به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، سردار امیر علی حاجی زاده در مصاحبه با خبرنگاران گفت: این رزمایش، با پیام صلح و دوستی به صورت کاملاً دفاعی برگزار می شود.
وی افزود: هدف از برگزاری این رزمایش، سنجش و ارتقاء آمادگی یگان ها، تمرین تاکتیک های جدید و حضور نیروهای جوان فارغ التحصیل در کنار نیروهای باتجربه است.
سردار حاجی زاده گفت: در این رزمایش برخی توانمندی های مجموعه موشکی فضا و هوا و برخی از تجهیزات جدید شامل موشک های سجیل ، فاتح ، قیام ، خلیج فارس ، شهاب یک و دو ، زلزال و کلاهک های بارانی برای اهداف دریایی به نمایش گذاشته می شود.
وی افزود: به علت محدودیت از برد 250 کیلومتر این موشک ها تا برد 2000 کیلومتر آنها استفاده می شود.
این رزمایش با استفاده از موشک های دوربرد ، میان برد و کوتاه برد با دو هدف زمینی و دریایی برپا می شود.
سردار حاجی زاده از سیلوهای پرتاب موشک با فناوری های پیچیده خبر داد و گفت: تعداد کمی از کشورها این فناوری را دارند، اما جمهوری اسلامی ایران از 15 سال قبل دارای این امکان بوده است که با تکثیر و تنوع آن امروز از آن نام می بریم.
وی افزود: سازه های سیلوهای پرتاب با توجه به مسائل فشار، حرارت ، ارتعاش و صوت بالا طراحی شده که این فناوری پیچیده کاملاً بومی است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها تعداد پایگاه های وسیع را در منطقه و شرق ، غرب و جنوب کشور تشکیل داده اند، گفت: برای افزایش آمادگی دفاعی و حفظ این آمادگی، رزمایش بزرگ موشکی پیامبر اعظم 6 را برگزار می کنیم و فرزندان ملت در سپاه آمادگی صد در صد دارند تا هرگونه حرکت دشمن را به صورت کوبنده پاسخ دهند.