توصیه همیشگی متخصصان درباره تخممرغها این است که از تخممرغهای ترکخورده یا تاریخ گذشته اصلا استفاده نکنید. ضمنا توصیه مهم بعدی این است که باید تخممرغها را در یخچال نگهداری کنید.
محققان سازمانهای معتبر میگویند که اگر تخممرغها در دمای اتاق باقی بمانند، ممکن است عرق کنند و باکتریهای خیلی راحتتر به درون تخممرغها وارد شوند و رشد کنند.
شُستن تخممرغها اصلا توصیه نمیشود، چون هم باعث وارد شدن آب از طریق منافذ پوستی به درون تخممرغها میشود و هم لایه محافظتی پوسته تخممرغ را از بین میبرد. اگر میخواهید تخممرغ را بهدرستی برای خوردن آماده کنید، باید آن را تا حدی بپزید که زردهاش سفت شود. بنابراین نیمروها نباید زرده شُل و آبکی داشته باشند.
اگر یک تخممرغ روی آب، شناور بماند، پس هوای کافی درون آن برای شناور ماندن وجود دارد. اگرچه این نکته نشان میدهد که تخممرغ کُهنه است، اما لزوما معنایش این نیست که نمیتوان از آن استفاده کرد. بنابراین هنوز هم بهترین راه برای بررسی سالم بودن یا نبودن تخممرغ این است که پوسته آن را بشکنید. اگر محتویاتش بوی بدی میداد یا رنگش غیرطبیعی بود، نباید از آن استفاده کرد.
منبع:بیتوته