وی ادامه داد: اصل این شبهه به رهبران وهابیت یعنی ابن تیمیه و محمد بن عبدالوهاب باز می گردد که البته خودِ ابن تیمیه در برخی نوشته هایش به ماجرای شهادت آن حضرت (س) اشاره می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: به طور مثال ابن تیمیه [در کتاب منهاج السنة النبویة ص 220] با اشاره به ماجرای هجوم به خانه آن حضرت (س)، بیان می کند «کُبس بیت فاطمة»؛ که این عبارت اشاره به، ورود با زور به خانه حضرت زهرا (س) دارد و اعترافی است از جانب ابن تیمیه و ماجراهای بعد از آتش زدن منزل و بیت حضرت (س).
حجت الاسلام جعفری فراهانی با اشاره به دیگر مستندات موجود در منابع اهل سنت عنوان کرد: شهادت حضرت زهرا (س) امری بدیهی است که شخصیت های اهل سنت همچون ذهبی و جوینی و دیگران نیز بدان اشاره کرده اند و شهادت ایشان را در اثر ضرباتی که به بدن آن حضرت (س) وارد شد، می دانند؛ از جمله جُوینی [فرائد السمطین جلد 2، صفحه 35] روایتی از پیامبر (ص) نقل و می گوید؛ پیامبر صلّی الله علیه و آله فرمودند: «... فَتَکُونَ اَوّلَ مَن یَلحَقنی مِن اَهلَ بَیتی، فتقدم علیّ محزونةً مکروبةً مغمومةً مغصوبةً مقتولةً ...؛ دخترم فاطمه، پس از رحلت من در سختی قرار می گیرد و حق او غصب می شود و به شهادت می رسد که واژه "مقتولة" بر شهادت حضرت زهرا (س) دلالت دارد.
دبیر شورای کتاب مجمع جهانی اهل بیت (ع) عنوان کرد: همچنین، در منابع معتبر شیعی نیز این مساله اشاره شده است که از جمله شیخ کلینی در کتاب اصول کافی[جلد 2، صفحه 489] از قول امام کاظم (ع) بیان می کند: «"انّ فاطمة صدیقة شهیدة»؛ مادر ما حضرت زهرا (س) شهیده است».
وی ابراز کرد: شهرستانی از بزرگان اهل سنت در کتاب «الملل و النحل» [صفحه 67] ماجرای ضربه خوردن حضرت زهرا (س) و سقط جنین ایشان را نقل می کند؛ همچنین منابع دیگری نیز از اهل سنت وجود دارد که بیان می کنند حضرت زهرا (س) پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) به سختی هایی دچار شدند که منجر به شهادت ایشان شد.
حجت الاسلام جعفری فراهانی در ادامه به هدف وهابیت از طرح چنین شبهاتی اشاره کرد و گفت: سلفی ها نمی خواهند به جایگاه بلند و والای اهل بیت علیهم السلام اعتراف کنند به دلیل آنکه در پی این ماجرا، تمامی مبانی اعتقادی آنها متزلزل شده و از بین رفته و همه اقدامات آنها زیر سوال می رود و مردم از حقیقت وجودی آنها آگاه خواهند شد.
وی تاکید کرد: طرح چنین شبهاتی در حالی از سوی وهابیت رخ می دهد که اهل سنت به ویژه شافعی ها، به اهل بیت علیهم السلام ارادت داشته و برای آنها احترام قائل هسند و حقوق ایشان را محترم شمرده و کمترین حق را نسبت به آنها (با توجه به آیه 23 سوره شوری: «قُل لا أَسئَلُكُم عَلَیهِ أَجراً إِلاَّ المَوَدَّةَ فِی القُربى»؛ [ای پیامبر!] بگو من هیچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى كنم جز دوست داشتن اهل بیتم)، را اظهار محبت و دوستی به ایشان می دانند.
حجت الاسلام جعفری فراهانی خاطرنشان کرد: بنابر این، وهابیت با طرح چنین شبهاتی قصد تضعیف کردن اعتقادات شیعه و مسئله امامت که ستون و عمود خیمه اسلام ناب محمدی (ص) است را دارد که البته با مستندات خودِ این فرقه جعلی، به بی پایه بودن ادعاهای آنها می توان پی برد.