در این دیدار مدیران و مسئولان شرکتهایی همچون رولزرویس، ایرباس، شل، بی واتر و ... سوالاتی در خصوص زمینههای همکاریهای اقتصادی با جمهوری اسلامی را مطرح کردند که پاسخهای مقتضی ارائه شد.
براساس این گزارش، محمدجواد ظریف همچنین در ادامه دیدارهایش با جرمی کوربین رهبر حزب کارگر انگلیس دیدار کرد.
در این ملاقات طرفین پیرامون مناسبات فیمابین دو کشور و توسعه همکاریهای پارلمانی گفتوگو و تبادل نظر کردند.
ظریف همچنین در این سفر در نشست مشترک اعضای اندیشکدههای شورای اروپایی روابط خارجی و موسسه خدمات متحد سلطنتی به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای کشورمان در زمینه مسائل سیاست خارجی و تحولات منطقه پرداخت.
براساس این گزارش، ظریف در ساعات پایانی جمعه لندن را به مقصد تهران ترک کرد.
وزیر خارجه ایران چهارشنبه شب 14 بهمن ماه به منظور شرکت در کنفرانس بینالمللی کمک به مردم سوریه راهی لندن شد و در طی دو روز حضورش در انگلستان ضمن شرکت در این نشست با برخی مقامات شرکت کننده از جمله بان کی مون دبیرکل سازمان ملل به گفتوگو پرداخت.
وی همچنین با دیوید کامرون نخستوزیر انگلستان گفتوگو کرد.
ظریف در موسسه چتم هاوس و پارلمان انگلستان به سخنرانی پرداخت و با فیلیپ هاموند همتای انگلیسی خود نیز دیدار و گفتوگو کرد و هاموند در این دیدار اعلام کرد که ظرف یک ماه آینده بخش صدور ویزا در سفارت انگلستان در تهران آغاز به کار خواهد کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین با جان کری همتای آمریکایی که برای شرکت در نشست سوریه در لندن حضور داشت در خصوص نحوه اجرای برجام دیدار و به گفتوگو پرداخت.
دیدار با وزیر خزانهداری و مشاور امنیت ملی انگلستان از دیگر برنامههای ظریف در مدت حضورش در لندن بود.
وزیر خارجه ایران در ساعات پایانی جمعه لندن را به مقصد تهران ترک کرد.