایی که به هیچ وجه نتوانند فتنه گذشته و فتنه گران آن و فتنه پیش رو و بازیگران آن را توجیه کنند.
در میان چهره ها، شخصیت ها، جریانات سیاسی و رسانه ها ـ حتی از میان کسانی که با تابلوی اصولگرایی تنفس می کنند ـ نیز هستند کسانی که به دلیل محافظه کاری، در مواجهه و مقابله با فتنه گران، منفعل هستند. این جماعت هر چند دل خوشی از فتنه و فتنه گران ندارند و اساساً از آنها به حساب نمی آیند ولی به دلیل ضعف خودشان، وقتی دوستانشان بر فاصله با فتنه و فتنه گران تاکید و پافشاری می کنند، آنها را هم متهم به تندروی می کنند. طبعا سخنان صریح رهبری درباره حفظ فاصله با فتنه گران و تقبیح ساکتین فتنه، کار را برای این بخش از محافظه کاران خانواده اصولگرایی سخت خواهد کرد.
در بیانات روز 19 دی امسال رهبر انقلاب، بر اهمیت لیست های انتخاباتی و کسانی که معرفی کننده این لیست ها هستند تاکید شد. طبعا وقتی از نگاه رهبر انقلاب، فتنه سال 88 به عنوان یک کودتای نافرجام معرفی می شود و خط قرمزی است که همه باید به رعایت آن پایبند باشند، بدیهی است که حضور چهره ها و اشخاصی که نسبت خود را با این کودتا و فتنه مشخص نکرده اند در لیست های انتخاباتی و یا حامیان و توجیه گران فتنه و کودتای سال 88 در معرفی لیست های انتخاباتی، می تواند به عنوان یک شاخص برای تصمیم گیری مردم در نظر گرفته شود.