وي با بيان اين كه ۵ عامل در ايمني رانندگي مورد تأکید است، افزود: اين عوامل، شامل عدم مصرف مشروبات الكلي، رعايت سرعت مجاز، استفاده از كلاه ايمني براي موتورسيكلت سواران، استفاده از كمربند ايمني براي راننده و سرنشينان و رعايت قوانين مربوط به ايمني كودكان از جمله استفاده از صندلي كودك است كه در كاهش مرگ و میر بسيار ضروري است.
جباري زادگان با اشاره به اين كه هر سال به طور متوسط يك ميليون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر جهان جان خود را بر اثر تصادف از دست مي دهند، اظهار كرد: در ۸۷ کشور جهان، شاهد افزايش و روند صعودی مرگ و مير ناشي از تصادفات و در بيش از ۱۰۰ كشور دنیا از جمله كشورمان نیز شاهد كاهش و روند نزولی كشته هاي تصادفات هستيم.
وي با بيان اين كه از هر ۵ نفر كه در تصادفات جان خود را از دست مي دهند، ۳ نفر در محدوده سنی ۱۵ تا ۴۴ سال، یعنی در سنینن مولد قرار دارند، تصريح كرد: از هر ۴ نفر كه در تصادفات كشته مي شوند، ۳ نفر مرد و يك نفر زن هستند.
اين كارشناس مسائل شهري در پايان با تأكيد بر اين كه علاوه بر ۵ عامل مورد تأکید در ايمني رانندگي، عوامل ديگري نيز در اين مهم مؤثراند، خاطرنشان كرد: ايمني وسيله نقليه، زيرساخت هاي راه، سيستم درماني و قوانين مربوط به عابران پياده از جمله عوامل مؤثر در حوزه ايمني اند كه به منظور كاهش و كنترل تلفات ترافيكي مي بايست مورد توجه ویژه قرار گيرند.