کد خبر 528431
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۵:۲۵

بیخود نیست که می گویند طلاق عرش را می لرزاند. نتایج پژوهش های اخیر نشان می دهد که دختربچه ها بیشتر از پسر ها از جدایی والدین رنج می برند. زندگی کردن بدون پدر خطر بروز افسردگی را در بین دختر بچه ها افزایش می دهد.

به گزارش مشرق،  جدایی والدین تاثیر مخربی روی سلامت بچه ها دارد و در طولانی مدت آنها را به دام مصرف دخانیات و افسردگی می کشاند. اما نتایج پژوهشی که در مجله ی  Review of Economics of the Household  به چاپ رسیده است نشان می دهد که این شرایط دختر بچه ها را بیشتر از پسرهای کم سن و سال تحت تاثیر قرار می دهد.

نتایج این بررسی جدید نشان می دهد دخترهایی که بعد از طلاق، بیشتر با مادر خود زندگی کرده اند، بیشتر افسرده می شوند و پسرها نیز از بدن ضعیف تری نسبت به بچه های دیگر دارند.

محققان دانشگاه ایلینویز ایالت متحده ی آمریکا به مدت 13 سال نودهزار نوجوان آمریکایی را تحت نظر گرفتند. سلامت این نوجوانان 4 مرتبه (نخستین بار در سال 1996 و آخرین بار در سال 2009 زمانی که 27 تا 32 سال داشتند) مورد بررسی قرار گرفت. این شرکت کننده های کم سن و سال بعد از جدایی با مادرهایشان زندگی می کردند.


جدایی از پدر، سلامت دخترها را تهدید می کند

کریس کرالی از دانشگاه ایلینویز پیش از این در سال 2013 پژوهشی به چاپ رسانده بود که نشان می داد طلاق زودهنگام روی روابط آتی بچه ها تاثیر بد می گذارد.

به عقیده ی این محقق، این بچه ها در آینده برای برقرار ارتباط با والدین و بخصوص پدر و همچنین در روابط عاشقانه ی خود دچار مشکل می شوند.

محققان این پژوهش بر این عقیده هستند که نحوه ی بزرگ شدن و همچنین واقعیت تلخ جدا شدن باعث بروز اختلالات عاطفی و کمبود اعتماد به نفس در زندگی زناشویی بچه ها می شود.

نتایج این بررسی جدید نشان می دهد دخترهایی که بعد از طلاق، بیشتر با مادر خود زندگی کرده اند، بیشتر افسرده می شوند و پسرها نیز از بدن ضعیف تری نسبت به بچه های دیگر دارند.

به عقیده ی محققان، آزمایشات سلامتی بچه هایی که با عدم حضور پدر، بزرگ شده اند، چندان رضایت بخش نیست.

به گفته ی این محققان اگر طلاق در سنین تولد و کودکی دخترها (تا 5 سالگی) اتفاق بیافتد، حضور یا عدم حضور مرد دیگر، به طور واضحی روی سلامت جسمی آنها تاثیر می گذارد.

واقعیت این است که دختربچه ها بویژه در سنین بین شش تا ده سال، حساس تر و آسیب پذیرتر هستند.

به عقیده ی محققان عدم حضور پدر در مدت این چهار سال، در طولانی مدت تاثیر منفی زیادی در سلامت آنها خواهد گذاشت.

این مشکل دخترها را به سمت مصرف دخانیات کشانده و آنها را در سنین بزرگسالی بیشتر درگیر مشکلات سلامتی و افسردگی می کند.

منبع: تبیان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۸
    0 0
    میگه پسرها بدن ضعیفتری دارند.خب این نشون تنش روانی وافسردگیه دیگه!؛قوربون اسلام برم که دست این جماعت فمنیست رو از مرفق قطع میکنه.!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس