کد خبر 531707
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷

فعالان نیجریه‌ای با انتشار تصاویری خبر دادند که یک گور جمعی متعلق به شیعیان این کشور در حمله دو ماه گذشته ارتش پیدا شده است.

به گزارش مشرق، منابع نیجریه‌ای و فعالان این کشور از کشف گور دسته جمعی شیعیان کشته شده در حملات دو ماه گذشته ارتش خبر داده‌اند.

این منابع خبری نیجریه‌ای گفته‌اند که گور دسته جمعی کشف شده در قبرستان «ماندو کادونا» نیجریه، یکی از گورهای دسته‌جمعی است که ارتش نیجریه در آنها بیش از 1000 نفر از شیعیان کشته شده در جریان حملات 12 و 13 دسامبر سال 2015(حدود سه مه قبل) است.

در تصاویر منتشر شده، افرادی را می‌بینید که به گفته فعالان نیجریه‌ای،‌ وابستگان به شیعیان کشته شده توسط ارتش هستند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    0 0
    لعنت خدا بهشون. بعد ما اینجا دولت شیعه با امنیت کامل هستیم ، راحت می تونیم حرف بزنیم اما سکوت کردیم.
  • پسر ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    0 0
    درود خداوند بر اهل بیت(ع) و پیروانش لعنت خداوند بر دشمنان اهل بیت(ع)

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس