عقبایی ادامه داد: ورشکستگی بازار مسکن باعث اضمحلال صنعت مسکن و از دست رفتن 1200 نوع شغل در این صنف خواهد شد.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک تاکید کرد: وضعیت بازار مسکن در شرایط فعلی با توجه به نیاز سالانه یک میلیون خانه در کشور و از طرفی کاهش 54 درصدی پروانه ساختمانی، به گونه ای است که عرضه و تقاضا در حالت تعادل قرار ندارد.
وی تصریح کرد: طی سالهای گذشته متاسفانه زیر ساختها و برنامههای جامعی در بخش مسکن وجود نداشته است، لذا راهکاری جز این نیست که طرحهایی مثل مسکن اجتماعی به تولیدکنندگان مسکن داده شود.
عقبایی ادامه داد: قطعا با این اقدام و با کنترل سیاستهای پول و ارائه تسهیلات به متقاضیان مسکن، فرصتی برای خانهدار شدن این متقاضیان فراهم خواهد شد.
وی اضافه کرد: به هر حال باید مجلس و دولت به کمک بخش خصوصی فرصتی را فراهم کنند تا از رکود مسکن خارج شویم، چرا که نمیشود هم تورم را کنترل کرد و هم رونق ایجاد شود.
عقبایی گفت: در مهر امسال در کل کشور 77 هزار و 453 قرارداد به ثبت رسید، همچنین در آبان 81 هزار قرارداد، در آذر 85 هزار قرارداد، دی 107 هزار قرارداد و در بهمن 106 هزار قرارداد به ثبت رسید که سیر صعودی را نشان میدهد، اما باز هم به مفهوم شکست وضعیت رکود نیست.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک رقم معاملات مسکن شهر تهران را صعودی دانست و گفت: وضعیت بازار مسکن تا پایان سال تغییری ندارد و در نیمه اول سال آینده هم شاهد تغییر خاصی نخواهیم بود، اما ممکن است، افزایش معاملات وجود داشته باشد.